Home » Life & Style » Ego, un nou site pentru femei în România. Ce surprize mari pregătește

Ego, un nou site pentru femei în România. Ce surprize mari pregătește

Cojocaru Cristian / 09.03.2022, 10:28
Ego, un nou site pentru femei în România. Ce surprize mari pregătește

Femeile din întreaga țară au încă un motiv de bucurie, având în vedere că un nou site dedicat în totalitate lor, a fost lansat în România chiar de Ziua Femeii, 8 martie. Ego este astfel cel mai nou site pentru femei, care va aduce povești nenumărate într-o categorie specială, dar și o emisiune specială prezentată de Dana Săvuică.

Ego este cel mai nou site pentru femei

Unul dintre cele mai mari grupuri de media din România care deține Playtech.ro și Playsport.ro a lansat în data de 8 martie 2022, chiar de Ziua Femeii, primul site dedicat în exclusivitate femeilor. EGO.RO este cel mai nou site de profil, iar femeile din România sunt invitate să parcurgă nenumărate rubrici în care se vorbește despre regăsirea sinelui, dar și despre esența care dă un plus valoare femeii de zi cu zi.

Sloganul noului site constă în „EGO ești TU!”, iar noua platformă își propune să redea femeilor din țară și nu numai frumusețetea trăsăturilor care chiar contează în actuala societate. În ceea ce privește surprizele pregătite de către toți cei care au lucrat intens la noua platformă, cititoarele se pot informa despre domenii clasice de tip Beauty, Shopping, Relații, Sănătate, fiind puse mereu în fața unor provocări car ele vor ajuta în redescoperirea zilnică.

Pe lângă acestea, cititoarele se vor putea inspira și din interviurile acordate și poveștile femeilor de succes care, în ciuda faptului că au ajuns acolo unde și-au propus, viața le-a încercat și pe acestea, însă fiecare experiență le-au redefinit. De asemenea, vor exista și povești ale oamenilor simpli, sau sfaturi ale specialiștilor care te pot ajuta în drumul tău prin viață.

ego nou site femei
Dana Savuica este cea care va prezenta una dintre emisiunile celui mai nou site dedicat exclusiv femeilor

Nenumărate surprize pregătite pentru cititoare

Toate aceste lucruri le poți găsi pe EGO.RO, cel mai nou site dedicat femeilor. O altă supriză pusă la cale de către cei care au lucrat intens la proiect este categoria interactivă, specială, care va conține articole cu povești și poze din partea cititoarelor. Această opțiune dorește să facă auzită vocile tuturor femilor, indiferent de vârstă sau categorie socială, întărind importanța valorii și egalității acestora în societate.

Persoanele din spatele celui mai nou proiect online dedicat exclusiv femeilor sunt reprezentate de către coordonatorul și dezvoltatorul proiectului EGO.RO, Raluca Ogaru, fiind și cea care a reorganizat începând cu anul 2019 site-ul Playtech.ro. Platforma va fi condusă în zona online de către Ana Ionescu, fostul redactor-șef al Copilul.ro și Ele.ro.

În ceea ce privește secțiunea de exclusiv, EGO.RO va fi coordonat de către Simona Ecovoiu, reporter care deține o vastă experiență în presa din România. Pentru că surprizele nu se termină aici, site-ul va beneficia și de o secțiune video, iar una dintre emisiuni va fi prezentată de către Dana Săvuică. În curând, alte nume mari se vor alătura celei mai noi publicații din România.

Decizia ca site-ul EGO.RO să fie lansat pe data de 8 martie are în spate ideea de a sărbători și prețui în mod unic Ziua Internațională a Femeii. Acesta își dorește să susțină menținerea feminității pentru care familia, cariera și statusul social nu sunt alegeri separate. Așadar, începând cu data de 8 martie 2022, poți accesa www.ego.ro.