Home » Life & Style » Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în zodia Scorpionului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în zodia Scorpionului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Nechifor Ioana / 22.10.2021, 19:31
Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în zodia Scorpionului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate de Urania pentru această săptămână. Evenimentul astral al perioadei îl reprezintă intrarea Soarelui în zodia Scorpionului. Ce influențe se vor resimți asupra nativilor zodiacului, dar și alte detalii relevante pentru această perioadă, puteți afla din materialul următor!

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Ca de fiecare dată, Urania a realizat horoscopul săptămânii în curs. Este vorba despre principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 zodii.

Important de menționat este faptul că, pe 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpionului, unde va rămâne până pe 22 noiembrie 2021.

Ce efecte se vor resimți asupra nativilor zodiacului, dar și alte informații relevante pentru perioada curprinsă între 23 și 29 octombrie 2021, puteți găsi în acest articol.

Horoscopul Urania, redat de Libertatea, poate fi găsit mai jos și oferă previziuni astrale pentru fiecare nativ al zodiacului!

 

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în zodia Scorpionului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie
Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021

Horoscop Urania Berbec

Până pe 22 noiembrie, cât timp Soarele se va afla în zodia Scorpionului, vizat va fi sectorul beneficiilor materiale, venituri obținute din relația nativului cu alte persoane sau instituții. Există riscul ca unii dintre nativi să ajungă să aibă discuții aprinse pe fondul unor decizii financiare, iar câștigul să nu fie de partea acestora.

Între 25 și 28 octombrie, Berbecii vor trece prin situații care îi vor solicita, aceștia simțind că nu pot duce la bun sfârșit anumite sarcini și vor avea tendința de a abandona activitatea respectivă.

În ultima parte a intervalului menționat, Berbecii își vor da liber frâu dorințelor și sentimentelor, implicându-se în activități care le dă o stare de dispoziție bună.

Horoscop Urania Taur

În perioada 23 octombrie – 22 noiembrie 2021, Soarele se va afla în zodia Scorpionului și va străbate sectorul relațiilor parteneriale. Taurii se pot confrunta cu sentimente de gelozie sau mânie, cu lipsa de încredere, iar aceste stări își pot lăsa amprenta asupra relațiilor afective.

Între 23 și 25 octombrie, pot veni către Tauri informații inexacte pe tema banilor. Pot face referire la salariu sau alte venituri, însă este posibil ca aceste informații să nu fie reale, ci interpretări deformate ale realității.

Spre sfârșitul intervalului, nativii pot traversa o perioadă tensionată tocmai prin prisma faptul că se pot confrunta cu o doză ridicată de orgoliu, cu dorința de a fi autoritari.

Horoscop Urania Gemeni

Pe 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpionului, unde va sta până pe 22 noiembrie, iar în acest timp influențele se pot resimți asupra stării de sănătate. Chiar dacă Soarele va oferi protecție,  prin prezența altor persoane acest sector va fi răscolit, iar unele afecțiuni cu care nativul se confrunta se pot manifesta acum.

Între 23 și 25 octombrie, Gemenii vor simți nevoia de a acumula informații noi, vor manifesta curiozitate și dorința de a îmbogăți anumite cunoștințe.

În continuarea acestei săptămâni, nativii își pot concentra atenția asupra sectorului financiar, pentru a face reevaluări financiare și a găsi soluții acolo unde e cazul. Sfârșitul intervalului îi găsește pe nativi greu de convins când vine vorba de o negociere sau un dialog.

Horoscop Urania Rac

Soarele în Scorpion, de pe 23 octombrie până pe 22 noiembrie, intensifică trăiri și sentimente în sectorul personal al nativilor din zodia Rac. Răscoliri ale amintirilor, emoții profunde, impulsuri puternice. Mulți dintre ei pot trece printr-un zbucium interior, pot izbuni în plâns, se pot confrunta cu depresie sau cu o senzație puternică de singurătate.

În ultimele zile ale săptămânii analizate, nativii se pot exprima autoritar în fața unei chestiuni de ordin financiar, în condițiile în care aceștia pot simți că este vorba de o neregulă juridică.

Horoscop Urania Leu

Timp de 4 săptămâni, începând din 23 octombrie, interval în care Soarele se va afla în zodia Scorpionului, vizat va fi sectorul relațiilor patrimoniale, al relațiilor cu trecutul în vederea construcției lor personale.

Pot fi accentuate anumite disfuncții de crez, iar convingerile diferite pe care le manifestă nativii zodiei Leu și membrii familiei lor pot duce la un conflict între aceștia.

În ultimele zile ale intervalului analizat, când Luna va traversa zodia Leului, nativii se bucură de forță, energie, ambiție, pe care le vor manifesta în relațiile parteneriale.

Horoscop Urania Fecioară

Soarele în Scorpion, de pe 23 octombrie până pe 22 noiembrie, va străbate sectorul comunicării. Stările nativilor pot fi diversificate. Pot simți nevoia de aprofundare a unor informații sau în ei se poate trezi curiozitate de a verifica o situație, activitate, unii se pot manifesta neîncrezători față de informațiile care ajung la ei. Așadar, Fecioarele pot trece printr-o criză de cunoaștere sau se pot confrunta cu neîncredere.

În continuarea săptămânii analizate, pot avea loc situații neclare, în special pe partea profesională, ce pot genera factori de stres. Nativii pot ajunge să fie comentați de colegi prin prisma unor activități sau lucruri zise.

În sectorul relațiilor de prietenie, există riscul ca o relație să se deteriorize.

Horoscop Urania Balanță

Timp de patru săptămâni, începând din 23 octombrie, Soarele în Scorpion va străbate sectorul banilor câștigați prin muncă. Prin contextul astral creat, Balanțele pot găsi soluții la situațiile cu care se confruntă cu scopul de a rezolva anumite chestiuni bănești.

Între 23 și 25 octombrie, nativii pot manifesta instabilitate în gânduri și idei, se pot răzgândi cu privire la o decizie luată. Acest lucru se întâmplă tocmai în urma valului de informații care vin spre ei, informații care pot fi deformate.

Între 28 și 29 octombrie, nativii din zodia Balanță pot fi riguroși cu privire la dorințele și sentimentele lor, în ideea de a prinde momentul ideal pentru a da curs unor declarații sau decizii.

Horoscop Urania Scorpion

Soarele în Scorpion, de pe 23 octombrie până pe 22 noiembrie, le va da rezistență și tărie nativilor pentru a trece peste situații și factori de stres care îi pot solicita.

Aceștia reușesc să se adapteze condițiilor date și să depășească cu brio anumite momente, indiferent de ceea ce le apare în cale. Ei dobândesc răbdarea de a găsi momentul ideal pentru a acționa.

Sfârșitul intervalului îi găsește pe nativii Scorpion cu interes mare asupra părții spirituale a existenței lor. Pot fi sensibili, intuitivi. Ultimele două zile ale intervalului îi găsesc pe Scorpioni cu forța necesară de a face față stresului și problemelor care se pot ivi.

Horoscop Urania Săgetător

Pe 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpionului și va străbate sectorul tainelor, sectorul laturilor neștiute ale nativilor Săgetător.

Prin urmare, timp de 4 săptămâni, Săgetătorii au de-a face, până pe 22 noiembrie cu o casă a tainelor, unde sunt invitați să găsească cheia unor nelămuri pentru a înțelege mai bine o situație care s-a petrecut, dar și ce lipsește din ecuația respectivă. Pot ieși la iveală și anumite afecțiuni sufletești sau fizice.

Spre sfârșitul acestei săptămâni, accent se pune pe sectorul comunicării și al informațiilor, aducându-se în discuție o opțiune profesională. Pot veni spre ei vești și se poate vorbi despre alegerea unei modalități în vederea exercitării meseriei pe care o au.

Horoscop Urania Capricorn

Soarele în Scorpion străbate timp de patru săptămâni sectorul relațiilor de prietenie. Anumite relații, în special cele care sunt deja șubrezite, pot lua sfârșit.

În sectorul muncii, în această săptămână, nativi se pot lovi de dispute, conflicte, nereguli. Nu este vorba neapărat despre o bază reală, ci discuțiile pot lua naștere de la simple speculații.

În ultimele două zile ale intervalului analizat, se pot ivi probleme de ordin financiar pentru acești nativi. Atmosfera generală va fi una explozivă, nativii având tendința de a răbufni și de a ajunge la conflicte verbale. Orgoliul și vanitatea îi poate face pe mulți dintre aceștia să se manifeste în acest fel, putând fi vorba și de o dorință de răzbunare.

Horoscop Urania Vărsător

Soarele în Scorpion va străbate de pe 23 octombrie până pe 22 noiembrie casa puterii, a succesului. Nativii zodiei Vărsător beneficiază prin prisma acestui context astral de putere, energie și ambiție pentru a depăși anumite etape, de a-și face cunoscuta adevărata lor valoare, de a progresa.

Între 28 și 29 octombrie, moment astral cu impact drastic în sectorul relațiilor parteneriale din viața nativilor, dar și statului public al acestora.

Horoscop Urania Pești

O perioadă de introspecție îi așteaptă pe nativii zodiei Pești în intervalul 23 octombrie – 22 noiembrie, cât timp Soarele se va afla în zodia Scorpionului. Vizat este sectorul concepțiilor despre lume, viață și convingerile personale. Peștii aleg să mediteze pe teme legate de evoluția personală și profesională.

În continuarea săptămânii, Peștii au tendința de a se angrena în mai multe activități și prin urmare există riscul ca unele sarcini să nu fie duse la bun sfârșit.

Înte 25 și 28 octombrie, sentimentele acestora vor fi intense, lucru care îi va determina să se concentreze pe trăirile lor interioare. Se poate pune problema de abandon al confortului interior pentru a da curs unei intenții.

Între 28 și 29 octombrie, provocări astrale pentru sănătate, dar și pentru relațiile de la locul de muncă.