Home » Life & Style » Mesaje de la soră la frate, de ziua de naștere. 19 idei de urări superbe

Mesaje de la soră la frate, de ziua de naștere. 19 idei de urări superbe

Nechifor Ioana / 23.02.2021, 15:32
Mesaje de la soră la frate, de ziua de naștere. 19 idei de urări superbe

Mesaje de la soră la frate, de ziua de naștere. O veche vorbă din popor spune că sângele apă nu se face. Legătura dintre frați este unică, puternică și încărcată cu iubire sinceră. Am pregătit pentru tine câteva mesaje de ziua de naștere, pentru a-ți surprinde plăcut fratele cu prilejul aniversării. Nu strică să-i reamintești ce rol esențial joacă în viața ta, să-ți exprimi recunoștința și dragostea. Descoperă, mai jos, 19 idei de urări superbe!

Mesaje de la soră la frate, de ziua de naștere

Mesaje de la soră la frate, texte selectate pentru a-i face un dar deosebit fratelui tău cu prilejul aniversării sale. Legătura voastră specială merită sărbătorită prin gesturi simple, care se vor dovedi însă de mare efect.

Am selectat pentru tine 19 idei superbe, care te vor ajuta să-i faci o surpriză deosebită fratelui tău. Mesaje de ziua de naștere, încărcate cu multă emoție, iubire și sinceritate.

Mesaje de la soră la frate, de ziua de naștere. 19 idei de urări superbe
Mesaje de la soră la frate

Gânduri pozitive și urări călduroase pentru una dintre cele mai dragi persoane din viața ta! E timpul să-i reamintești fratelui tău cât de mult înseamnă pentru tine. Texte de mulțumire pentru frate, în care să se regăsească recunoștință și bucuria faptului că se află în viața ta.

Mesaje de naștere pentru frate

1. La mulți ani pentru cel mai bun frate din lume!
2. Nimic nu este mai puternic decât relația dintre frate și soră. La mulți ani, fratele meu drag!
3. Fratele meu, îți mulțumesc pentru că faci parte din viața mea! Te iubesc enorm! La mulți ani!
4. Privește această zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viață, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine. La mulți ani, fratele meu!

5. Toate visurile să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări! La mulți ani, dragă frate!
6. Îți vor fi mereu alături, indiferent dacă te bucuri sau plângi, pentru că tu ești fratele meu. La mulți ani fericiți! Cu multă dragoste, sora ta cea mică.
7. Frate, mergi cu îndrăzneală prin viață. Umple lumea cu bine și trăiește mereu cu zâmbetul pe chip! La mulți ani minunați!

Cele mai frumoase urări de la soră la frate

8. Să treci prin viață cu zâmbet, cu sănătate, cu ambiție. Ține pasul cu viața și trăiește cu bucurie! La mulți ani, frățioare!
9. Zilele de naștere sunt pline de aminitirile anilor ce au trecut, fericirile prezentului și speranța viitorului. Sper ca toate acestea să facă un număr complet reușit. La mulți ani, fratele meu drag!

Mesaje de ziua de naștere. La mulți ani
Mesaje de ziua de naștere

10. La mulți ani, fratele meu! Sănătate, bucurii și realizarea tuturor dorințelor! Cu drag, sora ta – X.
11. Dragul meu frate, îți doresc împlinirea unui vis prețuit. Fie ca minunile să te însoțească mereu, iar magia să-ți umple viața de bucurie! La mulți ani!
12. Sângele apă nu se face, frate tot la frate trage, câte rele ar fi pe lume, fratele tot frate rămâne. La mulți ani fericiți, frate drag!
13. La mulți ani, dragul meu frate! Să îți fie viața o eternă primăvară în care să te bucuri de sănătate, fericire și prosperitate, alături de familie și toți cei dragi!
14. La mulți ani, frate drag! Sora ta îți dorește tot binele din lume. Să fii vesel, sănătos și mereu voios!

Mesaje emoționante la ceas aniversar pentru fratele tău

15. Fratele meu, ești un adevărat sfătuitor, un critic desăvârșit, un sprijin de nădejde. De ziua ta, îți urez să ai o viață fericită, plină de bucurii, iubire și sănătate! Sora ta, X.
16. Fratele meu drag, îți doresc din toată inima ca această zi să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața ta. La mulți ani, la multe împliniri!
17. Dragă frate, îți doresc un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La Mulți Ani!

18. Dragă frate, îți doresc ca viața să îți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere! Soarta să te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință! La mulți ani! Cu multă dragoste și apreciere, sora ta.
19. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri! La mulți ani, fratele meu! Să îți fie viața numai lumină și iubire!