Home » Life & Style » Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi un ou sau un pui de găină

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi un ou sau un pui de găină

Alexandru Cazacu / 03.06.2021, 09:05
Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi un ou sau un pui de găină

Încă din cele mai vechi timpuri, multe popoare s-au ocupat cu tălmăcirea viselor. Unii oameni sunt de părere că acestea sunt pline de semnificații și le sunt utile pentru a înțelege mai bine sentimentele, gândurile sau comportamentul lor. Noi vă vom spune ce înseamnă dacă visezi ouă sau pui de găină.

Dicționarul viselor. Ce înseamnă dacă visezi ouă sau pui de găină

Este cert faptul că fiecare persoană visează, însă multe dintre vise sunt uitate după ce ne trezim. Cu toate acestea, unele dintre ele ni le amintim și ne pun pe gânduri câteodată. Te-ai gândit vreodată ce semnificație au visele tale? Fiecare obiect sau persoană pe care o visăm ar putea semnifica ceva. Iată ce înseamnă dacă visezi ouă sau pui de găină.

Ce semnificație au ouăle în vis

Există mai multe semnificații ale viselor în care apar ouăle. Dacă visezi ouă, se spune că asta poate însemna prosperitate. De asemenea, o altă semnificație ar fi că aștepți vești, precum venirea pe lume a unui copil. În mai multe culturi, ouăle înseamnă bogăție și belșug, iar starea ta economică va fi mai bună.

Pe de altă parte, atunci când visezi ouă stricate, lucrurile stau altfel. În acest caz, visele pot însemna probleme din viața reală. Ba chiar mai mult de atât, cu cât mirosul din vis este mai puternic, cu atât problemele sunt mai dificile. De asemenea, dacă în vis îți apar ouă stricate, unele persoane te vor dezamăgi, iar dacă dacă lucrezi la unele proiecte, este posibil ca acestea să nu îți iasă cum trebuie.

Dacă visezi ouă roșii, înseamnă că s-ar putea să ai o zi agitată, cu discuții aprinse. Se pare că culoarea ouălor din vis este foarte importantă. Totodată, ouăle roșii din vis pot arăta capacitatea ta de a face sacrificii pentru cei apropiați.

Ce înseamnă dacă visezi pui de găină
Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi un ou sau un pui de găină

Ce înseamnă dacă visezi pui de găină

Există nenumărate semnificații ale viselor în care apar puii de găină, care pot fi atât pozitive, cât și negative. De exemplu, în unele culturi înseamnă că vei avea perioade prospere, iar în altele, visele cu pui pot semnifica frica sau bârfa.

Semnificații pozitive

  • Dacă visezi un pui de găină gătit, asta poate însemna vești bune de la serviciu.
  • În cazul în care în vis îți apar mai mulți pui de găină, înseamnă că vei avea o perioadă de prosperitate în care dorințele ți se vor îndeplini, ori că acorzi prea multă atenție oamenilor.
  • De asemenea, dacă visezi mai multe specii de pui, acesta poate fi un semn bun și ai putea să primești niște bani în plus la salariu.
  • Ai visat un coteț plin cu găini? Atunci trebuie să fii bucuros, deoarece asta înseamnă că există o persoană în viața ta pe care te poți baza în orice situație.

Semnificații negative

  • Pe de altă parte, dacă visezi că mănânci pui prăjit, înseamnă că există unele lucruri negative în viața ta de care trebuie să scapi neapărat.
  • Ei bine, dacă puiul pe care îl mănânci în vis nu este prăjit, nu ești pregătit să faci față unei situații, sau nu reușești să faci ceea ce ți-ai propus.
  • De asemenea, dacă visezi câțiva pui de găină, ar putea însemna că ar cam fi timpul să nu-ți mai pierzi vremea cu bârfa și pălăvrăgeala.
  • Dacă în vis jumulești un pui de găină, înseamnă că nu ești mulțumit de banii pe care îi primești de la locul de muncă.
  • În cazul în care visezi că omori un pui de găinp, înseamnă că ești prea aspru cu tine.
  • De asemenea, un pui fără pene în vis poate arăta faptul că o persoană din familia ta s-ar putea îmbolnăvi.