Home » Life & Style » 17 trăsături ale zodiei Săgetător. Cu ce se deosebește față de celelalte zodii din horoscop

17 trăsături ale zodiei Săgetător. Cu ce se deosebește față de celelalte zodii din horoscop

Nechifor Ioana / 15.09.2021, 19:00
17 trăsături ale zodiei Săgetător. Cu ce se deosebește față de celelalte zodii din horoscop

Trăsături definitorii ale zodiei Săgetător. Vorbim despre unul dintre cei mai pasionali nativi ai zodiacului. Un nativ plin de viață și entuziasm, dornic de aventură și cunoaștere. Reușește să își găsească forța interioară chiar și după cele mai mari lovituri. În articolul care urmează găsiți o listă cu principalele caracteristici ale acestor nativi.

Zodia Săgetător, prezentare generală

Zodia Săgetător este guvernată de planeta Jupiter și este reprezentativă pentru persoanele născute în perioada 22 noiembrie – 21 decembrie. Starea care descrie cel mai bine acest semn zodiacal de foc este Eu văd/ eu înțeleg și asta pentru că Săgetătorul se află într-o continuă căutare, dornic să exploreze locuri noi și să dobândească tot felul de informații.

Este o zodie activă, în permanentă mișcare, căreia îi place să fie în centrul atenției, să interacționeze cu oamenii și să fie acolo unde se petrec lucrurile.

Cu un astfel de nativ nu sunt șanse să te plictisești, căci cu siguranță va reuși să găsească orice cale, activitate pentru a anima atmosfera locului acolo unde se află.

17 trăsături ale zodiei Săgetător. Cu ce se deosebește față de celelalte zodii din horoscop
Zodia Săgetător

Trăsături esențiale ale zodiei Săgetător

1. Arcașul zodiacului este axat pe cunoaștere, motiv pentru care își va dori mereu să mai facă un pas în față și să își dezvolte cunoștințele. Asta înseamnă că va căuta să răspundă la cât mai multe de ce-uri ale vieții, interesat fiind să descopere frumusețea, semnificația și înțelepciunea lucrurilor.

2. Își dorește să își construiască propriul sistem de valori și principii, reguli de bun simț, după care își ghidează viață.

3. Adoră să călătorească și să exploreze locuri noi. Dacă îți dorești să îți petreci timpul mai mult acasă, în liniștea și intimitatea căminului tău, ar fi bine să știi că acest nativ nu este tocmai acest gen. Dimpotrivă, îi place să descopere mereu tărâmuri care îl pot inspira și îi pot da un impuls creativității sale.

4. Săgetătorul este o fire jovială, plină de entuziasm și energie. Optimismul se regăsește printre punctele sale forte.

5. Este inventiv, creativ, reușind să găsească modalități surprinzătoare pentru a le face adevărate surprize celor dragi.

Iubește libertatea

6. Nativii acestei zodii iubesc libertatea, iar fără îndoială una dintre cele mai mare dorințe ale lor este să li se acorde libertate. Altfel efectiv nu-și găsesc locul și nu se vor simți în largul lor.

7. Săgetătorii sunt vizionari. Își realizează mereu o imagine de ansamblu a ceea ce vor să construiască. Ambiția lor este uriașă, nu se lasă până ce nu îți ating țelul propus.

8. Sunt acei nativi care caută compania oamenilor, le place să interacționeze, să facă schimb de idei, să filosofeze. Altfel spus le place să fie în comunicare permanentă. Cum spuneam și mai sus, adoră să fie pe scenă, acolo unde se petrec lucrurile, nicidecum în spatele ei.

9. Optimismul uriaș le poate da uneori o notă de superficialitate în fața celorlalți. Adesea impresia oamenilor poate să fie de așa natură și asta pentru că nativii fac în așa fel încât să își recapete cu orice preț zâmbetul și tăria chiar și după cele mai mari lovituri. Reușesc să se pună repede pe picioare, hotărâți să o ia de la capăt.

10. Ca și meserii, pot fi buni teologi, traineri, actori, judecători, sportivi, preoți, politicieni, filosofi. Dar cu siguranță se pot ocupa cu brio și de alte joburi prin prisma faptului că reușeșc să se adapteze destul de ușor cerințelor și situațiilor noi.

11. Pe plan amoros, văd într-adevăr iubirea ca pe o formă de distracție, aventură. Pot fi ușor inconsecvenți în dragoste. Însă în momentul în care se îndrăgostesc cu adevărat, se schimbă lucrurile și pentru ei, putând fi parteneri stabili, iubitori, parteneri de încredre și de bază.

12. Detestă constrângerile și limitele. Săgetătorii iubesc libertatea și nu vor putea fi niciodată fericiți dacă se supun interdicțiilor sau trec peste sistemul lor de valori.

Cum pot fi cuceriți nativii Săgetător

13. Persoana care îi poate cuceri pe acești nativi pasionali ai zodiacului va ști că drumul spre inima lor poate fi unul destul de ușor dacă se respectă anumite reguli de bun simț.
Secretul este simplu. Tot ce trebuie să facă o astfel de persoană este să-i ofere spațiu și libertate Săgetătorului.

14. Nativul Săgetător are chimie extraordinară pe plan amoros cu zodiile de foc, Leu, Berbec, alături de care poate trăi adevărate povești de dragoste.

15. Semnele de apă (Rac, Scorpion, Peșt) le dau mari bătăi de cap acestor nativi, dar până la urmă totul diferă de la caz la caz.

16. Semnele de aer (Balanță, Vărsător, Gemeni) le oferă surprize nemaipomenite, prin urmare Săgetătorul ar putea forma o echipă bună cu un astfel de nativ.

17. Săgetătorii tind uneori spre idealism. Perfecționiști din fire, aceștia se pot stresa din tot felul de nimicuri atunci când lucrurile nu ies pe placul lor.