Home » Life & Style » Horoscop 21 -27 martie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru Balanțe. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 21 -27 martie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru Balanțe. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Cojocaru Cristian / 21.03.2022, 17:07
Horoscop 21 -27 martie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru Balanțe. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ți-a pregătit noul horoscop pentru săptămâna 21 – 27 martie 2022. Darul runelor i-a arătat acestuia care sunt cele mai recente previziuni pentru toate cele 12 semne zodiacale. Află ce te așteaptă în această săptămână.

Horoscop realizat de Mihai Voropchievici pentru ultima săptămână a lunii

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cu ajutorul runelor, ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Care sunt darurile pregătite pentru fiecare zodie a horoscopului și cum te pot influența acestea.

Horoscop 21 – 27 martie Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt sfătuiți să își păstreze tăria de caracter și forța, pentru că doar fiind puternici, vor putea trece peste săptămâna grea care tocmai a început.

Horoscop 21 – 27 martie Taur

Taurii ar trebui să se pregătească în această săptămână de o dispută, având în vedere că la orizont se arată o bătălie. Atât timp cât aceștia își vor păstra calmul, toate lucrurile se vor aranja în avantajul lor.

Horoscop 21 – 27 martie Gemeni

Gemenii dau dovadă de faptul că sunt pregătiți de a începe o nouă viață. Acest lucru semnifică faptul că și-au încărcat bateriile atât pe plan fizic cât și psihic.

Horoscop 21 – 27 martie Rac

Nativii zodiei Rac au la dispoziție o singură soluție de a rezolva actualele probleme: ei vor trebui să se angajeze într-o conversație cât se poate de sinceră cu ceilalți membri ai familie pentru a putea trece și peste acest obstacol.

Horoscop 21 – 27 martie Leu

Leii, cu toate că de multe ori nu își arată partea emoțională, ar trebui să știe faptul că se arată o nouă dragoste la orizontul lor, plină de pasiune și intensitate.

horoscop voropchievici
Wunjo este de partea Scorpionilor in aceasta saptamana

Horoscop 21 – 27 martie Fecioară

Cu toate că Fecioarele vor fi nevoite să susțină o nouă bătălie, numerologul le recomandă să lase grijile deoparte pentru că lucrurile se vor rezolva, iar câștigători vor ieși nativii zodiei.

Horoscop 21 – 27 martie Balanță

Balanțele par să câștige în această săptămână pentru că veștile bune au în componența lor un cadou surpriză care constă într-o sumă de bani importantă și neașteptată.

Horoscop 21 – 27 martie Scorpion

Cei care au tras lozul câștigător în această săptămână sunt nativii zodiei Scorpion. Aceștia vor câștiga pe toate planurile pentru că Wunjo e cu ei.

Horoscop 21 – 27 martie Săgetător

Mesajele nu întârzie să apară la orizontul nativilor din Săgetător. Acestea sunt mesaje importante, iar cei aflați sub acest semn zodiacal ar trebui să fie pregătiți pentru a le recepționa.

Horoscop 21 – 27 martie Capricorn

Capricornii se învăluie în mister în această săptămână, fiind greu de „decodat”. Cele șapte zile arată că nativii zodiei vor trage peste față un văl plin de necunoscute pentru cei din jur.

Horoscop 21 – 27 martie Vărsător

Vărsătorii ar trebui să știe că trecutul rămâne acolo și nu poate fi schimbat. Numerologul le recomandă acestora să lase grijile și necazurile acolo și să se pregătească de această săptămână care pare a fi mult mai bună.

Horoscop 21 – 27 martie Pești

Nativii zodiei Pești vor putea triumfa doar dacă își vor consolida poziția atât în sânul familiei, cât și în societate și în cadrul locului de muncă.