Home » Life & Style » Felicitări de 8 Martie pentru femei. 15 cele mai frumoase urări și mesaje de trimis

Felicitări de 8 Martie pentru femei. 15 cele mai frumoase urări și mesaje de trimis

Nechifor Ioana / 07.03.2022, 19:32

Felicitări de 8 Martie pentru femei. Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită în fiecare an pe 8 Martie, aduce un prilej de bucurie pentru reprezentantele sexului feminin. Este o ocazie prin care le arătăm femeilor din viața noastră cât sunt de iubite și ce rol important joacă pentru noi. Dacă simți că inspirația nu prea te ajută și nu-ți găsești cuvintele pentru a face o urare specială, ne-am gândit să-ți venim noi în ajutor cu o selecție de mesaje deosebite de trimis în această zi. Te invităm să arunci o privire în articolul ce urmează și să alegi ce simți că se potrivește cel mai mult!

Felicitări de 8 Martie pentru femei. Mesaje de suflet pentru persoanele dragi

Felicitări de 8 Martie pentru femei. Sărbătorită în fiecare an, cu flori, cadouri, dar mai ales cu gesturi prețioase de suflet, Ziua Femeii nu trebuie să treacă fără un mesaj special pentru persoana dragă.

Cu siguranță, există o femeie importantă în viața ta, căreia vrei să-i arăți dragostea pe care i-o porți, dar și recunoștința pentru sprijinul necondiționat acordat de-a lungul timpului.

Fie că este mamă, bunică, iubită, prietenă sau colegă, merită o atenție deosebită din partea ta. Gesturile de suflet nu necesită bani, ci puțină atenție, implicare și dorință din partea persoanei respective de a surprinde plăcut pe cineva drag.

Se poate întâmpla ca inspirația să nu-ți fie cel mai bun aliat în această zi, motiv pentru care am făcut o selecție de gânduri, urări și declarații speciale, care să-ți fie de folos pentru a-i face femeii iubite o surpriză deosebită!

Vorbe de suflet, cuvinte atent alese pentru a oferi un dar neprețuit: dragostea și aprecierea ta. Iată mai jos o selecție de mesaje, iar în galeria alăturată vei găsi felicitări de 8 Martie special de trimis în această zi!

Cele mai frumoase gânduri

1. Femeie frumoasă și dragă, la mulți ani de 8 Martie! Primăvara să-ți umple inima cu bucurii!

2. Draga mea mamă, profit de ocazie pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru efortul depus și răbdarea uriașă de care ai dat dovadă pentru a-mi oferi tot ce e mai bun și mai frumos. Îmi ești Soare, îmi ești Cer, tu îmi ești bunul meu suprem. Te iubesc nemărginit!

3. De 8 Martie, un gând bun pleacă spre tine, prietenă dragă. Îți mulțumesc pentru sfaturile și grija ta. O primăvară minunată!

4. Poartă primăvara în chip și suflet nu numai, azi, ci în fiecare clipă a vieții tale. La mulți ani, x!

5. Prietenă dragă, am doar gânduri minunate pentru tine. Viața să-ți fie un vis frumos, care să-ți aducă în cale oameni buni și povești mărețe. La mulți ani!

La mulți ani de 8 Martie!

6. Ca soarele de primăvară să-ți fie zâmbetul și chip! La mulți ani de 8 Martie!

7. Azi, de Ziua Femeii, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce faci clipă de clipă pentru mine, pentru noi. Ești o femeie minunată, o mamă nemaipomenită și o prietenă de nădejde. Ești tot pentru mine. Te iubesc, iubita mea soție! La mulți ani!

8. De 8 Martie, profit încă o dată de prilej pentru a-ți spune cât de norocos sunt pentru că te am în viața mea. Îți mulțumesc pentru zâmbetul tău și voia ta. Pentru că mă faci să radiez atunci când sunt lângă tine. La mulți ani, x!

9. Ciripit de rândunele, veselie de culori, gânduri bune și flori frumoase, toate acestea le-am pregătit în dar pentru tine. La mulți ani de 8 Martie!

10. Primăvară să-ți fie în fiecare clipă din viață, zâmbetul de pe chip să nu-ți lipsească, iar gingășia să o porți mereu în suflet. La mulți ani, femeie frumoasă!

Urări deosebite pentru femeia specială din viața ta

11. De Ziua Femeii, ți-am pregătit în dar cele mai frumoase sentimente de apreciere și recunoștință. Dragostea mea nemărginită îți aparține. La mulți ani!

12. Tu ești rază de soare în viața mea. Zâmbet frumos și sincer, te iubesc enorm! La mulți ani de 8 Martie!

13. Iubito, primăvara să-ți mângâie chipul și să-ți șoptească la ureche dragostea imensă pe care ți-o port. La mulți ani de 8 Martie!

14. Draga mea, să-ți fie viața un buchet de flori plin cu bucurii, culoare și tot ce mai frumos! La mulți ani de Ziua Femeii!

15. La mulți ani, chip frumos și suflet drag! Trimit către tine doar gânduri bune și promisiunea că voi veghea mereu asupra relației noastre. La mulți ani de 8 Martie!