Home » Life & Style » Horoscop 17 – 23 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Dragoste pasională pentru Scorpioni. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 17 – 23 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Dragoste pasională pentru Scorpioni. Previziuni pentru toate zodiile

Cojocaru Cristian / 17.01.2022, 13:09
Horoscop 17 – 23 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Dragoste pasională pentru Scorpioni. Previziuni pentru toate zodiile

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce surprize ți-au pregătit runele în funcție de zodia ta din horoscop pentru perioada 17 – 23 ianuarie 2022. Toate cele 12 semne zodiacale au fost menționate de către acesta, iar cu ajutorul darului runelor, poți afla ce anume îți rezervă viitorul și ce trebuie să faci în noua săptămână.

Horoscop 17 – 23 ianuarie 2022 realizat de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cu ajutorul runelor, ce ți-au pregătit runele pentru săptămâna 17 – 23 ianuarie 2023. Cei din zodia Scorpionului vor avea parte de o dragoste pasională, potrivit numerologului. Iată ce au arătat runele pentru fiecare zodie în parte.

 Horoscop rune pentru Berbec

Noua săptămână vine cu protecție divină pentru nativii din zodia Berbec. Astfel, bârfele și răutățile nu îi vor atinge pe aceștia, însă desigur, acest lucru nu înseamnă că pot face orice pentru că plata nu va întârzia să apară.

Horoscop rune pentru Taur

Nativii zodiei Taur vor afla adevărul care își va pune o amprentă puternică asupra vieții lor sau care chiar o poate schimba. Această schimbare va fi de ordin pozitiv.

Horoscop rune pentru Gemeni

Toate problemele care le cauzează neliniște nativilor zodiei Gemeni se vor sfârși pentru că aceștia vor găsi rezolvare. Dialogul este secretul pe baza căruia vor reuși să încerce să depășească obstacolele.

Horoscop rune pentru Rac

Această săptămână se anunță a fi una plină de belșug și fertilitate pentru nativii din Rac. Nu va trece mult timp până când visele acestora vor deveni realitate.

Horoscop rune pentru Leu

Nativii zodiei Leu ar trebui să fie foarte atenți în această săptămână pentru că se află pe muchie. În funcți de cât de precauți vor fi, aceștia vor continua drumul sau pot aluneca într-o parte sau cealaltă.

horoscop voropchievici
Nativii zodiei Fecioara vor trebui sa isi consolideze pozitia in societate

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioarele vor avea nevoie de toată puterea pentru a-și consolida poziția în cadrul familiei, în cazul relațiilor de prietenie, dar și în ceea ce privește mediul profesional.

Horoscop rune pentru Balanță

Noi provocări se anunță la orizontul Balanțelor. Acestea vor avea nevoie de toată puterea, răbdarea și tăria de caracter pentru a putea depăși fiecare obstacol.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii vor putea să își demonstreze pasiunea pentru că simbolul dragostei se arată în cazul lor. În sfârșit, astrele îți surâd și ceva nou îți va apărea în cale.

Horoscop rune pentru Săgetător

Runele au arătat că nativii zodiei Săgetător trebuie să își dedice timp și propriei persoane. Așadar, nu te mai gândi la starea de sănătate a celor din jur și acordă-ți timp ție.

Horoscop rune pentru Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor avea parte de relaxare și liniște. Aceștia urmează să se destindă în cadrul unei călătorii, fiind numai gata de plecare.

Horoscop rune pentru Vărsător

În această săptămână, nativii zodiei Vărsător vor fi mai spirituali decât de obicei. Acum este momentul în care vor petrece timp cu Dumnezeu, astfel că datorită tăcerii vor afla atât de multe. Este o săptămână în care își vor dedica timpul în totalitate.

Horoscop rune pentru Pești

Atunci când drumul te duce la aceeași destinație, va trebui să schimbi drumul. Este și cazul nativilor din zodia Pești pentru că aceștia vor trebui să schimbe tactica pentru a aborda problemele într-un alt mod.