Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpionului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpionului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Cojocaru Cristian / 03.09.2021, 18:06
Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpionului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Principalele previziuni astrale ale acestei perioade. Află care sunt caracteristicile esențiale fiecărei zodii pentru intervalul 4 – 10 septembrie 2021.

Horoscop Urania 4 – 10 septmebrie 2021. Previziuni astrale

Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Așa cum ne-a obișnuit, Urania oferă cele mai noi previziuni astrale ale fiecărui nativ în parte. Află ce îți rezervă această perioadă și ia în considerare datele esențiale fiecărui semn zodiacal, sfaturile dar și ideile pentru cele 12 zodii, în această perioadă cuprinsă între 4 și 10 septembrie 2021.

Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021, realizat pentru Libertatea , și redat în acest articol îți arată ce îți rezervă astrele pentru această săptămână. Vezi mai jos previziunile astrale specifice fiecărui semn zodiacal!

Horoscop Urania Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea parte între 4 – 6 septembrie de trăiri intense, nevoia de aventură fiind cea care îi va îndemna să recurgă la diferite plăceri ale verii precum călătoriile, excursiile și petrecerile. În perioada 6 – 8 septembrie, aceștia vor trebui să își asume responsabilitățile ce țin de viața profesională.

Între 8 – 10 septembrie, Berbecii vor avea întrevederi cu persoanele cu care nativul va trebui să colaboreze pentru a ajunge la un consens. Astfel, aceștia vor avea tendința de a trata cu superficialitate lucrurile. Există riscul ca nativii acestei zodii să fie cuceriți de personalitatea cuiva precum și de modul în care acea persoană vorbește sau gândește.

Horoscop Urania Taur

Perioada 4 – 6 septembrie poate fi una complicată în ceea ce privește relațiile de familie, din cauza unor neînțelegeri mai vechi. Începând cu 6 septembrie și până pe  8 septembrie, nativii vor depune un efort considerabil în a sta mai departe de emoții sau de lucrurile care i-ar putea destabiliza emoțional.

Pe fondul relațiilor sentimentale, în data de 7 septembrie va avea loc Luna Nouă în Fecioară, lucru care va intensifica abordarea cerebrală a lucrurilor care țin de emoții.

Între 8 septembrie și 10 septembrie, evoluția stării de sănătate va fi una echilibrată. Urmând ca după această dată, sectorul relațiilor de cuplu să se complice puțin din cauza tranzitului Lunii, cu precădere la sfârșitul zilei de 10 septembrie, atunci când Venus va intra în zodia Scorpionului.

Horoscop Urania Gemeni

Discuțiile în contradictoriu și fără a aduce lucruri benefice vor avea loc în perioada 4 – 6 septembrie pentru nativii din Gemeni. Astfel, predispoziția spre ceartă este mai mare pentru aceștia, iar mare parte din discuții vor avea un fond politic sau social. Între 6 – 8 septembrie, Gemenii vor avea parte de multă treabă în ceea ce privește responsabilitatea casnică.

Pentru perioada 8 – 10 septembrie, calmul și echilibrul afectiv se vor întoarce în viața Gemenilor, aceștia abordând lucrurile într-un mod înțelept. După această dată, dezamăgiririle și nemulțumirile își vor face apariția în viața profesională sau în ceea ce privește relațiile de muncă pentru nativii din Gemeni.

Horoscop Urania Rac

Pentru nativii din Rac, perioada 4 – 6 septembrie este una care vine la pachet cu efecte pozitive asupra finanțelor. Problemele de această natură vor fi tratate cu seriozitate de către Raci. Între 6 și 8 septembrie, nativii acestei zodii vor manifesta o mare dorință în a învăța, în a afla lucruri, lucru care îi va ajuta să acumuleze cunoștințe multe într-un timp foarte scurt.

Începând cu 8 septembrie și până pe 10 septembrie, nativii zodiei își vor manifesta sentimentele într-un mod intens, însă este posibil ca pe alocuri să apară și gelozia precum și nemulțumirea față de răspunsul celor din jur la asemenea trăiri.

Horoscop Urania Leu

Pentru nativii din Leu, perioada 4 – 6 septembrie reprezintă una plină de inițiativă, cu o mare dorință de acțiune, astfel că aceștia vor întreprinde acțiuni din mândrie sau vanitate, cu precădere în relațiile de cuplu. Atitudinile ferme în ceea ce privește probleme de interes comun nu vor lipsi.

Între 6 – 8 septembrie, Leii vor avea nevoie de o organizare personală atât a capitolului personal, cât și a celui profesional și financiar. Luna Nouă în Fecioară în data de 7 septembrie îi va ajuta să depășească o etapă mai dificilă din punct de vedere financiar.

Începând cu 8 septembrie și până pe 10 septembrie, sectorul comunicării va fi traversat de trei planete. Acestea vor putea intensifica dialogurile, primirea veștilor dar și întâlnirile.

Horoscop Urania Fecioară

Starea de sănătate ar putea fi afectată în perioada 4 – 6 septembrie pentru nativii din Fecioară. Efortul prelungit și munca multă își vor spune cuvântul în ceea ce privește stresul acumulat de-a lungul timpului. Între 6 – 8 septembrie, Fecioarele vor cunoaște stabilitatea, răbdarea și concentrarea în ceea ce privește viața personală dar și cea profesională.

Între 8 – 10 septembrie, vor domina calculele, analizele și echilibrul financiar în urma unor câștiguri reale. Ulterior acestei date, sectorul comunicării nu va fi mai armonic, astfel că Luna, în tranzitul prin Scorpion va accentua anumite reacții cu privire la replicile și afirmațiile aduse nativilor zodiei.

horoscop urania
Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021

Horoscop Urania Balanță

Nemulțumirile vechi își vor face apariția în perioada 4 – 6 septembrie în cazul nativilor din Balanță. În ceea ce privește perioada 6 – 8 septembrie, axele celor două case ale sănătății par a fi echilibrate și în plină desfășurare, lucru care nu va lua pe nepregătite Balanțele în ceea ce privește stabilitatea sănătății.

Între 8 septembrie și 10 septembrie, Luna se va plasa într-un tranzit în casa I a cerului de naștere, însemnând echilibru, blândețe și detașare de la lucrurile care cauzează stresul. După această perioadă, zvonurile cu privire la modificările salariale vor cauza neliniște în viața nativilor zodiei.

Horoscop Urania Scorpion

Comunicarea în fața unui public larg ar putea reprezenta modul în care se va desfășura perioada 4 – 6 septembrie pentru nativii din Scorpion. Aceștia vor trebui să dovedească faptul că sunt capabili să se adapteze ascensiunii sociale, în funcție de provocările de zi cu zi. Între 6 – 8  septembrie, nativii nu vor da la o parte comunicarea cu persoanele cu care au scopuri comune.

În ceea ce privește intervalul 8 – 10 septembrie, Scorpionii se vor confrunta cu instabilitate în ceea ce privește sănătatea, unele stări dându-le un motive de neliniște. După această dată, Luna va străbate zodia Scorpionului care va aduce un ajutor psiho-emoțional în cazul acestor nativi.

Horoscop Urania Săgetător

Această perioadă de tranzit pentru nativii din Săgetător este una foarte activă la exterior, iar acest lucru te va face să realizezi că îți asumi o misiune în ceea ce privește comunitatea. În data de 7 septembrie, atunci când Venus întră în zodia Scorpionului  va veni cu beneficii pentru nativii acestei zodii.

Astfel, Săgetătorii se vor înarma cu răbdare și calm care îi va ajuta să treacă peste situații dificile. Contextul astral îl va ajuta pe acest nativ să știe să se stăpânească și să nu reacționeze în mod impulsiv din cauza anumitor emoții pe care le poate avea.

Horoscop Urania Capricorn

Capricornii pot întâmpina un eveniment care va provoca instabilitate financiară în perioada 4 – 6 septembrie. Începând cu data de 6 septembrie și până pe 8 septembrie, aceștia se vor vedea nevoiți să analizeze ceea ce se află pe plan personal, fiind dorințe care nu au fost suficient sau atent analizate.

În perioada 8 – 10 septembrie, consultările pe plan profesional își vor face apariția și este posibil ca niște soluții riscante să fie luate în calcul și adoptate în cazul în care acești nativi dețin o funcție publică. După această dată, un prieten ar putea avea un efect negativ, astfel că irascibilitatea va apărea la orizontul Capricornului.

Horoscop Urania Vărsător

Relația de cuplu ar putea întâmpina conflicte în perioada 4 – 6 septembrie pentru nativii din Vărsător. Dacă în trecut, înțelepciunea caracteriza acești nativi, de această dată se pare că resursele par să se fi terminat. Pentru perioada 6 – 8 septembrie, ceea ce ține de partea financiară va intra în prim-planul Vărsătorilor, devenind planuri prioritare.

Între 8 – 10 septembrie, nativii zodiei se vor confrunta atât cu vești, cât și cu sugestii care fac trimitere la activitatea lor profesională. Unele dintre aceste vor avea efecte benefice în cazul nativilor. După această dată sunt șanse ca nativii să întâmpine anumite provocări sociale sau profesionale.

Horoscop Urania Pești

Planetele vor pune presiune asupra celor două case ale sănătății pentru nativii din Pești în perioada 4 – 6 septembrie. În ceea ce privește zona de relații e de muncă. Sunt șanse reale ca abordarea unei teme de profil superior să fie făcută. Între 6 și 8 septembrie relațiile de cuplu pot cunoaște o perioadă favorabilă grație Lunii Noi în Fecioară.

Între 8 septembrie și 10 septembrie, nativii zodiei Pești pot avea diferite schimburi de informație cu persoane abilitate în ceea ce privește problemele financiare, determinându-i să ia o decizie cea ar putea reprezenta o strategie în acest sens. După această dată, nativii vor avea tendința de a se ascunde de realitatea dezamăgitoare uneori, căutându-și valorile morale și spirituale.