Home » Life & Style » Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale pentru ultima săptămână din an

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale pentru ultima săptămână din an

Cojocaru Cristian / 27.12.2021, 14:20
Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale pentru ultima săptămână din an

Mihai Voropchievici a realizat ultimul horoscop pentru anul 2021 și primul pentru anul 2022. Runele au dezvăluit ce au pregătit astrele pentru nativii fiecărui semn zodiacal. Află ce ți-au rezervat acestea și cum te va întâmpina prima săptămână a anului 2022 cu ajutorul noului horoscop.

Horoscop 2022 realizat de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cu ajutorul runelor, ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Află ce daruri au pregătit acestea pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Nativii zodiei Berbec ar trebui să își lase deoparte toate măștile și să le arate celor din jur cine sunt ei cu adevărat. Noul an va veni pentru aceștia cu forțe proaspete, gata să facă față cu brio situațiilor din 2022.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Poate că mesajele le-au lipsit nativilor acestei zodii pe parcursul anului, însă acestea vor veni din abundență chiar în ultima săptămână a anului 2022.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Adevărul pare să se eschiveze din calea Gemenilor. Nu îți pierde nădejdea pentru că acesta va ieși la suprafață mai devreme sau mai târziu, iar viața ta ar putea fi marcată semnificativ.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru pentru Rac

În timp ce nativii din Rac care se află deja într-un mariaj se pot bucura de căldura relației, pentru cei necăsătoriți, noul an ar putea veni cu vești bune. Astfel aceștia s-ar putea bucura de ceva nou și pasional.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Nativii zodiei Leu nu ar trebui să își piardă speranța în ceea ce privește relaxarea lor pentru că în curând, aceștia vor avea parte de o călătorie.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele vor avea parte de un mesaj cu dublă semnificație. Astfel, nativii zodiei trebuie să înțeleagă că este momentul să se relaxeze și să își facă mai puține griji în ceea ce privește sănătatea.

horoscop 2022
Incercarile nu le vor lasa liniste suficienta nativilor din Balanta

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanță

Încercările apar la orizontul Balanțelor. Așadar, nativii zodiei vor trebui să se înarmeze cu forță, putere și tărie pentru a încheia cum trebuie ultima săptămână a acestui an.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Chiar dacă nativii zodiei Scorpion nu se așteptau să dea lovitura tocmai pe ultimă sută de metri, ei se pot numi câștigători. Aceștia vor avea parte de un salt uriaș calitativ în ultima săptămână a anului 2021.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Noul an ar putea veni cu schimbări majore pentru Săgetători. Aceștia vor avea oportunitatea de a-și schimba locuința sau chiar locul de muncă. Așadar, pregătește-te de mutări mari în viața ta.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Cine a spus că persoanele apropiate nu se gândesc la tine? Ai putea să rămâi uimit când vei vedea că cineva care se gândește la tine te va încânta cu un cadou minunat.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii încheie un an în luptă, chiar dacă este vorba despre o bătălie mai puțin importantă. Cu toate acestea, nu ar trebui să îți faci griji pentru că tu vei fi acela care va câștiga, în cele din urmă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Pești

Recomandarea pentru nativii din Pești constă în a-și lăsa grijile în spate, odată cu anul 2021 și să se pregătească pentru un an mult mai bun.