Home » Life & Style » Horoscop februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își întâlnește jumătatea

Horoscop februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își întâlnește jumătatea

Cojocaru Cristian / 01.02.2022, 13:50
Horoscop februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își întâlnește jumătatea

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ți-a pregătit noul horoscop pentru luna februarie 2022. Această lună va fi una care va induce în eroare multe dintre cele 12 semne zodiacale după cum afirmă numerologul. Află ce ți-au pregătit astrele în cea de-a doua lună a anului și la ce anume trebuie să fii atent pentru a trece cu bine peste aceste piedici.

Noul horoscop pentru februarie 2022 realizat de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici s-a aflat la emisiunea „Adevăruri ascunse” din cadrul Antena 3 unde a dezvăluit ce au pregătit astrele pentru nativii celor 12 semne zodiacale în luna februarie. Acesta a afirmat că doar trei dintre cele 12 zodii sunt favorizate în această lună din punct de vedere financiar și relațional. Iată ce arată noul horoscop pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop februarie pentru Berbec

Natvii acestei zodii vor avea parte numai de vești bune pe plan emoțional. Astfel, aceștia sunt pregătiți să intre într-o nouă relație și să uite de trecutul mai puțin plăcut. Pentru ca lucrurile să funcționeze ca la carte, nativii zodiei vor trebui să facă anumite schimbări pe plan relațional, dar și în ceea ce privește stilul de viață.

Horoscop februarie pentru Taur

Aceasta este prima zodie favorizată a lunii. Dacă luna ianuarie a debutat cu demararea lucrurilor, luna februarie va veni cu dragoste, noroc și putere de decizie. Aceștia nu se vor mai gândi la sentimente și vor acționa doar în interesul lor. În ceea ce privește relațiile, astrele le asigură succesul în acest sens.

Horoscop februarie pentru Gemeni

Oportunitățile în luna februarie vor veni pentru Gemeni pe plan personal. Alinierea astrelor va fi de așa natură încât îi va ajuta să pună planurile în aplicare în această lună. Gemenii vor încerca să scape de relațiile toxice care îi împiedică să evolueze și nu vor da atenție darurilor pe care le primesc.

Horoscop februarie pentru Rac

Prima jumătate a lunii le va aduce Racilor probleme pe plan personal, însă în cea de-a doua decadă, acestea se vor rezolva. Prietenii vor fi strecurați  de asemenea. Racul este convins de faptul că în jurul său se află persoane care nu mai au ce căuta acolo, astfel că va începe să facă o curățenie „de primăvară” printre aceștia. În cea de-a doua jumătate a lunii, acești nativi ar putea întâlni partenerul pe care îl așteptau.

Horoscop februarie pentru Leu

Prima jumătate a lunii ar putea veni pentru nativii zodiei Leu cu provocări pe plan personal. Această perioadă nu va fi deloc benefică în ceea ce privește tranzacțiile care, ar trebui amânate pentru luna martei. Atunci când vine vorba despre luarea deciziilor, Leii vor trebui să fie foarte atenți și să nu se lase influențați de nimeni.

Horoscop februarie pentru Fecioară

Fecioarele vor învăța noi metode de a-și dezvolta relațiile într-un mod armonios. Aceste relații se vor dezvolta mai mult cu persoanele de sex opus. În cazul în care un nativ al acestei zodii este singur, aceasta este cea mai optimă perioadă de a începe o nouă relație. Totodată, reprezintă și prima dată când o Fecioară va neglija locul de muncă pentru a se concentra asupra relațiilor.

horoscop februarie voropchievici
In aceasta luna, nativii zodiei Balanta se vor apropia mai mult de cei dragi

Horoscop februarie pentru Balanţă

Luna februarie reprezintă pentru Balanțe apropierea de cei dragi pe care nu i-au mai văzut de multă vreme. Acesta este momentul perfect pentru cei care nu s-au așezat încă la casa lor să își întemeieze o familie. Dacă nativii zodiei au avut parte de tensiuni în ultima perioadă, luna februarie este potrivită pentru a lua decizii în acest sens.

Horoscop februarie pentru Scorpion

Ordinea în viață apare la orizontul Scorpionilor. Aceștia vor reuși tot ceea ce și-au propus încă din prima decadă a lunii. Totodată, energia de care vor avea parte le va permite să continue munca într-un ritm alert. Ceea ce contează cel mai mult este determinarea cu care vor să facă toate aceste lucruri.

Horoscop februarie pentru Săgetător

Schimbări importante vor apărea în viața Săgetătorilor. În această lună, nativii se vor folosi de arta manipulării și vor trebui să își acorde mai multă atenție. Totodată, este recomandat să facă ceva și pentru partenerul de viață, fiind momentul în care va trebui să facă lucrurile să meargă într-un sens pozitiv.

Horoscop februarie pentru Capricorn

Viața personală a Capricornilor va fi supusă unor decizii de amploare. Chiar dacă nu vor dori acest lucru, el tot va trebui făcut. Nativii zodiei ar trebui să se debaraseze de persoanele toxice din viața lor. În cea ce privește deciziile pe care le vor lua, aceștia vor trebui să facă acum ce nu au făcut în luna decembrie.

Horoscop februarie pentru Vărsător

Vărsătorii vor pune sub lupă tot ceea ce consideră că le face rău, într-o încercare de a-și schimba viitorul. Primul pas constă în a-și pune ordine în gânduri. Totodată, vor avea nevoie de un lider care să știe să îi îndrume. Gândurile negative nu au ce căuta acum, când sunt în plin prag de schimbare.

Horoscop februarie pentru Peşti

Chiar dacă nu obișnuiesc să facă acest lucru, luna februarie îi va determina pe nativii zodiei Pești să învețe să ceară ajutorul. Aceștia vor trebui să aleagă în această lună atât cu mintea cât și cu inima. În funcție de deciziile luate în anul anterior, ei au rămas cu o datorie karmică, iar dacă această datorie nu a fost achitată încă, luna februarie este cel mai potrivit moment să o facă.