Home » Life & Style » Horoscop 15-21 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Zodia care câștigă pe toate planurile

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Zodia care câștigă pe toate planurile

Nechifor Ioana / 15.11.2021, 14:02
Horoscop 15-21 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Zodia care câștigă pe toate planurile

Horoscop 15-21 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru această săpămână au fost realizate de Mihai Voropchievici. Celebrul specialist în astrologie și numerologie a redat informații esențiale pentru fiecare zodie în parte, dar și date specifice despre intervalul menționat! Vezi mai jos horoscopul pentru toți nativii!

Horoscop 15-21 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului

Horoscop 15-21 noiembrie 2021. Previziuni astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale. Materialul realizat de Mihai Voropchievici, pe baza horoscopului runelor, aduce detalii semnificative pentru nativii zodiacului.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Cunoscutul specialist în astrologie și numerologie a redat pentru fiecare zodie în parte, conform Antena 3,  caracterisiticile esențiale acestui interval.  Află din materialul următor ce îți rezervă astrele pentru săptămâna cuprinsă între 15 și 21 noiembrie 2021!

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Berbec

Nativii Berbec au toate șansele de a reuși, în această săptămână, în obiectivele lor și de a-și rezolva probleme majore. Secretul constă în comunicare. Soluțiile pot veni doar dacă discută direct cu persoane apropiate lor și dacă acceptă ajutoul ce li se oferă. Important este să rețină faptul că au tot ce le trebuie la îndemână, comunicarea este cheia care poate deschide uși.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Taur

Mulți dintre Tauri au trecut prin momente tensionate, motiv pentru care ar fi bine ca în această săptămână să-și aloce timp necesar relaxării lor. Este indicat să se odihnească, să-și încarce bateriiile, pentru ca apoi sigur vor vedea lucrurile cu alți ochi.

Unele griji pe care le aveți referitoare la starea unei persoane apropiate sunt inutile. Încercați să gândiți pozitiv, să vă eliberați de toate acele gânduri negre și veți vedea că există motive de bucurie acolo unde nici nu vă așteptați.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Gemeni

Sfatul pentru nativii acestei zodii este să încerce să schimbe tactica. Dacă lucrurile nu au funcționat pe măsura așteptărilor, atunci este cazul ca Gemenii să abordeze problema și dintr-o altă perspectivă.

Încercați să tratați situația cu calm și răbdare, să vă încărcați cu iubire și generozitate, să fiți blânzi. Veți vedea apoi o schimbare uluitoare în viața voastră.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Rac

O săptămână cu multe provocări pentru Raci. În acele zile, nativii zodiei Rac trebuie să depună tot efortul pentru a depăși o anumită situație în existența lor.
Trebuie să dea o bătălie pentru care trebuie să se pregătească cu calm, să nu-și piardă speranța și încrederea, căci au toate șansele să o câștige.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Leu

Pentru nativii zodiei Leu se anunță o săptămână excelentă! Trec printr-o perioadă în care efectiv se bucură de toată susținerea astrelor, norocul este de partea lor și au toate șansele să câștige pe toate planurile.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Fecioară

Schimbări majore pentru nativii Fecioară în această săptămână! Acești nativi nu sunt neapărat adepții noutăților și ai schimbărilor, însă uneori aceste lucruri sunt necesare tocmai pentru a face un pas în propria dezvoltare.

Nativii Fecioară ar trebui să lase fricile deoparte și să îmbrățiseze acește schimbări, căci sunt de bun augur, și sunt menite să le aducă lucruri benefice.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Balanță

Nativii zodiei Balanță își fac bagajele și se pregătesc de plecare. Este o perioadă în care aceștia vor pleca într-o călătorie. Trebuie să facă o deplasare fie în interes de muncă, fie în interes personal.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Scorpion

Nativii Scorpion atrag în mod deosebit atenția unei persoane importante, drept urmare se vor bucura din plin de surprize frumoase. Dacă până acum s-au confruntat cu tot felul de îndoieli, acum aceste se vor spulbera, căci Scopionii se încarcă în această perioadă cu certitudini.

Găsesc răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări și idei care să-i ajute în evoluția lor.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Săgetător

O taină necunoscută Săgetătorilor va ieși la iveală în această perioadă și le va marca radical viața. Un adevăr important le va da peste cap existența și va schimba total felul în care aceștia văd lucrurile.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Capricorn

Este timpul ca nativii Capricorn să facă pace cu trecutul și să lase în urmă lucrurile care nu le mai sunt de folos. Dacă vor reuși să își concentreze atenția pe prezent, vor avea parte de lucruri nemaipomenite.

Important este să nu mai stea focusați pe o situație din trecut, să uite de necazuri și să încerce să se bucure de lucrurile frumoase pe care viața le oferă.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Vărsător

Vești bune pentru nativii zodiei Vărsător! Câștigul este de partea lor în această săptămână. Poate să fie vorba de un câștig financiar sau, de ce nu, chiar de unul personal.

Pot obține un job nou, cu un salariu mai bun, pot câștiga o sumă importantă de bani, dar nu este exclus nici să își îmbogățească cercul de apropiați cu o persoană care le pune inima pe jar.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, Pești

Schimbări importante pentru Pești se anunță în această nouă săptămână! Este posibil să fie vorba despre un proiect la care au muncit mult, iar acum urmează să primească un răspuns, rezultat ce le va schimba complet situația.