Home » Life & Style » La Mulți Ani de Ziua Femeii. 47 mesaje speciale de 8 Martie pentru mamă, soție, iubită, colegă

La Mulți Ani de Ziua Femeii. 47 mesaje speciale de 8 Martie pentru mamă, soție, iubită, colegă

Manolică Anca / 07.03.2021, 16:29
La Mulți Ani de Ziua Femeii. 47 mesaje speciale de 8 Martie pentru mamă, soție, iubită, colegă

Mesaje de La Mulți Ani de Ziua Femeii. Mamă, soție, iubită, colegă de serviciu, soră .. toate femeile merită să fie răsfățate în luna martie. Este luna lor, a celor mai frumoase și importante ființe de pe pământ. Indiferent de metoda aleasă, nu ezita să le trimiți un gând frumos de 8 Martie femeilor speciale din viața ta. Pentru că dorim să îți venim în ajutor, am alcătuit o listă de mesaje de La Mulți Ani de Ziua Femeii, ce sigur le vor surprinde plăcut.

La Mulți Ani de Ziua Femeii. Mesaje speciale pentru mame

1. La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc!

2. Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!

3. De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer La Mulți Ani! Toată dragostea mea pentru tine, mămico!

4. Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.  Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

5. Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea!

6. 8 Martie a venit și, în dar de ziua ta, îți ofer toată dragostea mea. La mulți ani, mama mea!

7. Dragă mamă, să ai parte de toată dragostea din lume, un ocean de sănătate și toate florile minunate adunate în cel mai frumos buchet! La mulți ani!

8. Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La Mulți Ani! Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani! Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!

La Mulți Ani de Ziua Femeii. Mesaje speciale pentru mame
La Mulți Ani de Ziua Femeii. Mesaje speciale pentru mame

9. Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!

10. Ultima ninsoare încarcă merii

Dar curând ei plini vor fi de floare!

Martie, mămico, sărbătoare!

Sărbătoarea ta și-a primăverii!

Mama este ființa aleasă de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentantă pe pământ.

Mami, te iubesc, pentru mine ești unică, ești primăvara mea însorită!

11. Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!

12. Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericit că mi-ai dat viață și vreau să îți mulțumesc! Te iubesc și îți urez un sincer La Mulți Ani, mama!

13. Poate că pentru lume tu ești numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!

14. Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La Mulți Ani!

15. Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La mulți ani!

16. Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.

17. Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.

18. La multi ani, mămică mea! Să fi fericită și să te iubeacă toată lumea cum o face puiul tău.

La Mulți Ani de Ziua Femeii. Urări speciale pentru soție

19. Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La mulți ani, draga mea soție!

20. Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.

La Mulți Ani de Ziua Femeii. Urări speciale pentru soție
La Mulți Ani de Ziua Femeii. Urări speciale pentru soție

21. Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc!

22. Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.

23. Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…

24. De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

25. Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine!

La Mulți Ani de Ziua Femeii. Urări speciale pentru iubită

26. Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!

27. Îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

28. Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.

29. Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.

30. Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.

31. De-i ștergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.

La Mulți Ani de Ziua Femeii. Urări speciale pentru iubită
La Mulți Ani de Ziua Femeii. Urări speciale pentru iubită

32. Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…

33. Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!

La Mulți Ani pentru Ziua Femeii. Urări speciale pentru colega de muncă

34. De 8 martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

35. Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!

36. Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!

37. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii sa îți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos.

38. De 8 Martie senin,

Într-un cadru anonim

Primăvara a sosit

În al iernii asfințit.

Primăvara-n suflet vă dorește.

39. Viața, arta, chiar și energia se declină la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….

La Mulți Ani pentru Ziua Femeii. Urări speciale pentru profesoare

40. Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 Martie fericit!

41. Nu există prilej mai minunat de dăruire decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite. Vă mulțumim cu respect, doamna Profesoară! La mulți ani!

42. 1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră!

43. Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!

La Mulți Ani pentru Ziua Femeii. Urări speciale pentru soră

44. Ești marea mea sursa de inspirație. Te admir pentru curaj, pentru inventivitate, pentru puterea creatoare, pentru indulgență, pentru blândețe. Mulțumesc în fiecare zi că am avut norocul sa fiu eu fratele tău. Sunt plin de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se v sfârși niciodată. La mulți ani, surioară!

45. La mulți ani, dragă soră, să ai parte de tot ce-ți dorești în lumea asta să fii sănătoasă și fericită alături de familia ta. Ai grija de sufletul tău și… pictează-ți viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulți ani!

46. Astăzi este ziua femeii, este ziua ta! Un prilej pentru mine să îți reamintesc cât țin la tine. Că ești parte din sufletul meu. Ne curge același sânge prin vene. Dar și simțiri, trecut, educație și atâtea gânduri comune. Ne-am format împreună. Ne-am fost mereu alături. Am râs, am plâns, ne-am spus secrete… La mulți ani, sora mea! ”

47. Sora mea, de ziua ta voiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La mulți ani!”