Home » Life & Style » Horoscop Urania 8 mai – 14 mai 2021. Previziuni astrele pentru toți nativii. Zodia care se bucură de un câștig important

Horoscop Urania 8 mai – 14 mai 2021. Previziuni astrele pentru toți nativii. Zodia care se bucură de un câștig important

Nechifor Ioana / 07.05.2021, 18:55
Horoscop Urania 8 mai – 14 mai 2021. Previziuni astrele pentru toți nativii. Zodia care se bucură de un câștig important

Horoscop Urania 8 mai – 14 mai 2021 pentru toți nativii zodiacului. Materialul urmărește să redea principalele aspecte astrale ale intervalului menționat. Prin ce schimbări trec nativii zodiacului, care vor fi cele mai norocoase zodii și ce semne zodiacale vor trece prin cumpene, dar și alte date relevante în articolul de mai jos! Horoscop Urania pentru fiecare element zodiacal în parte, valabil pentru perioada cuprinsă între 8 mai și 14 mai 2021.

Horoscop Urania 8 mai – 14 mai 2021. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 8 mai – 14 mai 2021 oferă principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului, conform ziarului Libertatea. Mai jos găsiți caracteristici esențiale ale acestei perioade, previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Important de menționat este faptul că, pe 9 mai, Venus intră în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 2 iunie 2021, iar efectele se vor resimți diferit în funcție de zodie.

Un alt context astral va avea loc pe 14 mai, când planeta Jupiter va intra în zodia Peștilor, iar acolo va sta până pe 28 iulie 2021. Pentru ce nativi se va manifesta ca un Mic Benefic și care sunt sectoarele de viață vizate, dar și alte detalii semnificative în materialul următor!

Horoscop Urania pentru fiecare zodie în parte, previziuni pentru noua perioadă!

 

Horoscop Urania
Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec

Nativii Berbec sunt mai dornici ca niciodată să-și arate adevărata valoare. Începutul acestui interval îi găsește pe Berbeci cu o motivație puternică în acest sens, cu trăiri intense. Ideea în jurul căreia se vor concentra ar putea da un sens nou vieții lor.

Pe 9 mai, planeta Venus intră în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 2 iunie. Vizată în acest timp va fi casa comunicării, a studiului și a deplasării.

Berbecii se pot bucura de vești și informații care pot fi în favoarea lor pe plan profesional. Sau pot face o figură frumoasă în public, prezentându-se mai mult decât onorabil la ședințe, întruniri, dezbateri.

Pe 14 mai, Jupiter intră în zodia Peștilor, unde va rămâne până pe 28 iulie.Unii nativi ai zodiei Berbec pot trece printr-un soi de vindecare spectaculoasă, având în vedere că Micul Benefic se va afla în sectorul tainelor, al enigmelor și al vindecărilor.

Horoscop Urania Taur

Nativii din zodia Taur pot avea parte la începutul acestui interval de noi orizonturi de trăire și programare personală. Nativi vor face tot posibilul să-și găsească echilibrul existențial în contextul provocărilor care le apar în cale. Nu vor fi scutiți de întâmplări mai puțin fericite sau de momente de neliniște sufletească, în urma cărora pot lua decizii pripite.

Intrarea planetei Venus în zodia Gemenilor, de pe 9 mai, le poate aduce acestor nativi șansa unor câștiguri suplimentare.

Pe 14 mai până pe 28 iulie, planeta Jupiter se va afla în zodia Peștilor, iar taurii pot beneficia de un ajutor existențial în momente critice pentru ei.

Horoscop Urania Gemeni

La începutul acestui interval, se pot ivi anumite tensiuni cu persoane din mediul apropiat. Luna Nouă în Taur, de pe 11 mai, le poate aduce nativilor răsurnări în planul convingerilor. Unii dintre ei pot trăi un dezechilibru interior, de unde și întrebarea ce fac ei acum, pe fondul tulburărilor generate de acest context astral.

Aceste lucruri se simplifică odată cu intrarea planetei Venus, de pe 9 mai, în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 2 iunie, timp în care nativii se bucură de protecție astrală. Aceștia reușesc să se mai relaxeze și să-ți pună planurile în aplicare. Reușesc să găsească soluții extraordinare la problemele cu care se confruntă.

Pe 14 mai, Jupiter intră în zodia Peștilor și până pe 28 iulie își va lăsa amprenta asupra sectorului profesional. Acest context astral joacă un rol important pentru cariera nativilor, oferind premise prețioase pentru anul 2022.

Horoscop Urania Rac

O serie de provocări pot să apară pentru nativii Rac la începutul acestui interval în domeniul activității și al funcției pe care o desfășoară.

Luna Nouă în Taur, de pe 11 mai, va deschide pentru mulți raci porțile spre noi relații, însă pentru alți nativi lucrurile pot lua o altă întorsătură decât cea cunoscută de ei până acum. Nativii pot avea surprize din partea celor cu care obișnuiau să interacționeze.

Pe 9 mai, Venus intră în zodia Gemenilor și le va oferi nativilor reechilibrare celor care au trecut prin momente de incertitudine sau derută, speranță și încredere.

Din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter se va afla în zodia Peștilor, iar influențe vor fi în sectorul aspirațiilor, al planurilor înalte legate de viață și carieră.

Horoscop Urania Leu

Nativii Leu sunt nevoiți să ia decizii pe repede înainte, fiind puși în fața unor situații care nu le oferă răgazul necesar pentru a analiza mai bine lucrurile. Ei vor trebui să ajungă astfel la o concluzie care să fie în concordanță cu trăirile și principiile lor.

Context fericit, chiar norocos pentru Lei, oferit de intrarea planetei Venus în zodia Gemenilor, de pe 9 mai până pe 2 iunie. Leii primesc astfel susținerea necesară într-un demers sau întâlnesc persoanele care le pot fi de mare ajutor pentru perioada pe care o traversează.

Timp de aproximativ o lună, nativii se pot bucura de o comunicare frumoasă interumană. Intrarea planetei Jupiter în zodia Peștilor, de pe 14 mai până pe 28 iulie, se va plasa pe sectorul financiar, ferind această zonă de pierderi, de păcăleli sau abuzuri.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii Fecioară pot întâmpina această nouă perioadă cu o stare de tensiune, agitație și nervi, generată de o chestiune cu miză financiară importantă.

Nativii Fecioară trec printr-un context astral favorabil zonei profesionale, reușind să se prezinte bine în spațiul public și să fie convingători în demersurile lor.

Ei primesc susținere astrală din acest punct de vedere și în intervalul 9 mai -2 iunie, când Venus se va afla în zodia Gemenilor. Nativii se pot bucura de afirmare profesională, de succes, reușind să atragă simpatia publicului.

Din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter se va afla în zodia Peștilor, fiind un adevărat binefăcător pe sectorul relațiilor parteneriale. Se pune accent pe corectitudine și adevăr.

Horoscop Urania Balanță

Nativii Balanță pot păși în următoarea perioadă cu tensiuni și dispute. O chestiune de ordin financiar sau patrimonial poate să fie în pericol, motiv pentru care nativii simt nevoia să se mobilizeze în vederea protejării acestui aspect.

În funcție de vârsta nativilor, dar și de miza pusă în joc, reacțiile pot fi mai atenuate sau intens trăite.

Pe 9 mai, planeta Venus intră în zodia Gemenilor, iar până pe 2 iunie va avea rol de protector pentru acești nativi, care pot progresa și se pot afirma în spații socio-profesionale.

Între 14 mai și 28 iulie, Venus se va afla în zodia Peștilor și va juca un rol important în situații ce au în vedere vindecarea, recuperarea.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii Scorpion se pot confrunta cu stres și nervozitate, care iau naștere pe urma unor situații ce se petrec la locul de muncă. Scorpionii se pot confrunta cu un blocaj pe partea relațiilor parteneriale, aspect accentuat de Luna Nouă în Taur, de pe 11 mai.

Mânioși, Scorpionii pot face acuzații nefondate și pot arunca vorbe care vor îngreuna mai târziu colaborările cu persoanele respective.

Pe 9 mai, Venus intră în zodia Gemenilor, unde va sta până pe 2 iunie. Micul Benefic le va ușura calea nativilor în vederea obținerii unui câștig, a unui avantaj material.

Din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter se află în zodia Peștilor, iar Scorpionii se bucură de aspecte pozitive pe zona relațiilor sentimentale.

Horoscop Urania Săgetător

Primele zile ale intervalului le poate aduce nativilor Săgetător momente pline de emoție, surprize privind o activitate, excursie, o aventură romantică.

Această nouă perioadă le poate aduce nativilor situații delicate la locul de muncă, unde vor încerca să nu se piardă cu firea. Luna Nouă în Taur, din 11 mai, poate accentua acest aspect, motiv pentru care nu sunt excluse crizele relaționale, contractuale, de stil de muncă. Efectele se vor resimți asupra sănătății, unde aceste presiuni de natură profesională pot lăsa o amprentă negativă.

Cât timp Venus se va afla în zodia Gemenilor, intervalul 9 mai-2 iunie, nativii vor beneficia de inteligență speculativă favorabilă tuturor abordărilor. Pe 14 mai, Jupiter va intra în zodia Peștilor, iar până pe 28 iulie va proteja familia și casa.

Horoscop Urania Capricorn

O chestiune de familie le poate atrage atenția nativilor Capricorn la începutul acestui interval. Luna Nouă în Taur, din 11 mai, va accenta sectorul emoțiilor, iar nativii se pot confrunta cu stări de tristețe, îndoieli, dezamăgire în relațiile cu cei dragi.

Venus în zodia Gemenilor, adică intervalul 9 mai-2 iunie, va oferi intervenție benefică asupra sectorului sănătății, iar nativii ajung astfel la vindecări rapide sau la o stare organică îmbunătățită. Context favorabil pe teme ce țin de sectorul profesional. Poate să fie vorba de analiza unei oferte de muncă, de negociere a unui contract.

Din 14 mai, Jupiter intră în zodia Peștilor, unde va rămâne până pe 28 iulie. Nativii Capricorn se bucură de susținere pe zona comunicării, a studiului și a deplasărilor.

Horoscop Urania Vărsător

O serie de vești pot sosi pentru nativii Vărsător la începutul acestui interval. Pe fondul Lunii Noi în Taur, de pe 11 mai, Vărsătorii pot avea trăi momente de stres, ambiție, exces de zel.

Între 9 mai și 2 iunie, Venus se va afla în zodia Gemenilor, context astral în care Vărsătorii se vor bucura de farmec și inventivitate.

Din 14 mai, Jupiter intră în zodia Peștilor, iar până pe 28 iulie le va oferi nativilor un impuls pe zona banilor câștigați din muncă. Aceștia pot să își găsească un job mai bun și un salariu mai atrăgător.

Horoscop Urania Pești

Preocupări de ordin financiar pentru Pești la începutul acestui interval. Între 10 și 12 mai, nativii acordă o preocupare importantă zonei studiului.

Pe 9 mai până pe 2 iunie, Venus se află în zodia Gemenilor, iar nativii primesc susținere în ceea ce privește administrarea și exploatarea unui bun imobiliar.

Din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter se va afla în zodia Peștilor. Sub influența acestui aspect astral, nativii beneficiază de căi nebănuite de afirmare, revigorare și un progres important.