Home » Life & Style » Horoscop 2022. Cea mai grea lună din an pentru fiecare zodie

Horoscop 2022. Cea mai grea lună din an pentru fiecare zodie

Cojocaru Cristian / 18.01.2022, 12:37
Horoscop 2022. Cea mai grea lună din an pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ultimul horoscop pentru anul 2022. De-a lungul acestui an, unii nativi vor avea parte de luni mai grele, fiind o încercare peste care vor trebui să treacă. Află ce ți-au rezervat astrele în acest an și care va fi cea mai grea lună în funcție de semnul zodiacal sub care te afli.

Horoscop 2022 realizat de Mihai Voropchievici

Aflat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit care vor fi cele mai grele luni din an pentru fiecare zodie. Află ce decizii va trebui să iei în funcție de zodia în care te afli pentru a putea evita acea perioadă mai puțin plăcută.

Cea mai grea lună din an pentru Berbec

Acest an este unul benefic pentru nativii zodiei Berbec. Cu toate acestea, va trebui să treacă peste o mare provocare care este reprezentată de luna septembrie. Acela va fi momentul când relațiile de prietenie vor fi ajustate din cauza prietenilor care l-au mințit pe nativ, lucru care ar putea degenera în situații de conflict.

Cea mai grea lună din an pentru Taur

Totul va decurge impecabil pentru nativii zodiei Taur, însă norocul se va sfârși în luna iunie. Începutul verii îl va dezorienta pe nativ, iar ca să poată trece peste acest hop, va trebui să meargă doar pe calea dreptății.

Cea mai grea lună din an pentru Gemeni

Gemenii încep anul cu luna care la va da cele mai mari bătăi de cap: ianuarie. Lucrurile ar putea decurge mai puțin plăcut în majoritatea planurilor, însă partea bună constă în faptul că se apropie sfârșitul ei.

Cea mai grea lună din an pentru Rac

Nativii zodiei Rac pot spune că vor avea parte de o primăvară tumultoasă. Cu toate că luna mai este cea mai romantică dintre toate, nativii zodiei nu pot afirma același lucru având în vedere că la capitolul dragoste, nu vor sta bine  deloc. Conflictele, minciunile, neînțelegerile și infidelitatea își vor face simțită prezența la orizontul nativilor în luna mai.

horoscop 2022
Nativii zodiei Leu isi vor pierde din avant pana la jumatatea anului

Cea mai grea lună din an pentru Leu

Cu toate că nativii zodiei Leu vor începe cu un având în noul an, pe măsură ce lunile trec, acest elan va scădea din intensitate. Totul până în luna iulie, atunci când persoanele dragi vor fi cele care îi vor pune pe nativi la încercare.

Cea mai grea lună din an pentru Fecioară

Fecioarele vor avea parte de întârzieri neprevăzute cu privire la obiectivele stabilite, cu precădere în luna august. Acestor nativi li se recomandă să își refacă planurile pentru luna septembrie sau, dacă au posibilitatea, în luna iulie. Luna de evitat pentru nativii zodiei este luna august.

Cea mai grea lună din an pentru Balanță

Ca și în cazul Fecioarelor, nativii zodiei Balanță vor avea parte de o lună grea în august. Aceasta va fi presărată cu nenumărate provocări care le vor dezechilibra viața și le vor aduce nenumărate probleme de ordin financiar.

Cea mai grea lună din an pentru Scorpion

Planurile de vacanță ale nativilor din Scorpion ar putea fi date peste cap deoarece luna iulie va fi una mai puțin benefică în a realiza ceea ce și-au propus. Această perioadă va fi una dramatică, astfel că nativii vor avea nevoie de timp pentru a se înțelege mai bine.

Cea mai grea lună din an pentru Săgetător

Provocările cele mai mari vor veni în luna octombrie pentru nativii zodiei Săgetător. Cel mai indicat este să stea departe în a lua decizii pentru că acestea ar putea fi de-a dreptul devastatoare din toate punctele de vedere.

Cea mai grea lună din an pentru Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor întâmpina probleme de ordin financiar în luna iunie pentru că vor avea tendința să cheltuie chiar și ultima resursă financiară. Aceștia vor tinde să cheltuie pentru alții, lăsându-se pe ei pe ultimul loc.

Cea mai grea lună din an pentru Vărsător

Probleme în cazul nativilor din zodia Vărsătorului vor fi în dragoste, iar acestea se vor arăta în luna iulie. Cel mai bine ar fi ca aceștia să ia o pauză de la relațiile amoroase pentru o perioadă.

Cea mai grea lună din an pentru Pești

Nativii zodiei Pești pot afirma că acest an în niciun caz nu este al lor. Luna cu cele mai multe probleme va fi octombrie, atunci când vor crede că toți cei din jurul lor le sunt împotrivă.