Home » Life & Style » Horoscop 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Ce lecție ai de învățat, în noul an, în funcție de zodie

Horoscop 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Ce lecție ai de învățat, în noul an, în funcție de zodie

Cojocaru Cristian / 15.12.2021, 15:46
Horoscop 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Ce lecție ai de învățat, în noul an, în funcție de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat noul horoscop pentru anul 2022. Acesta a dezvăluit noile rezoluții ale sufletului pentru noul an al fiecărui nativ aflat sub cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă anul 2022, dar și care sunt lecțiile pe care urmează să le aprofundezi, în funcție de zodia ta.

Horoscop 2022 realizat de Mihai Voropchievici

Aflat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre noile rezoluții ale sufletului în anul care este pe cale să înceapă. Află ce ți-a pregătit noul în funcție de semnul zodiacal sub care te afli.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Ceea ce trebuie să facă Berbecii este să pășească în noul an cu mai multă încredere de sine. Aceștia vor trebui să afirme mereu că au încredere și că se vor lăsa ghidați de intuiție. Astfel, sufletul acestora va ști ce este cel mai bine pentru ei pentru a fi fericiți. Unul dintre dezavantajele Berbecilor este acela că acțiunea primează înainte rațiunii, iar lucrurile nu ies de fiecare dată așa cum și-au propus.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Deși Taurii dau dovadă de o putere încredibilă, în sinea lor, sunt abundați de temeri. Așadar, înainte de a face ceva, aceștia au grijă să ia în calcul fiecare pas pe care îl fac. Pentru ca noul an să fie mai bun, vor trebui să renunțe la frici și griji, învățând să se lase mai mult ghidați de curajul lor. În noul an aceștia vor trebui să lupte mai mult și să își asume mai multe riscuri.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Pașii făcuți de Gemeni îi aduce pe aceștia exact acolo unde trebuie să fie. Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le învețe acești nativi este reprezentat de recunoștință. Astfel, în sinea lor vor trebui să afirme că au parte de o viață minunată și că vor învăța să fie recunoscători pentru toate lucrurile bune din trecut, prezent și viitor.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac

Una dintre principalele preocupări ale racilor este reprezentată de familie. Lecția pe care aceștia vor trebui să o învețe este cea a egosimului, să învețe să se pună pe primul loc. Afirmația pe care aceștia trebuie să se bazeze în noul an este acela de a fi mai atenți la nevoile lor, astfel că vor putea controla mai bine viața și eforturile asupra problemelor.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul este semnul care mereu își pune toată concentrarea în obținerea dragostea adevărată. Sarcina acestora în noul an este să se concentreze mai mult în a vedea binele în ceilalți, astfel că vor putea vedea și bunătatea în ei, lucru care îi va ajuta să atragă fericirea.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara este cunoscută pentru caracterul său critic, iar în noul an, nativii zodiei vor trebui să se distanțeze de oamenii toxici care au un interes ascuns. Astfel, Fecioarele vor trebui să aleagă cu grijă oamenii din jur și să îi păstreze doar pe cei care le-au fost acolo atunci când nimeni nu era.

horoscop 2022
Zodia Balanta are la dispozitie toate resursele necesare pentru a face din anul 2022 unul de vis

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanțele au la dispoziție toate resursele necesare pentru a face din anul 2022 unul dintre cei mai buni din toată viața lor. Așadar, acestea vor trebui să lupte pentru a-și îndeplini dorințele.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii vor trebui ca în noul an să înceteze să se compare cu cei din jur și să se concentreze mai mult asupra pașilor pe care trebuie să îi facă. În acest fel, anul 2022 va fi unul foarte bun pentru nativii zodiei.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorii vor trebui să vină cu o afirmație puternică, astfel că aceștia vor trebui să își spună mereu că pot. Acest lucru trebuie să îi facă să se concentreze asupra prezentului și nu trecutului dau viitorului. Dacă își vor elibera această putere, vor putea începe o nouă călătorie a vieții.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Pentru Capricorni, fericirea este elementul asupra căruia trebuie să se axeze în anul 2022. Aceștia vor trebui să conștientizeze faptul că, dacă ei sunt fericiți, atunci vor putea avea același efect și asupra celor din jur.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii vor trebui să facă un exercițiu, astfel că vor apela la bunătatea ascunsă din sufletul lor și vor înceta în a-i mai judeca pe ceilalți. Înainte de a le trasa anumite etichete, vor încerca să afle povestea din spatele oamenilor, iar sufletul nativilor se va umple de empatie.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peștii vor trebui să aleagă fericirea pentru că merită acest lucru. Liniștea și iubirea, de asemenea sunt lucruri de care are nevoie sufletul lor.