Home » Life & Style » Fiul lui Harry și Meghan. Oprah a făcut anunțul. Ce persoană din Familia Regală nu a vorbit despre culoarea pielii lui Archie

Fiul lui Harry și Meghan. Oprah a făcut anunțul. Ce persoană din Familia Regală nu a vorbit despre culoarea pielii lui Archie

Violeta Badea / 09.03.2021, 12:40
Fiul lui Harry și Meghan. Oprah a făcut anunțul. Ce persoană din Familia Regală nu a vorbit despre culoarea pielii lui Archie

Fiul lui Harry și Meghan. Oprah a făcut anunțul. Ducii de Sussex, Harry și Meghan, au făcut câteva declarații șocante în interviul-eveniment pe care i l-au acordat jurnalistei de televiziune, Oprah Winfrey. Un subiect care a atras atenția publicului a fost acela legat de conversaţiile membrilor din Familia Regală în care au fost exprimate nelinişti cu privire la culoarea pielii cu care avea să se nască Archie. Pentru a stopa orice speculație, Oprah a clarificat tot și a precizat ce persoană din Familia Regală nu a vorbit despre culoarea pielii copilului. În continuare veți afla ce a dezvăluit jurnalista.

Fiul lui Harry și Meghan. Oprah a făcut anunțul

Ducii de Sussex si Fiul lor
Ducii de Sussex si fiul lor

După interviul exploziv pe care l-au acordat Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, oamenii au început să analizeze pe toate părțile declarațiile pe care le-au făcut. Astfel, unul dintre mărturisirile cele mai dure făcute de cei doi este că unul dintre membrii familiei regale ar fi fost îngrijorat cu privire la culoarea pielii fiului lor, Archie. Ducesa de Sussex a spus chiar că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca acesta să nu primească titlul de prinț la naștere.

Ducesa a spus că o persoană din sânul familiei regale se întreba „cât de închisă la culoare ar putea fi” pielea copilului ei. Nu i-a dat numele acestei persoane, deoarece a considerat că ar fi „prea stânjenitor pentru ei”. De asemenea, Harry a spus că a fost șocat la aflarea veștii. Șocați au fost și telespectatorii și au început să apară foarte multe speculații. Toată planteta se întreabă cine a făcut aceste comentarii rasiste. Astfel, Oprah Winfrey a decis să pună capăt tutror speculațiilor.

Ce persoană din Familia Regală nu a vorbit despre culoarea pielii lui Archie

Meghan a declarat ca s-a simtit intotdeauna bine tratata de regina
Meghan a declarat ca s-a simtit intotdeauna bine tratata de regina

La o zi după difuzarea interviului, Oprah Winfrey a decis să clarifice lucrurile și a declarat că nici regina Elisabeta a II-a, nici prințul Philip nu au făcut aceste comentarii. De altfel, dacă se urmărește cu atenție interviul, Meghan Markle a precizat că s-a simţit întotdeauna bine tratată de regina Elisabeta a II-a. De asemenea, prințul Harry a declarat că are o relație bună cu bunica sa, dar nu a spus acelați lucru și despre relația cu tatăl său.

 „Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a precizat Harry.

În ceea ce privește relația pe care o are cu fratele său, prințul William, acesta a declarat doar că sunt pe drumuri diferite. Cel care și-a dorit ca să lămurească lucrurile a fost Harry și a rugat-o pe Oprah să transmită că bunicii săi nu au fost implicați în acele conversații urâte.

„Harry nu a împărtășit identitatea persoanelor vizate, dar a vrut să se asigure că știu și, dacă am ocazia să transmit, că nici bunica și nici bunicul său nu au participat la acele conversații”, a declarat Oprah Winfrey.