Home » Life & Style » Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Succes pe toate planurile pentru această zodie

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Succes pe toate planurile pentru această zodie

Nechifor Ioana / 25.10.2021, 18:20
Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Succes pe toate planurile pentru această zodie

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate pentru această săptămână de Mihai Voropchievici. Află din materialul următor cine sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului pentru intervalul cuprins între 25 și 31 octombrie 2021 și tot ce trebuie să știi despre această perioadă!

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Specialistul în astrologie și numerologie a realizat previziunile astrale, pe baza horoscopului runelor, pentru săptămâna în curs.

Mai jos, găsești detalii semnificative pentru fiecare nativ al zodiacului și carateristici esențiale pentru perioada cuprinsă între 25 și 31 octombrie 2021.

Horoscopul realizat de Mihai Voropchievici, conform Antena 3, a fost redat în materialul următor! Vezi care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 25 - 31 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale
Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Berbec

Vești bune pentru nativii zodiei Berbec! Ei pot începe în această perioadă o nouă poveste de dragoste. Nativii au șanse mari să trăiască fiorii iubirii, pasiunea. Se pot bucura de o nouă legătură sentimentală, care ar putea să trezească în ei sentimente profunde.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Taur

Taurii își mobilizează forțele săptămâna asta de parcă ar fi nevoiți să susțină o adevărată bătălie. Important e să-și păstreze calmul și să nu uite că orice lucru se poate rezolva cu răbdare. Lucrurile vor intra la momentul potrivit pe făgașul normal.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se regăsesc printre răsfățații astrelor în această perioadă. Au parte de vești extraordinare. Se anunță fertilitate și belșug zilelele acestea. În plus, în scurt timp vor avea adevărate motive de bucurie, cele mai arzătoare dorințe ale lor au șanse mari să prindă viață.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Rac

Racii sunt așteptați să ia o decizie importantă în această săptămână și să rezolve o problemă pe care tot o amânat-o. Important e să apeleze și la ajutorul celor dragi, căci cu o discuție deschisă și sinceră pot deschide uși.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Leu

O schimbare de bun augur se anunță pentru Lei! În scurt timp soarele își va face apariția pe strada lor și vor avea parte de ceea ce au visat. Nativii zodiei Leu se pot bucura în sfârșit de roadele muncii lor și de o serie de lucruri extraordinare.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Fecioară

Se poate spune că nativii zodiei Fecioară beneficiază în această perioadă de protecție divină. Sunt feriți de rele și de orice energie negativă care ar putea să vină spre ei. Au șanse mari să-și ducă planurile la bun sfârșit.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Balanță

Nativii zodiei Balanță dau lovitura în această săptămână. Efectiv trec printr-o perioadă în care orice dorință importantă de-a lor prinde viață. Se bucură de susținere astrală și nu pare să le stea nimic în cale. Succesul este garantat, dacă continuă să lucreze cu aceeași hotărâre și determinare.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt invitați să se înarmeze cu forță și putere, căci noi provocări se pot ivi în calea lor. Se poate spună că este o perioadă în care le sunt testate abilitățile. Trec printr-un soi de probă care îi pune la încercare. Important e să își păstreze rezistența pentru că treptat treptat lucrurile se vor așeza și pentru ei.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să își păstreze calmul și răbdarea, căci într-un moment de neatenție pot spune lucruri și pot adopta atitudini care nu îi caracterizează. O reacție necorespunzătoare îi poate cataloga drept oameni răi. Și nu este cazul. Indicat ar fi să fie liniștiți și cumpătați și să cântărească lucrurile bine înainte de a se implica într-o discuție.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Capricorn

Răbdare, răbdare și iar răbdare. Capricornii trebuie să știe că lucrurile pe care și le doresc atât de mult vor veni spre ei, însă mai au ceva de așteptat. Tocmai de aceea ar fi bine să nu grăbească acțiunile și să facă pași mici, dar siguri, în realizarea dorințelor lor.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Vărsător

Nativii zodiei Vărsător trebuie să muncească pentru a-și consolida poziția din punct de vedere social, profesional. Pe plan sentimental, o relație de dragoste poate ajunge la stadiul căsătoriei undeva spre sfârșitul acestui an. Până atunci însă este important să-și canalizeze atenția și asupra celorlalte aspecte din viața sa.

Horoscop 25 – 31 octombrie 2021, Pești

Nativii zodiei Pești trebuie să fie atenți la semnele pe care le primesc în această perioadă, căci un mesaj important pentru existența lor poate veni spre ei. În principiu au parte de lucruri bune și frumoase, însă este indicat să acorde atenție planului comunicării pentru a fi receptivi la anumite informații ce le pot fi benefice.