Home » Life & Style » Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi pești sau urși

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi pești sau urși

Alexandru Cazacu / 02.06.2021, 09:06
Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi pești sau urși

Se întâmplă de multe ori ca atunci când ne trezim din vis, să ne întrebăm care este semnificația acestuia. În diferite culturi există mai multe explicații și tălmăciri pentru toate tipurile de vise, însă specialiștii ne explică cum stau lucrurile și din punct de vedere emoțional. În continuare, noi vă vom spune ce înseamnă dacă visezi pești sau urși.

Dicționarul viselor. Ce înseamnă dacă visezi pești sau urși

Visele pot avea unele semnificații care ne pot influența viața de zi cu zi, iar acestea pot fi negative sau pozitive. Se pare că animalele reprezintă o dorință psihologică. Dacă visezi un animal domestic, atunci visul tău poate însemna fericire. Pe de altă parte, dacă animalul este sălbatic, atunci visul poate arăta unele dificultăți. Dar haideți să vedem ce înseamnă dacă visezi pești sau urși.

Semnificația peștelui în vis

Se spune că dacă îți apare în vis un pește care înoată, înseamnă că ești o persoană care vrea să se cunoască pe sine și care ar face orice ca să-și atingă obiectivele. De asemenea, dacă visezi un pește înotând în apă limpede, ai putea să câștigi o sumă de bani. Peștele mare în vis reprezintă bani și noroc.

De asemenea, se spune că dacă visezi că ești la pescuit și ai prins un pește, înseamnă că cineva ți se va destăinui, îți va spune un secret, sau că vei avea noroc. Cu toate acestea, dacă visezi că pescuiești, poate însemna și faptul că o persoană apropiată ar putea suferi o afecțiune gravă sau un accident.

În cazul în care peștele este mort în vis, ai putea să te confrunți cu singurătatea, tristețea ori că vei pierde sau ai pierdut deja niște bani, iar dacă este viu, înseamnă că vei avea noroc. Totodată, dacă visezi că prăjești un pește, asta înseamnă că ignori unele lucruri din viața ta.

Ce înseamnă dacă visezi un urs
Ce înseamnă dacă visezi urși sau pești

Ce înseamnă dacă visezi urși

Potrivit specialiștilor, un urs care atacă în vis reprezintă furia ta sau a unui cunoscut. De exemplu, dacă ai fost furios din diferite motive, iar apoi ai visat un urs, conștiința îți spune că nu te-ai comportat bine, fiind chiar agresiv. De asemenea, poate fi vorba și despre unele cunoștințe cu care ai avut o dispută, ori despre cineva care a fost agresiv cu tine. Se pare că dacă reușești să învingi ursul în vis, înseamnă că vei putea trece peste situația dificilă și te vei îndepărta de persoanele care nu îți sunt benefice.

De asemenea, urșii din vis pot însemna și o mamă posesivă și influența pe care o are asupra ta. Dacă ești într-o relație în care ești dominat, ursul poate să reprezinte acea persoană care îți limitează libertatea. În vis, această persoană apare ca un urs deoarece o vezi ca fiind mai puternică decât tine și de necontrolat, la fel un animal sălbatic. Dacă visezi urși polari, înseamnă că este posibil să ai un inamic foarte puternic și bogat, sau un rival pe care crezi că nu îl poți depăși.