Horoscop Urania 17 iulie – 23 iulie 2021. Previziuni astrale. Șanse mari de succes și împlinire pentru această zodie

de:
16 07. 2021, 19:34
Horoscop Urania 17 iulie - 23 iulie 2021. Previziuni astrale

Horoscop Urania 17 iulie – 23 iulie 2021. Urania oferă ca de obicei la început de nouă săptămână previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului. Ți-am pregătit un articol în care vei regăsi principalele aspecte despre intervalul cuprins între 17 iulie și 23 iulie 2021, dar și date semnificative pentru toate cele 12 semne zodiacale. Găsești mai jos horoscop Urania pentru fiecare zodie!

Horoscop Urania 17 iulie – 23 iulie 2021. Previziuni pentru toți nativii zodiacului

Horoscop Urania 17 iulie – 23 iulie 2021. Previziuni astrale pentru perioada menționată.  Mențiuni specifice pentru fiecare zodie în parte.

Este important de menționat faptul că planeta Venus se va afla în zodia Fecioarei, între 22 iulie și 16 august.

De altfel, este bine de precizat faptul că Soarele intră, pe 22 iulie, în zodia Leului, unde va rămâne până pe 22 august. Acest context astral poate funcționa ca un Mic Benefic pentru anumiți nativi ai zodiacului.

Cine vor fi răsfățații astrelor, ce e important să știi în funcție de zodia de care aparții, dar și alte detalii specifice în materialul următor! Horoscopul Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, este redat pe scurt în rândurile de mai jos!

Horoscop Urania 17 iulie – 23 iulie 2021

Horoscop Urania Berbec

Berbecii pot începe noua săptămână cu tensiuni în sectorul relațiilor parteneriale, motiv pentru care este necesar să încerce să-și păstreze calmul. Doar adoptând o astfel de atitudine vor reuși să tempereze spiritele încinse.

Mare atenție ar trebui să acorde și la propunerile pe care le primesc și care ar putea ascunde un anumit interes.

Luna Neagră se va afla în zodia Gemenilor, de pe 18 iulie până pe 15 aprilie 2022, iar în acest interval pe partea de comunicare pot să apară erori de înțelegere, piedici în orice demers care presupune un studiu, o anumită educație.

Pe 22 iulie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, unde se va afla până pe 16 august 2021, timp în care va avea efecte pozitive asupra sănătății, în sensul că nativii vor fi feriți de excese, stări neplăcute din acest punct de vedere.

Între 22 iulie și 22 august, Soarele se va afla în zodia Leului, iar în acest interval relațiile sentimentale vor deveni de o maximă importanță în existența nativilor.

Horoscop Urania Taur

Taurii încearcă să se țină departe de discuții în contradictoriu și de situații care i-ar putea solicita, dorind pe tot posibilul să-și păstreze starea de bine la care au reușit să ajungă în ultimele zile.

Cu toate astea, între 17 și 20 iulie, pot apărea momente și probleme majore care le vor pune la încercare puterea de stăpânire. Contextul de Lună Neagră în zodia Gemenilor, 18 iulie – 15 aprilie 2022, le poate aduce neplăceri financiare, pierderi în sectorul banilor.

Cât timp planeta Venus se va afla în zodia Fecioarei, de pe 22 iulie până pe 16 august, Taurii vor da dovadă de prudență pe zona relațiilor sentimentale.

Spre sfârșitul intervalului, în viața nativilor pot interveni anumite blocaje în ceea ce privește un domeniu sau o activitate pe care nativii o desfășoară.

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a intervalului menționat, nativii zodiei Gemeni se pot confrunta cu anumite stări neplăcute în sectorul sănătății. Vizate sunt în special probleme ce țin de zona urinară, genitală sau aceste probleme se pot produce la nivelul pielii.

În această perioadă ar fi bine de evitat proceduri ce presupun tăieturi, înțepături, dar în caz de urgență, sigur, totul rămâne la atitudinea specialistului.

Contextul Lunii Negre din zodia Gemenilor, care vizează intervalul 18 iulie – 15 aprilie 2022, introduce un factor de risc în viața Gemenilor față de orice exces atât la nivel fizic, cât și psihic.

Pe 22 iulie, planeta Venus intră în zodia Fecioarei, până pe 16 august, și le va oferi nativilor o stare de calm, cumpătare, bună înțelegere în sectorul vieții de familie.

Horoscop Urania Rac

Racii trec, la începutul acestui interval, printr-o avalanșă de amintiri și emoții, ce îi provoacă să reevalueze o situație și să tragă o concluzie în acest sens.

Pe 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 15 aprilie 2022, și va avea în vedere în sectorul tainelor și al lucrurilor care țin de necunoscut.

Aspecte bune sunt în sectorul comunicării prin prisma intrării planetei Venus, de pe 22 iulie, în zodia Fecioară, unde se va afla până pe 16 august. Nativii se bucură de calm și susținere într-o activitate ce are legăură cu pregătirea școlară sau profesională, fiind șanse mari de a face deplasări profitabile.

O influență pozitivă se anunță în sectorul banilor câștigați prin muncă proprie prin prisma intrării Soarelui, de pe 22 iulie, în zodia Leului, unde se va afla până pe 22 august.

Horoscop Urania Leu

Se cere diplomație și flexibilitate pentru a repara o situație sau o eroare de comunicare intervenită între nativul zodiei Leu și o persoană din apropierea sa.

Luna Neagră în zodia Gemenilor, context  astral care va avea loc între 18 iulie și 15 aprilie 2022, va pune la încercare relațiile de prietenie, existând riscul să aibă loc o serie de momente stânjenitoare.

Pe 22 iulie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, unde va rămâne până pe 16 august, și va avea rol de protecție în sectorul banilor.

Leii vor reuși astfel să se echilibreze din punct de vedere financiar.

Între 22 iulie și 22 august, cât timp Soarele va fi în zodia Leului, nativii se vor bucura de susținere astrală, energie și vigoare.

Horoscop Urania Fecioară

O anumită situație din viața nativilor Fecioară le dă acestora mari bătăi de cap și îi determină să experimenteze o serie de stări și trăiri. Nativii sunt nevoși, revoltați, agitați. Este vorba despre un aspect din existența lor care necesită toată seriozitatea.

Contextul astral de Lună Neagă în zodia Gemenilor, care se va manifesta între 18 iulie și 15 aprilie, va avea influențe asupra sectorului carierei. Se anunță provocări și momente riscante din acest punct de vedere.

Între 22 iulie și 16 august, planeta Venus se va afla în zodia Fecioarei, ceea ce la va oferi un ajutor important Fecioarelor. Nativii vor beneficia de echilibru organic și psihic.

Între 22 iulie și 22 august, Soarele se va afla în zodia Leului și va funcționa ca o perioadă de mari descoperiri pentru nativii Fecioară.

Horoscop Urania Balanță

Nativii Balanță pot primi la începutul acestui interval informații despre o posibilă disfuncție salarială.

Luna Neagră în zodia Gemenilor, de pe 18 iulie până pe 15 aprilie 2022, va influența sectorul conștiinței și al ideilor, alimentând acest sector cu dezamăgiri și regrete. Unele lucruri erau încă de la început sortite eșecului.

Contextul astral care se formează între 22 iulie și 16 august, prin intrarea planetei Venus în zodia Fecioară, le va oferi nativilor Balanță protecție pentru trup și suflet. Nativii au șanse mari de a descoperi adevărul într-o chestiune ce creează confuzii de ani buni.

Pe 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, unde va rămâne până pe 22 august, iar aspectate pozitiv în tot acest timp vor fi relațiile de prietenie.

Horoscop Urania Scorpion

Noua perioadă poate să debuteze pentru nativii Scorpion cu o serie de contrângeri și momente greu de depășit. În special sunt vizați acei Scorpioni care au o funcție și o imagine de apărat.

Pe 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 15 aprilie 2022, și va străbate sectorul financiar. În acest timp pot avea loc disfuncții sau piedici în calea realizării unor proiecte.

Planeta Venus va intra pe 22 iulie în zodia Fecioarei, iar până pe 16 august își va lăsa pozitiv amprenta asupra relațiilor de prietenie, oferindu-le nativlor măsură, dorință de cooperare.

Contextul astral care are loc între 22 iulie și 22 august, când Soarele se va afla în zodia Leului, va lăsa o amprentă pozitivă asupra sectorului profesional și ascensiunii sociale, oferindu-le susținere Scorpionilor. Șanse mari de succes și împlinire.

Horoscop Urania Săgetător

Posibile momente neplăcute din punct de vedere al sănătății pentru nativii Săgetător. Pe 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor, unde se va afla până pe 15 aprilie 2022, și va tranzita sectorul relațiilor relațiilor parteneriale, lăsând o amprentă negativă.

Este posibil să apară acuzații vehemente, discuții în contradictoriu, lucruri care în orice caz nu vor face decât să complice acest sector.

Venus în Fecioară, context astral care va avea loc între 22 iulie și 16 august, va funcționa ca un Mic Benefic pentru Săgetători în sectorul puterii și al imaginii publice.

Cât timp Soarele se va afla în zodia Leului, adică de pe 22 iulie până pe 22 august, va tranzita sectorul idealurilor și al formării profesionale superioare, construind șanse importante de progres sau afirmare.

Horoscop Urania Capricorn

Nativii zodiei Capricorn se pot simți neîndreptățiți la începutul acestui interval ca urmare a unei acțiuni la care sunt supuși de către o persoană apropiată. Aceștia se pot confrunta cu un sentiment de amărăciune și dezamăgire.

Pe 18 iulie, Luna Neagră intră în zodia Gemeni, iar până pe 15 aprilie 2022 nativii vor reuși să treacă cu brio peste situații neplăcute sau încurcate ce le apar în zona relațiilor de muncă.

Pe 22 iulie până pe 22 august, Venus se va afla în zodia Fecioară, timp în care Capricornii vor dobândi atenție la detalii, spirit practic, rațiune, atunci când vine vorba de o decizie importantă în existența lor.

Cât timp Soarele se va afla în zodia Leului, de pe 22 iulie până pe 22 august, sunt șanse mari ca nativii să rezolve o chestiune financiară sau patrimonială importantă.

Horoscop Urania Vărsător

Sectorul relațiilor sentimentale poate suferi tensiuni, în contextul Lunii Negre în zodia Gemenilor care se manifestă între 18 iulie și 15 aprilie 2022.

Încrederea Vărsătorilor poate fi pusă la încercare în această perioadă, în care aceștia pot trăit cu gândul că o anumită persoană nu este corectă față de ei.

Vești bune pentru Vărsători sunt pe plan financiar, unde există șanse mari ca o situație să-și găsească rezolvarea între 22 iulie și 16 august, când planeta Venus se va afla în zodia Fecioarei.

Soarele în Leu, aspect astral care se produce între 22 iulie și 22 august, aduce efecte pozitive asupra relațiilor parteneriale, oferind oportunități de dezvoltare.

Horoscop Urania Pești

Lucrurile nu merg pentru Pești așa cum și-ar fi dorit ei. Un proiect în care și-au pus toate speranțele poate să nu le aducă rezultatele mult dorite, ceea ce le provoacă acestora un sentiment de amărăciune.

Ei vor încerca să analizeze situația pentru a vedea astfel ce nu a funcționat conform așteptărilor lor.

Sectorul domestec și al relațiilor de familie poate fi destabilizat între 18 iulie și 15 aprilie 2022, când Luna Neagră se va afla în zodia Gemenilor.

Între 22 iulie și 22 16 august, când Venus se va afla în zodia Fecioarei, va exista susținere astrală asupra relațiilor parteneriale. În acest sens se pot desfășura întâlniri, se pot semna contracte, se poate pune baza unei noi colaborări.

Pe 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, unde va rămâne până pe 22 august, și se va plasa asupra sectorului sănătății. O atenție deosebită pe axa cardio-vasculară.