Home » Life & Style » 7 lucruri pe care nu e bine să le ții în dormitor. Atrag ghinion în dragoste

7 lucruri pe care nu e bine să le ții în dormitor. Atrag ghinion în dragoste

Manolică Anca / 23.02.2021, 14:17
7 lucruri pe care nu e bine să le ții în dormitor. Atrag ghinion în dragoste

Știai că există anumite lucruri pe care nu e bine să le ții în dormitor? Da, există câteva „interdicții” de care probabil nu ai ținut cont până acum. Acestea atrag ghinion în dragoste, aducând stări negative în relația cu partenerul. Citește în continuare pentru a descoperi o listă de lucruri pe care să le elimini cât mai repede din dormitorul tău.

Lucruri pe care nu e bine să le ții în dormitor

Tuturor ne place să ne organizăm casa în cel mai mic detaliu pentru a ne simți confortabil și pentru a avea senzația de cămin cald. Ei bine, află că oricât de mult ți-ar plăcea, sunt anumite lucruri pe care nu este bine să le ții în dormitor. Pentru a te simți confortabil în dormitor și a te odihni bine în el, trebuie să respecți anumite principii. Și multe dintre acestea țin de impactul pe care îl au lucrurile asupra energiei și percepției tale mentale.

Invitată la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a alcătuit o listă de lucruri pe care nu e bine să le ții în dormitor. Prima pe această listă se înscrie oglinda. Deși este un obiect nelipsit din casă, puțini știu că aceasta este captatoare de energie și poți visa foarte urât din cauza ei. În plus, ea aduce stare negativă în relație. Aceasta are efectul de a dubla numărul persoanelor din cameră, atrăgând persoane din exterior, care ar putea interveni în relație. Totuși, în cazul în care aceasta există în cameră, se recomandă sa se acopere, măcar pe timpul nopții. Din același motiv, nici televizorul nu ar trebui să existe în dormitor.

Mulți aleg să amplaseze o oglindă în dormitor, eventual una cât mai mare, pe dulapului de haine sau a dressing-ului. Chiar dacă pare a fi la modă sau te încântă ideea de a avea o oglindă în dormitor, elefectele ei pot fi distrugătoare pe termen lung. Aceasta nu ar trebui să fie orientată spre pat sau deasupra lui, niciodată. Se spune că nu este deloc bine ca atunci când te trezești sau ajungi în dormitor să-ți vezi direct chipul, pentru că energia acumulată în oglindă se va întoarce asupra privitorului.

Aruncă toată „hârțogăraia” din dormitor

Pe lista de lucruri de evitat în dormitor se mai înscriu acvariul, fântânile arteziene decorative, revistele, documentele vechi sau alte feluri de hârtii. Hârtia, în sine, se electrizează și creează un câmp energetic negativ. De asemenea, acumulează extrem de mult praf, foarte dăunător organismului. Un alt aspect important în ceea ce privește energiile negative este așezarea patului. Deși nu te-ai fi gândit până acum la asta, ei bine, află că patul din dormitor, sub nicio formă, nu trebuie să fie un pat de colț.

Încheiem aici lista de lucruri pe care să nu le mai păstrezi în dormitor. Dacă vei ține cont de aceste recomandări, vei evita certurile inutile în cuplu îți vei optimiza spațiul personal și te vei odihni mai bine. Nu uita, dacă încă ai aceste lucruri în cameră, scapă de ele cât mai rapid!