Home » Life & Style » Horoscop 21 -27 martie 2022. Noi orizonturi pentru Lei. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 21 -27 martie 2022. Noi orizonturi pentru Lei. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Cojocaru Cristian / 19.03.2022, 11:26
Horoscop 21 -27 martie 2022. Noi orizonturi pentru Lei. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Sfârșitul acestei luni vine cu câteva aspecte formate de către Mercur. În prima zi a acestui interval, astrologul Mădălina Manole recomandă o atenție crescută asupra acțiunilor pentru că Marte va forma un careu cu Uranus. Află ce îți rezervă astrele în noua săptămână.

Horoscop 21-27 martie realizat de Mădălina Manole

Acțiunile de-a lungul acestei săptămâni ar putea fi unele surprinzătoare, datorită atitudinii rebele. Astrologul Mădălina Manole a realizat horoscopul săptămânii cu cele mai noi previziuni pentru zodia ta de naștere, cât și pentru zodia de ascendent. Iată ce ți-au pregătit acestea în funcție de zodia din care faci parte în noul horoscop 21-27 martie 2022.

Zodia Berbec

În această săptămână, nativii zodiei Berbec vor trebui să fie atenți la acțiunile întreprinse pentru că riscă anumite accidente din cauza grabei. De asemenea, finanțele au nevoie de o atenție sporită, iar corecțiile necesare vieții trebuie îndeplinite pentru a lăsa trecutul acolo unde îi este locul.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur vor avea parte de o săptămână agitată pe plan carieristic, uneori având tendința de a exagera în relațiile cu superiorii. Nativii zodiei vor trebui să acorde atenție sănătății, dar și finanțelor. Această perioadă este benefică planurilor de viitor.

Zodia Gemeni

Așa cum tind mereu să ajungă de la o extremă la cealaltă, nativii din Gemeni s-ar putea izbi de crunta realitate în această săptămână. Cu toate acestea, partea plină a paharului constă în faptul că ei vor putea observa care le este menirea în viață, astfel că își vor putea croi un nou drum cu noile planuri de viitor.

Zodia Rac

Racii vor trebui să acorde o atenție sporită celor din jur pentru că, din cauza lor ar putea pierde resurse importante. Un alt lucru care necesită atenția Racilor face referire la ghizii spirituali pe care îi urmează. Săptămâna este una benefică pentru cunoaștere și evoluție atât spirituală cât și profesională.

Zodia Leu

Noi uși se vor deschide nativilor zodiei Leu în ceea ce privește experiențele de viață avute până acum. Din cauza unor situații mai puțin plăcute în viața de cuplu, nativii zodiei vor trbui să acorde mai multă atenție asupra propriei persoane decât a celor din jur. În eventualitatea în care vei pierde ceva, nu uita că Universul va veni cu un alt plus.

horoscop martie
Nativii zodiei Fecioara vor da dovada de mai multa toleranta in noua saptamana

Zodia Fecioară

Relația de cuplu sau chiar o nouă relație ar putea primi îmbunătățiri sau apărea la orizont pentru că nativii zodiei Fecioară vor da dovadă de toleranță în această săptămână. La locul de muncă, deși te poți confrunta cu mai mult stres, vei culege roadele.

Zodia Balanță

Această săptămână este tocmai potrivită pentru a face schimbări importante în ceea ce privește stilul de viață al Balanțelor. Nativii ar putea descoperi chiar și alte remedii pentru a-și vindeca anumite afecțiuni. Din cauza diferențelor de perspectivă, Balanțele s-ar putea confrunta cu conflicte în relația de cuplu.

Zodia Scorpion

Scorpionii se vor afla pe picior de război în această săptămână cu toți cei din jurul lor. Din cauza emoțiile care îi copleșesc, ei totuși vor avea un plus din punct de vedere sentimental. Sunt șanse să se îndrăgostească și să dea dovadă de tandrețe și romantism.

Zodia Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor vedea importanța în siguranța materială și stabilitatea în relația de cuplu, lucruri care îi va determina să acorde mai multă atenție căminului și familiei. Din punct de vedere emoțional, aceștia vor arăta o deschidere față de flirturi și aventuri.

Zodia Capricorn

Casa și confortul celor dragi sunt prioritare pentru nativii zodiei Capricorn, însă aceștia vor trebui să fie atenți la cheltuielile pe care le fac. În această perioadă, intuiția funcționează la cel mai înalt nivel, astfel că deciziile vor fi cât se poate de înțelepte.

Zodia Vărsător

Schimbările pe plan personal sau în casă reprezintă contextul astral al nativilor Vărsător în această săptămână. Cu toate acestea, vor trebui să fie atenție pentru că sunt expuși accidentărilor. Din punct de vedere financiar, nativii vor avea anumite preocupări.

Zodia Pești

Această săptămână îi va determina pe nativii zodiei Pești să devină mai visători, dar și mai înțelepți. Este o perioadă bună pentru a realiza adevăratul drum în viață și pentru a se angaja într-o relație sau a-și asuma responsabilitățile în cea prezentă.

Află previziunile astrale în totalitate realizat de Mădălina Manole, în videoclipul de mai jos.