Home » Life & Style » Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Nechifor Ioana / 29.10.2021, 19:20
Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate de Urania pentru nativii zodiacului. Ce efecte se vor resimți asupra zodiilor prin prisma contextului de Lună Nouă în Scorpion, cum vor fi acestea influențate, dar și alte detalii relevante în articolul următor! Horoscop pentru săptămâna cuprinsă între 30 octombrie și 5 noiembrie 2021.

Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Ca de fiecare dată, Urania a trecut în revistă principalele aspecte astrale ale săptămânii.

Este important de menționat faptul că, de pe 30 octombrie până pe 13 decembrie 2021, Marte se va afla în zodia Scorpionului, iar pe 4 noiembrie se formează aspectul de Lună Nouă în Scorpion.

Cum vor fi influențate zodiile de aceste evenimente, dar și ce e bine de știut despre noua săptămână, puteți afla din materialul următor!

Horoscopul Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021, redat de Libertatea, poate fi găsit mai jos cu previziuni pentru fiecare nativ în parte!

Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion
Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion

Horoscop Urania Berbec

Preocupări sufletești pentru nativii zodiei Berbec, la începutul acestei săptămâni. Atenția nativilor va fi îndreptată spre acele persoane care îi interesează și care reușesc să trezească în ei emoții puternice. În principiu, starea generală a Berbecului va fi caracterizată de îndrăzneală, curaj și patos.

De pe 30 octombrie până pe 13 decembrie, Marte se va afla în zodia Scorpionului și va tranzita sectorul avantajelor materiale în relația cu anumite instituții sau reprezentanți ai acestora. Există riscul de înșelăciune, există riscul ca nativii să fie păcăliți prin diverse metode.

De pe 5 noiembrie până pe 6 martie 2022, Venus se va afla în zodia Capricornului, iar în acest interval nativii vor beneficia de protecție și noroc în sectorul carierei.

Horoscop Urania Taur

Nativii zodiei Taur dau dovadă de temperanță atunci când vine vorba de relațiile cu cei dragi. Cu toate astea, în intervalul 4 noiembrie-13 decembrie, Marte se va afla în zodia Scorpionului și va tranzita sectorul relațiilor parteneriale. În această perioadă, nativii vor avea senzația de neîncredere sau că sunt păcăliți, iar atmosfera generală va fi una de conflict.

Luna Nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, poate să accentueze anumite conflicte sau să ducă la reluarea unor probleme pe care mulți le considerau încheiate.

Pe 5 noiembrie, Venus intră în zodia Capricornului, unde se va afla până pe 13 decembrie, timp în care va tranzita sectorul idealurilor și al evoluției superioare. Taurii vor dobândi logică și atitudine adecvată vizavi de abordarea unor situații majore de viață.

Horoscop Urania Gemeni

Tendința nativilor Gemeni la începutul acestui interval este să se lase conduși de orgoliu, vanitate, mândrie și să aibă reacții specifice. În ceea ce privește domeniul profesional, Gemenii pot trece printr-o situație neplăcută la muncă, în sensul în care un conflict sau o antipatie se poate amplifica.

Marte în zodia Scorpionului, de pe 30 octombrie până pe 13 decembrie, va tranzita casa sănătății, ceea ce ar putea duce la dezvoltarea unor afecțiuni.

Sub contextul Lunii Noi în Scorpion, de pe 4 noiembrie, sectorul relațiilor de muncă ar putea cunoaște abordări nu tocmai legale.

De pe 5 noiembrie până pe 6 marte, Venus în Capricorn va străbate sectorul beneficiilor materiale, oferindu-le Gemenilor rațiune și simț practic în abordarea unei chestiuni de ordin financiar.

Horoscop Urania Rac

Sunt șanse mari ca nativii zodiei Rac să își îmbogățească cunoștințele, alegând să se înscrie la cursuri menite să le aducă un plus în pregătirea profesională.

Cât timp Marte se va afla în Scorpion, de pe 30 octombrie până pe 13 decembrie, relațiile afective între nativi și părinți sau persoane apropiate lor pot cunoaște tulburări. În acest interval, nativii pot experimenta trăiri interioare negative, decizii neinspirate.

Sub contextul Lunii Noi în Scorpion, de pe 4 noiembrie, o relație de prietenie poate lua sfârșit.

Venus se afla în Capricorn, de pe 5 noiembrie până pe 6 martie 2022, și va tranzita sectorul relațiilor parteneriale, dându-le nativilor stabilitate și înțelegere în vederea rezolvării unei situații ce presupune o negociere sau chiar un divorț, o despărțire.

Horoscop Urania Leu

Dorința nativilor Lei, la începutul acestui interval, este a avea armonie în relațiile cu perechea sa sau cu alte persoane apropiate. Sectorul vieții de familie este luat însă în vizor, în perioada 30 octombrie-13 decembrie, când Marte se va afla în Scorpion.

Sub impactul acestui context astral, Leii se pot lovi de ostilitate în relațiile cu membrii familiei sale, pot manifesta neîncredere. Luna Nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, afectează relațiile oficiale sau publice ale nativilor.

Pe 5 noiembrie, Venus intră în zodia Capricornului, iar până pe 6 martie va străbate sectorul sănătății. Leii dau dovadă de rezistență în fața stresului și a oboselii, trecând printr-un tranzit favorabil în sectorul relațiilor de muncă, în raporturile salariale.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii zodiei Fecioară manifestă la începutul acestui interval o atitudine de calm, răbdare, logică, lucru care își va lăsa ampenta în mod pozitiv în deciziile și comportamentul lor față de ceilalți.

Din 30 octombrie, când Marte intră în zodia Scorpionului, sectorul comunicării se va lovi de factori de stres și conflicte până pe 13 decembrie. Acest lucru va fi resimțit în special în contextul Lunii Noi în Scorpion, de pe 4 noiembrie, motiv pentru care nativii sunt sfătuiți să evite întâlnirile și discuțiile cu risc de ceartă.

Venus intră în zodia Capricornului pe 5 noiembrie, iar până pe 6 martie 2022 va tranzita sectorul relațiilor sentimentale, oferindu-le nativilor Fecioară răbdare.

Horoscop Urania Balanță

Anumite relații de prietenii din viața nativilor Balanță pot ajunge la sfârșit, în urma unor viziuni și perspective de viață diferite.

Marte intră pe 30 octombrie în zodia Scorpionului, iar până pe 13 decembrie va tranzita casa a II-a a banilor câștigați din muncă proprie. Sub influența acestui context astral se pune problema unei evoluții nefavorabile.

O atmosferă tulbure este redată și de Luna Nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, care se resimte asupra bunurilor patrimoniale, existând posibilitatea ca acestea să fie puse în pericol.

Venus în Capricorn, de pe 5 noiembrie până pe 6 martie, va străbate sectorul casei și al familiei, și va pune accent pe abordări oneste, constructive.

Horoscop Urania Scorpion

La începutul acestui interval, atenția Scorpionului este îndreptată spre activități profesionale, unde vor da dovadă de spirit de echipă și dorință de a coopera. De pe 30 octombrie până pe 13 decembrie, Marte se va afla în Scorpion, timp în care nativii vor manifesta o conduită adecvată în momente grele.

Pe 4 noiembrie, Luna Nouă în Scorpion va tranzita sectorul relațiilor parteneriale, generând tensiuni, gelozii, conflicte, nemulțumiri.

Din 5 noiembrie până pe 6 martie, când Venus se va afla în zodia Capricornului, sectorul comunicării va cunoaște răbdare, capacitate de a învăța, dar și seriozitate.

Horoscop Urania Săgetător

Săgetătorii nu evită să își apere convingerile și principiile cu tărie, la începutul acestui interval. Vor da dovadă de curaj pentru a-și susține lucrurile în care cred așa de mult.

Marte în Scorpion, care are în vedere perioada cuprinsă între 30 octombrie și 13 decembrie, se resimte asupra componentei psihice. Nativii se pot confrunta cu trăiri neplăcute, neliniște, revoltă, spaimă de boală. Sub impactul Lunii Noi în Scorpion, de pe 4 noiembrie, o veche afecțiune poate reveni în prim plan.

Pe 5 noiembrie, Venus intra în zodia Capricornului, iar până pe 6 martie va străbate sectorul banilor câștigați prin muncă proprie.

Horoscop Urania Capricorn

Discuții cu privire la unele bunuri patrimoniale pot avea loc la începutul acestei săptămâni. Pe 30 octombrie, Marte intră în zodia Scorpionului, iar până pe 13 decembrie sectorul relațiilor de prietenie va fi răscolită. Se poate manifesta o dorință de răzbunare, un sentiment de dușmănie din partea unei persoane.

Luna Nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, va accentua factorii de nemulțumire față de un apropiat, iar o relație din viața Capricornilor poate ajunge la sfârșit.

Pe 5 noiembrie, Venus intră în zodia Capricornului, unde se va afla până pe 6 martie, timp în care va acționa ca un factor de protecție pentru acești nativi, oferindu-le eficiență și consolidare într-o anumită direcție în viață.

Horoscop Urania Vărsător

La începutul acestei săptămâni, Vărsătorii pot avea ieșiri necontrolate în fața unor ipostaze dificil de gestionat. Pe 30 octombrie, Marte intră în zodia Scorpionului, iar până pe 13 decembrie va accentua neînțelegerile, dușmăniile, rivalitățile, aceste lucruri fiind croite împotriva nativilor.

Sub aspectul Lunii Noi în Scorpion, nativii se pot confrunta cu ostilități atunci când vine vorba de situațiile în care trebuie să prezinte un punct de vedere sau să susțină un interes.

Venus se va afla în zodia Capricornului de pe 5 noiembrie până pe 6 martie, timp în care se va face lumină în sectorul sănătății. Vărsătorii se vor lămuri cu privire la o situație cu care s-au confruntat.

Horoscop Urania Pești

Sistemul cardio-vascular și nervos se resimte în cazul nativilor Pești, la începutul acestei săptămâni, printr-un val de emoții și puternice. Nativii sunt sfătuiți să învețe să își țină sub control aceste trăiri.

Marte se va afla zodia Scorpionului de pe 30 octombrie până pe 13 decembrie, timp în care va destabiliza multe crezuri și atașamente. Sub contextul Lunii Noi în Scorpion, de pe 4 noiembrie, universul Peștilor se confuntă cu anumite ipostaze de viață, în urma cărora nativii se pot confrunta cu îndoieli și dezamăgiri. Contextul astral va amplifica acest moment al descumpănirii.

Sectorul relațiilor de prietenie se bucură de stabilitate prin prisma intrării planetei Venus în zodia Capricorn, de pe 5 noiembrie, unde se va afla până pe 6 martie 2022.