Home » Life & Style » Femeia pe care prințul Harry a iubit-o, înainte de relația cu Meghan Markle. De ce nu a mers, de fapt, relația lor

Femeia pe care prințul Harry a iubit-o, înainte de relația cu Meghan Markle. De ce nu a mers, de fapt, relația lor

Ileana Mladinoiu / 16.11.2022, 17:36
Femeia pe care prințul Harry a iubit-o, înainte de relația cu Meghan Markle. De ce nu a mers, de fapt, relația lor

Înainte de a o întâlni pe Meghan Markle, cea care avea să-i devină soție, Prințul Harry, acum în vârstă de 38 de ani, a avut mai multe femei care i-au marcat viața amoroasă. Se întâmpla într-o perioadă în care fiul cel mic al Dianei era încă supranumit „Dirty Harry”, ziua un elev de liceu în frac la prestigiosul Colegiu Eton, iar noaptea adeptul unor costume mult discutate la acea vreme.

Femeia pe care prințul Harry a iubit-o, înainte de relația cu Meghan Markle. Nu mulți știu de povestea lor

Prima poveste de dragoste a micului prinț începe cu adevărat atunci când pleacă pentru un an în Cape Town, unde o cunoaște pe Chelsy Davy, fiica unui organizator de safari din Zimbabwe și a unei foste regine a frumuseții, venită tocmai din Africa de Sud pentru a studia economia. Chelsy Davy s-a născut pe 13 octombrie 1985 în Zimbabwe și a crescut într-o proprietate imensă.

Cape Town era un mic colț de paradis, oraș cunoscut pentru combinația sa de ocean, munți, clădiri și multe alte lucruri, dar și „iadul” oferit de tabloide pentru viitorii amorezi. Foarte amuzantă și sociabilă, lui Chelsy îi plăceau petrecerile așa cum îi plăceau și lui Harry. Dar întâlnirea cu un prinț nu se întâmplă întotdeauna ca în filmele Disney. Chelsy Davy poate mărturisi despre asta, ea care a trăit o istorie tumultoasă alături de Harry, presărată cu lacrimi, despărțiri și reîmpăcări. Davy a fost iubita prințului Harry timp de 7 ani, din 2014 până în 2011. La acea vreme, tânăra avea doar 18 ani.

În 2005, ambii s-au întors în Anglia, ea la Universitatea de Drept din Leeds, el la prestigioasa Academie Militară Regală din Sandhurst, în 2005. Lui Chelsy Davy îi placeau fustele foarte scurte, topurile foarte decoltate. O mană cerească pentru paparazzi, care mitraliază cuplul în timp ce ies din cele mai private cluburi de noapte din Londra. În fiecare dimineață, presa este amuzată de blondul ei foarte deschis, iar consilierii regali se tem la deschiderea ziarelor. După ce a părăsit facultatea, ea a făcut un stagiu la o firmă de avocatură importantă din Londra și mai târziu s-a alăturat lui Allen & Overy.

În acest joc, Chelsy nu a putut rezista mult timp. Într-un interviu acordat presei la împlinirea vârstei de 21 de ani, Prințul Harry își va destăinui suferința: „Iubita mea este o persoană foarte importantă pentru mine și da, trece printr-o perioadă foarte dificilă”.

De ce nu a mers, de fapt, relația lor

Prima dragoste a fiului cel mic al Dianei avea totul pentru a deveni „cea bună”. Ca dovadă, Harry o prezentase Reginei Elisabeta a II-a, iar  tabloidele îi vedeau deja logodiți, căsătoriți, părinți. Dar viața de ducesă nu era făcută pentru domnișoara Davy. „Unii oameni sunt cu siguranță mai buni decât alții pentru asta”, a rezumat ea pentru The Time, în timp ce  Harry răspundea unui jurnalist american care l-a întrebat despre viitorul său romantic: „Provocarea este nu să găsesc o fată care să ocupe rolul, ci mai degrabă să o găsesc pe cea care este gata să-l asume”.

Relația lor plină de pasiune și tumultoasă fascinează mass-media britanică, care le spionează fiecare mișcare, pe care ea o descrie ulterior drept „dură”.

Presiunea presei și a paparazzilor au pus în sfârșit capăt dragostei lor. În 2016, Chelsy a mărturisit în „Times” despre această despărțire: „A fost foarte greu. A fost nebunesc, înfricoșător și foarte inconfortabil în același timp. […] Nu puteam suporta toate astea. Eram tânără și îmi doream doar să fiu o fată normală. A fost oribil (…) Dacă ieși vreodată dintr-un club de noapte la 4 dimineața, ei îți fac poza. In orice caz, nu te vor fotografia când pleci la serviciu în fiecare dimineață”.

Un alt motiv pentru care relația lor nu a mers, de fapt, speculațiile de tot felul, a fost că în timpul sărbătorilor jubileului de la Londra, Prințul Harry a apărut alături de cumnata sa, Kate Middleton. Se știe însă că Prințul și ducesa de Cambridge au fost întotdeauna foarte apropiați. Dar, în timpul nunții princiare, zvonurile cu privire la prinț și Pippa Middleton, sora lui Kate, chiar dacă relația lor nu va depăși stadiul prieteniei, i-ar fi stârnit gelozia lui Chelsy.

Și-a anunțat pe Facebook despărțirea de Harry

Întâlnirea cu un prinț nu se întâmplă întotdeauna ca în filmele Disney. Chelsy Davy poate mărturisi despre asta, ea care a trăit o istorie tumultoasă alături de Harry timp de 7 ani. 7 ani de relație frumoasă, dar presărată cu lacrimi, multiple despărțiri și reîmpăcări. La acea vreme, tânăra avea doar 18 ani.

În 2009, Chelsy și-a anunțat pe Facebook despărțirea de Harry,  schimbându-și statusul în „nu sunt într-o relație” și a plecat să-și găsească refugiu în țara natală. Din 2010, cei doi tineri nu mai sunt împreună. Totuși, cei doi foști iubiți au rămas în relații bune. „Nu uiți niciodată cu adevărat prima ta mare dragoste”, sunt adesea vorbele lor.

Potrivit presei britanice, înainte de a-i pune inelul pe deget lui Meghan Markle, în 2018, prințul Harry a sunat-o pe Chelsy, iar ea a plâns la telefon, fiind foarte emoționată. După ce a ezitat să vină, Chelsy Davy a considerat că acesta este cel mai potrivit moment pentru a-și continua viața fără Harry, deși i-a fost foarte greu să participe la ceremonia religioasă.

Fosta iubită a lui Harry a ajuns la nuntă la brațul lui James Marshall, un producător de televiziune în vârstă de 44 de ani, căsătorit de trei ani cu o prietenă a lui Meghan Markle. De precizat că aici a întâlnit-o pe Cressida Bonas, actriță și fotomodel, invitată și ea de către Prințul Harry, cu care acesta a avut o relație timp de doi ani (2012-2014).

La câțiva ani după despărțirea de Prințul Harry, Chelsy Davy și-a refăcut viața alături de un antreprenor strălucit pe nume Sam Cutmore-Scott.