Home » Life & Style » Meghan Markle, acuzații grave: „Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi”. Ce alte mărturisiri neașteptate a făcut

Meghan Markle, acuzații grave: „Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi”. Ce alte mărturisiri neașteptate a făcut

Violeta Badea / 05.03.2021, 10:58
Meghan Markle, acuzații grave: „Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi”. Ce alte mărturisiri neașteptate a făcut

Meghan Markle, acuzații grave: „Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi”. Ce alte mărturisiri neașteptate a făcut. Meghan Markle a rupt tăcerea și a făcut niște acuzații șocante, în interviul acordat lui Orah. Ducesa acuză Familia regală că răspândește informații false despre ea și Prințul Harry. Interviul este așteptat cu sufletul la gură de toată lumea și va fi difuzat în SUA pe data de 7 martie.

Ducii de sussex si Oprah Winfrey
Ducii de sussex si Oprah Winfrey

Meghan Markle, acuzații grave: „Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi”

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au acordat jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey primul lor interviu după ce au părăsit familia regală britanică, care va fi difuzat pe data de 7 martie. Americanca a făcut acuzații grave la adresa Palatului Buckingham și i-a atacat în termeni duri, numind casa regală cu apelativul „Firma”. 

„Nu ştiu cum se aşteaptă să mai tăcem, după ce am tot făcut asta în tot acest timp în care Firma a avut un rol activ în răspândirea informaţiilor false despre noi”, spune Meghan.

Ducesa pare mai hotărâtă ca niciodată să dea cărțile pe față și să spună lumii adevărul. De asemenea, Meghan precizează că nu îi mai pasă de riscul de a pierde tot în urma acestui interviu, pentru că, oricum, au pierdut mult. Toate aceste acuzații cântăresc extrem de greu, mai ales că au fost făcute în prezența prințului Harry, iar acest lucru diminuează semnificativ șansele lui de a se împăca cu familia regală.

Dupa cum reiese din fragmentul prezentat din interviu, Printul Harry si Meghan Markle au vorbit atât separat, cât și împreună cu Oprah Winfrey.

Printul Harry si Meghan Markle au acordat primul interviu dupa ce au parasit familia regala
Printul Harry si Meghan Markle au acordat primul interviu dupa ce au parasit familia regala

Ce alte mărturisiri neașteptate a făcut

În cotidianul „The Times” a apărut un articol care se referă la faptul că în octombrie 2018 Jason Knauf, secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan, a depus o plângere pentru hărţuire vizând-o pe Meghan. Între timp, în Anglia, au mai apărut încă două acuzații oficiale din partea a doi foşti angajaţi ai Ducilor de Sussex. Toate aceste trei mărturisiri sună la fel și au ca subiect principal hărțuirea emoțională.

Din cauza faptului că aceste acuzații au apărut în presă, Regina a cerut să se desfăşoare o anchetă internă. De asemenea, Meghan Markle este criticată în termeni foarte duri, fiind considerată o hărţuitoare crudă a acestor angajaţi ai ei. Ducesa este acuzată că le-a provocat anxietate şi stres post-traumic în urma activităţii desfăşurate pentru ea.

Meghan Markle a facut acuzatii grave la adresa Palatului Buckingham
Meghan Markle a facut acuzatii grave la adresa Palatului Buckingham

Ce trei angajați au creat și un grup numit  Club al Supravieţuitorului Sussex. Cei trei s-au plâns peste tot despre condițiile pe care le-au avut la locul de muncă, pe vremea când Prinţul Harry şi Meghan Markle erau membri activi ai familiei regale.

În prezent, Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, s-au retras din familia regală și s-au mutat în California, Statele Unite ale Americii. Cei doi au împreună un băiețel, iar ducesa este însărcinată cu al doilea copil.