Home » Life & Style » Horoscop Urania 16 – 22 octombrie 2021. Lună Plină în Berbec. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 16 – 22 octombrie 2021. Lună Plină în Berbec. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Nechifor Ioana / 15.10.2021, 17:12
Horoscop Urania 16 – 22 octombrie 2021. Lună Plină în Berbec. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 16 – 22 octombrie 2021. Previziunile astrale pentru această perioadă au fost realizate de Urania. Ce influențe aduce Lună Plină în Berbec asupra nativilor zodiacului, dar și care sunt principalele caracteristici ale săptămânii, puteți afla din acest articol!

Horoscop Urania 16 – 22 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Urania 16 – 22 octombrie 2021. Ca de fiecare dată, Urania a realizat previziunile astrale specifice intervalului în vigoare.

Este important de menționat faptul că, în această săptămână, se va produce aspectul de Lună Plină în Berbec. Ce efecte se vor resimți asupra zodiilor, ce e bine de știut pentru fiecare semn zodiacal în parte, dar și care sunt datele relevante pentru perioada cuprinsă între 16 și 22 octombrie, toate aceste și multe alte informații importante în prezentarea de mai jos.

Horoscopul Urania, realizat pentru Libertatea, oferă previziuni esențiale pentru fiecare zodie în parte. Vezi mai jos horoscopul complet!

Horoscop Urania 16 - 22 octombrie 2021. Lună Plină în Berbec. Previziuni astrale
Horoscop Urania 16 – 22 octombrie 2021

Horoscop Urania Berbec

Nativii Berbec debutează în acest nou interval cu atenția concentrată îndeosebi asupra unei relații de prietenie din viața lor. În continuarea săptămânii, nativii pot trece prin trăiri intense care iau naștere de pe urma unor lucruri din trecut. Pot fi melancolii, aspirații tăinuite.

Sub contextul Lunii Pline în Berbec, nativii vor pune capăt unei etape din viața lor, vor lua decizii radicale și vor încheia definitiv anumite lucruri care nu le mai servesc în buna lor dezvoltare. Scopul lor va fi să se axeze către un nou segment de viață, care ar putea să țină până în toamna anului 2022.

Berbecii termină săptămână cu dorința de a consolida un statut sau de a conserva anumite economii pentru a reuși astfel să-și rezolve unele chestiuni de ordin financiar.

Horoscop Urania Taur

O veste pe care o primesc nativii Taur la începutul acestui interval ar putea să servească drept motivație pentru ei în domeniul socio-profesional. Următoarele zile ale intervalului îl găsesc pe nativul Taur într-o atitudine conciliantă, ceea ce ar putea să ducă la o împăcare între acesta și un apropiat de-al său.

Luna Plină în Berbec va activa sectorul sănătății, vizate fiind evenimentele care se petrec pe această zonă. Unii dintre nativii vor încerca să se concentreze cât mai mult pe anumite afecțiuni cu care se confruntă în dorința a ține sub control afecțiunile respective.

Horoscop Urania Gemeni

Gemenii încearcă să-și limpezească gândurile, la începutul acestui interval, cu privire la ultimele evenimente care s-au petrecut în viața lor. Ei se pot bucura din plin de creativitate prin prisma intuiției care le pune la îndemână idei și soluții surpriză.

Sub contextul Lunii Pline în Berbec, din 20 octombrie, o schimbare majoră se poate produce în viața Gemenilor. O stare conflictuală se poate manifesta în sectorul relațiilor de prietenie. Pe de altă parte, nativii Gemeni vor încerca să mențină echilibrul în relațiile persoanale, unde există riscul să apară neîncredere sau discrepanțe.

Sfârșitul intervalului îi găsește pe Gemeni cu o stare interioară echilbrată, în ideea de a rămâne calmi și pregătiți pentru orice împrejurare a vieții.

Horoscop Urania Rac

Unii dintre nativi se confruntă cu frământări pe zona resurselor financiare, alții în schimb își concentrează atenția pe o activitate publică sau profesională.

Între 18 și 20 octombrie, sectorul carierei și al ascensiunii sociale este marcat de Luna Plină în Berbec, din 20 octombrie. Contextul astral îi determină pe nativi să ia atitudine și să treacă la acțiuni când vine vorba de consolidarea unor proiecte importante pentru ei. Sfârșitul intervalului îi poate găsi pe unii dintre Raci cu o stare de neîncredere într-o persoană apropiată lor.

Horoscop Urania Leu

Posibilă stare conflictuală între Lei și partenerii lor de viață la începutul acestui interval. Între 18 și 20 octombrie, nativul zodiei Leu este chemat își exprime opinia cu privire la anumite inițiative care presupun implicarea lor.

Comunicarea poate deveni conflictuală și încărcată sub aspectul Lunii Pline în Berbec, de pe 20 octombrie.

În ultimele 2 zile ale intervalului, nativii zodiei Leu pot avea dispute cu superiorii lor la locul de muncă.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii zodiei Fecioară ar putea păși în noua săptămână cu o stare de agitație, de nervozitate, survenită de pe urma volumui mare de muncă.

Luna Plină în Berbec, de pe 20 octombrie, va influența în principal sectorul chestiunilor materiale și a banilor câștigați prin muncă proprie. În ultimele zile ale intervalului, nativii Fecioară vor fi nevoiți să găsească soluții rapide pentru situații care nu mai pot suferi amânare.

Horoscop Urania Balanță

Nativii zodiei Balanță se bucură de o doză ridicată de creativitate, la începutul acestui interval, când vor manifesta idei și soluții originale. La locul de muncă, nativii sunt într-o formă extraordinară, fiind șanse mari șanse să se bucure de o avansare sau de aprecieri din partea șefilor.

În contextul Lunii Pline în Berbec, de pe 20 octombrie, pot avea loc conflicte, acuzații în relațiile parteneriale sau într-o situație care presupune negocieri. Există riscul unor confruntări drastice de opinie.

Pot avea loc și sancțiuni, în situația în care intră în joc anumite instituții prin reprezentanții lor.

Horoscop Urania Scorpion

Noul interval îi găsește pe nativii zodiei Scorpion într-o stare de dispoziție bună. Aceștia găsesc efectiv bucurie în orice aspect al vieții.

Lună Plină în Berbec, de pe 20 octombrie, își lasă amprenta asupra casei sănătății, reactivând afecțiuni care păreau vindecate. Important este ca nativii să fie atenți la simptomele pe care le manifestă.

Între 21 și 22 octombrie, unii dintre nativi se pot crampona de un statut sau de o miză, ce la poate activa ambiția într-o situație ce privește cooperarea.

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a intervalului, nativii zodiei Săgetător se bucură de liniștea și căldura căminului lor. Ei au în vedere activități ce presupun odihnă și relaxare.

Relațiile ce au în vedere o comuniune sufletească vor intra sub influența Lunii Pline în Berbec, de pe 20 octombrie. Vizate vor fi în special relațiile de dragoste. Se poate produce un dezechilibru în această zonă, în urma unui comportament neadecvat, care poate fi brutal, nepoliticos.

Între 21 și 22 octombrie, se pot produce disfuncții, ce îi pot perturba pe nativi, existând riscul ca aceștia să fie împiedicați să muncească liniștiți.

Horoscop Urania Capricorn

Capricornii pot primi o informație importantă, la începutul acestei săptămâni, ce le poate fi benefică într-un anumit sector al vieții.

Sub aspectul Lunii Pline în Berbec, de pe 20 octombrie, viața de familie și sectorul treburilor casnice poate cunoaște tulburări. Poate fi vorba despre evoluția relației dintre nativi cu părinții sau cu rudele mai în vârstă. În alte cazuri se poate vorbi despre o chestiune care vizează statutul unui bun patrimonial ce trebuie rezolvat.

În ultimele 2 zile ale intervalului menționat, nativii pot trece printr-o stare oscilantă din punct de vedere emoțional. De la bucurie, pot ajunge ușor la spaimă cu gândul că ar putea pierde o anumită legătură afectivă.

Horoscop Urania Vărsător

Vărsătorii pot resimți la începutul acestei noi perioade o stare de agitație interioară, ca urmare ca evaluării unor premise de viață personală. Pe plan financiar, ei pot avea parte de o împrejurare favorabilă ce le poate aduce un câștig sau, altfel spus, un ban în plus.

Sectorul comunicării poate cunoaște o notă conflictuală din cauza Lunii Pline în Berbec, de pe 20 octombrie, ce introduce un factor de stres ridicat.

Spre sfârșitul intervalului, nativii aleg să își concentreze atenția asupra activităților casnice din gospodărie.

Horoscop Urania Pești

Unii dintre nativii zodiei Pești pot începe săptămâna cu un zbucium interior, ce ia naștere de pe urma unor nemulțumiri față de tot ce trăiesc. Astfel, ei ajung să aprofundeze diferite teme pentru a vedea cum își pot echilibra existența.

Luna Plină în Berbec, de pe 20 octombrie, se va plasa asupra casei banilor câștigați prin muncă proprie. Din cauza opoziției acestui aspect astral cu Marte, se pot declanșa dispute pe o temă mai veche, care ar putea ajunge la un nivel radical (acționarea în instanță).

Între 21 și 22 octombrie, Peștii manifestă dorința de a-și îmbogăți cunoștințele, urmărind consolidarea pregătirii școlare sau profesionale.