Home » Life & Style » Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, prezentat de Mihai Voropchievici. Schimbare majoră pentru Capricorni

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, prezentat de Mihai Voropchievici. Schimbare majoră pentru Capricorni

Redactia Știri / 31.01.2022, 18:49
Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, prezentat de Mihai Voropchievici. Schimbare majoră pentru Capricorni

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, realizat de Mihai Voropchievici, aduce principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului. Schimbări majore se anunță pentru Scorpioni și Capricorni. Berbecii au șanse mari să înceapă o poveste pasională de dragoste. Descoperă mai jos horoscopul pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Principalele previziuni astrale

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Celebrul astrolog și numerog Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni astrale pe baza horoscopului runelor.

Vezi mai jos care sunt caracteristicile esențiale ale acestei perioade și ce le rezervă astrele nativilor zodiacului! Horoscop pentru toate cele 12 zodii!

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Berbec

Săptămâna cuprinsă între 31 ianuarie și 6 februarie le aduce mari surprize pe plan sentimental nativilor din zodia Berbec. Noutățile țin de partea amoroasă, unde sunt mari șanse ca aceștia să înceapă o poveste pasională de dragoste, anunță Voropchievici, conform site-ului Antena 3.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Taur

Zilele acestea, nativii zodiei Taur au toate șansele să plece într-o binemeritată vacanță. Tot ce le rămâne de făcut este să își facă bagajele și să se pregătească așadar pentru sejurul mult dorit.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Gemeni

O perioadă menită să aducă schimbări esențiale în viața nativilor Gemeni. Aceste noutăți se pot ivi fie pe plan personal, unde pot face o schimbare de domiciliu, fie pe cel profesional. Nu este exclus ca aceștia să dea curs unui alt job.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Rac

După o perioadă extrem de agitată în viața lor, nativii Rac sunt sfătuiți să se relaxeze și să lase deoparte gândurile negative. Nu este cazul să își mai facă griji, ci indicat ar fi să se preocupe mai mult de liniștea și dispoziția lor.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Leu

Nativii Leu sunt sfătuiți să revină la sentimente mai bune cu cei din viața lor, în special în relațiile cu acele persoane cu care au avut discuții aprinse. Pentru liniștea lor interioară, este important să ierte și să treacă mai departe. Indicat ar fi să își revizuiască felul în care văd lucrurile, acolo unde situația nu a funcționat așa cum și-au dorit.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Fecioară

O surpriză deosebită poate veni pentru nativii Fecioară în această săptămână. Cineva se gândește intens la ei, motiv pentru care sunt șanse mari să primească un cadou minunat, un gest impresionant.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Balanță

Nativii Balanță se simt în această perioadă ca pe câmpul de luptă. Sunt pregătiți de bătălie, deși poate situația nu este una de așa natură. Important ar fi să-și păstreze calmul, să nu se lase agitați, căci oricum ar fi șansele de câștig sunt de partea lor.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Scorpion

Schimbări majore pentru Scorpioni! Mulți dintre ei o iau de la 0 și încep un proces de revigorare. Simt că îi așteaptă ceva măreț și s-au pregătit intens pentru ce urmează.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Săgetător

Nativii Săgetători sunt răsfățații astrelor în această perioadă. Se bucură de șanse mari de câștig, de fertilitate și belșug. În plus, cele mai arzătoare dorințe ale lor vor prinde contur în scurt timp.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Capricorn

Nici Capricornii nu duc lipsă de oportunități! Sunt vizați de schimbări majore, care ar putea să le aducă proiectele și șansele mult visate. S-au pregătit mult timp pentru asta. Urmează o etapă în care noutățile vor fi la tot pasul.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să aibă răbdare, căci nu mai durează mult și vor avea parte de tot ce au visat. Să nu uite că perseverența este cheia succesului, așa că indicat ar fi să-și ducă mai departe munca cu aceeași determinare și implicare, dar și să creadă cu tărie în visurile lor.

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, Pești

Se anunță o săptămână plină de provocări pentru nativii Pești! Este necesar să se înarmeze cu tărie și forță pentru a depăși eventualele piedici care apar în calea lor.