Home » Life & Style » Mesaje de apreciere pentru colegi și șef – 11 mesaje serioase și 11 mesaje cu haz

Mesaje de apreciere pentru colegi și șef – 11 mesaje serioase și 11 mesaje cu haz

Nechifor Ioana / 04.12.2020, 16:00
Mesaje de apreciere pentru colegi și șef – 11 mesaje serioase și 11 mesaje cu haz

Pentru mulți locul de muncă e un fel de a doua familie, a doua casă. Aici petreci cel mai mult timp, aici înveți, aici te descoperi, aici interacționezi cu oameni care ajung să îți fie în timp buni prieteni. Prin prisma acestor motive, e bine să îți arăți recunoștința din când în când, iar un banal gest poate cântări mult în fața celor cu care lucrezi. Ți-am pregătit câteva mesaje de apreciere pentru colegi și șef, care fără îndoială vor aduce zâmbetul pe chipul lor!

Cum poți să îți exprimi recunoștința

Locul de muncă este pentru mulți a doua casă. Este locul în care îți dezvolți personalitatea, îți explorezi abilitățile profesionale și creativitatea. Sunt situații în care colegii de muncă devin prieteni nemaipomeniți, iar șefii pot dovedi că sunt adevărați lideri, mentori.

Dacă și tu te regăsești într-o astfel de situație și simți nevoia să le arăți admirația și recunoștința celor cu care lucrezi, atunci mesajele de apreciere pentru colegi și șefi, de mai jos, îți pot servi drept sursă de inspirație.

Un mesaj simplu, un gând curat și frumos, fără îndoială, va cântări mult pentru cei alături de care lucrezi. Un gest simplu și banal le va aduce zâmbetul pe chip celor dragi.

Prin intermediul acestor mesaje îți poți arăta adevăratele sentimente și îți poți manifesta recunoștința pentru cei care au fost alături de tine, la muncă, în tot acest timp.

Mesaje de mulțumire
Mesaje de mulțumire

Mesaje de apreciere. Gânduri pentru colegi

1. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar atât: Mulțumesc, dragul meu coleg!
2. Dragă x, îți mulțumesc pentru că mă asculți mereu, pentru că mă susții, pentru că mă încurajezi. Ești un adevărat prieten și un coleg de nădejde. Ai toată aprecierea mea.
3. Dragă x, noi – colegii tăi, îți mulțumim pentru că putem conta pe ajutorul și pe sfaturile tale mereu. Ești cel mai bun!
Cu drag, colegii.
4. Dragul nostru coleg, aplaudăm determinarea și eforturile tale dovedite de când lucrăm împreună. Așteptăm cu nerăbdare rezultatele fabuloase pe care le vei obține, fără îndoială, și în anii ce vor veni. Cu respect și apreciere, colegii tăi.
5. Un capitol din viața ta se încheie acum, iar altul va începe în curând. Îți doresc mulți ani de sănătate, bucurie și primăvară în suflet!
Să fii mereu un om bun, un coleg săritor și implicat, un prieten adevărat! Cu multă apreciere, colega ta – Y.
6. S-au scurs ani buni de când suntem colegi, iar în tot acest timp mi-ai fost mereu aproape, mi-ai oferit sprijinul tău și cele mai bune sfaturi. Simt nevoia să îți mulțumesc și să îți spun că îți spun că fără tine nu aș fi obținut rezultatele extraordinare la muncă. Mă bucur că facem echipă și că pot să lucrez alături de un adevărat profesionist!

Mesaje de apreciere pentru șef/ șefă

7. Dragă șefule, vreau să-ți transmit un MULȚUMESC din toată inima!
8. Șefa, îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!
9. Domnule Director, m-ați primit cu brațele deschise în echipa dumneavoastră și m-ați tratat mereu cu respect și apreciere. Vă sunt recunoscător pentru șansa pe care mi-ați oferit-o și vă mulțumesc pentru această experiența profesională care îmi va fi de mare folos în carieră.
Cu respect.
10. În urmă cu 5 ani, mi-ați oferit o oportunitate care mi-a schimbat viața. Astăzi, vă sunt recunoscător pentru tot ce am învățat alături de dumneavostră și de colegi. Pentru mine nu ați fost un simplu șef, ci un adevărat lider. Cu respect și apreciere, x.
11. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ați oferit și pentru toată răbdarea pe care ați avut-o cu mine, când am învățat să fac primii pași în companie. Sper că am reușit să mă revanșez, să mă ridic la standardele așteptate și să fiu un angajat devotat și un bun profesionist.

Șeful are întotdeauna dreptate
Șeful are întotdeauna dreptate

Mesaje haioase pentru șefi

1. Șeful are întotdeauna dreptate.
2. În spatele fiecărei persoane de succes, stau mulți ani de încercări eșuate. Acum înțeleg, șefule, pentru ce mă pregătești în fiecare zi.
3. La mulți ani, șefu! Azi, dai de băut. Pot să vin cu prietenii?
4. Diplomă pentru cel mai bun șef, x. Din partea subalternilor tăi cu salarii mici, dar care te iubesc și te apreciază conform primelor mari.
5. Un șef bun e ca un tată. Blând dacă e cazul și îți acceptă scuzele de fiecare dată când e nevoie. Din partea subalternilor tăi, X și Y.
6. Șefu, cadoul meu e la tine? Nu-l găsesc nicăieri.
7. La mulți ani, șefuleee!

*În fiecare zi e ziua de naștere a șefului.

Ce mesaje haioase poți să le trimiți colegilor

8. Munca mă fascinează. Aș putea să o urmăresc ore întregi. Tu ce zici, colega? Facem echipă și azi?
9. Mesaj pentru toți colegii! Din Codul Muncii:
Ne naștem obosiți pentru a ne odihni. Munca l-a creat pe om, dar nici lenea nu l-a omorât. Dacă vezi un coleg odihnindu-se, fii un coleg bun și ajută-l.
10. Dragă, colegule…  Aș vrea să îmi reiau concediul, că nu l-am înțeles. Poți să îmi ții locul?
11. Când ajung la muncă, întâi mă ascund. Deoarece un muncitor bun, e greu de găsit. Știu că tu mă înțelegi. Nu te-am văzut ieri pe nicăieri.