Home » Life & Style » Horoscop » Cât de bun amant este, în funcție de zodie. Topul celor mai buni iubiți

Cât de bun amant este, în funcție de zodie. Topul celor mai buni iubiți

Pană Emanuela / 29.12.2020, 10:49

Se pare că până și ce se întâmplă în dormitor este influențat de astre. Dacă ești dornică de noi experiențe sexuale, dar nu vrei să te implici sentimental, atunci probabil ești în căutarea unui amant. Totuși, nu toți nativii zodiacului sunt potriviți pentru acest „post“. Află care sunt bărbații care au „moștenit“ de la astre capacitatea de a performa în așternuturi.

Cât de bun e ca amant, în funcție de zodie

Atunci când vrei să ieși la atac și să cucerești persoana de care ești atrasă, sexualitatea este cea mai la îndemână armă. Există atât nativi cu care poți vedea liniștită un film, dar și unii care nu te vor lăsa să dormi toată noaptea. Află care sunt, potrivit astrologiei sexuale, cei ai buni amanți ai zodiacului, bărbați care știu să-și ducă partenera pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.

Berbec

În cele mai multe top-uri sexuale, bărbatul Berbec se situează undeva la mijloc. El nu excelează în ceea ce face, dar cu toate acestea nu este de ignorat. Are un singur defect major și anume că este grăbit. Are un sex-appeal foarte puternic, este pasional și dinamic, dar face totul pe repede înainte. Totuși, nu te vei plictisi lângă un Berbec.

Rac

Sensibil din fire, bărbatul Rac va exploata întotdeauna mai mult latura emoțională, chiar și în dormitor. Așadar, dacă vrei ca amant un nativ născut sub acest semn zodiacal, va trebui să știi cum să tratezi situația. Există o probabilitate destul de mare ca acesta să se îndrăgostească de tine, fapt deloc plăcut dacă nu vrei să te implici emoțional.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este mereu atent cu partenera sa, chiar și atunci când se rezumă totul relații sexuale. Se implică foarte mult și vrea să ofere și să primească plăcere. Dacă îți dorești un amant atent, atunci acest nativ este candidatul ideal. Totuși, trebuie să stabiliți clar și de la început care este tipul relației. Are tendința de a deveni ușor obsesiv și, uneori, obositor.

Balanță

Când vine vorba de distracție în cearșafuri, bărbatul Balanță este foarte afectuos și atent. Urmărește întotdeauna echilibrul sexual, iar partidele cu el sunt, în marea majoritate, intense și spontane. Îi place să experimenteze jocuri haioase și își îndeplinește toate fanteziile. Acest nativ este expert în arta seducției, dar preferă femeile sofisticate și, totodată, suave.

Săgetător

Bărbatul Săgetător obține mereu punctaj maxim atunci când vine vorba despre amor, însă numai atunci când nu se implică emoțional. În momentul în care își asumă o relație serioasă începe să-și piardă din interes, iar actul sexual poate deveni chiar plictisitor. Totuși, ca amant este ideal. Ai grijă numai să nu te îndrăgostești de el dacă ești în căutare de plăceri. Ai putea rămâne dezamăgită.

Capricorn 

Conservator chiar și atunci când vine vorba despre amor, bărbatul Capricorn este adeptul pozițiilor clasice și nu te va surprinde cu idei noi. Dacă ți-l dorești ca amant, vei fi nevoită să fii tu cea care ia inițiativa. Totuși, s-ar putea să nu fie bine nici așa și să te judece. El devine cu adevărat un partener sexual atunci când se implică și afectiv, punând un accent deosebit pe detalii romantice: mângâieri, lingușeli, vorbe frumoase șoptite la ureche.

Pești

Bărbatul născut sub acest semn zodiacal este un partener sexual bun, dispus să încerce mereu lucruri noi. Alături de el vei trăi, cu siguranță, momente unice. Este fericit în cea mai mare parte a timpului, devotat și consecvent ideei de a te face să suspini de plăcere. Totuși, trebuie să fii atentă. Bărbatul Pești nu exclude niciodată posibilitatea unei relații. Așadar, te-ai putea confrunta cu mici probleme.

Citește și: Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai „fierbinți“ combinații din horoscop

Topul celor mai buni iubiți

Ați observat probabil că ordinea în care am ales să vorbim despre cei 12 nativi ai zodiacului nu este cea cu care sunteți obișnuiți și asta pentru că am păstrat pentru final lista cu „candidații“ ideali pentru experiențe sexuale inedite. Așadar, iată care sunt cei mai buni amanţi, în funcţie de semnul astral care-i defineşte.

Bărbatul Taur, amantul ideal
Bărbatul Taur, amantul ideal

Taur 

Premiul pentru „cel mai bun amant“ merge fără îndoială la Taur. Dacă s-ar da un examen pentru etalarea cunoștințelor sexuale, cu siguranță că acest nativ ar lua punctaj maxim. Amorul se află în centrul intereselor sale cotidiene. Este senzual, pasional și se pricepe să ofere plăceri nebănuite. Bărbatul Taur nu este deloc lipsit de creativitate în dormitor.

Gemeni

Bărbatul născut sub acest semn zodiacal este adeptul jocurilor erotice, fiind un adevărat „vrăjitor“. El știe cum să suscite interesul doamnelor și să le ducă cu zăhărelul. Un Geamăn nu-ți va refuza niciodată fanteziile erotice. Cu el, actul sexual va fi întotdeauna o provocare. Așadar, ești suficient de curajoasă să-l ai ca amant?

Leu

Un alt amant de top este fără îndoială bărbatul născut în zidia Leu și asta nu se datorează doar faptului că este foarte priceput în dormitor. Acest nativ debordează de încredere, este pasional și îi place să dețină controlul în cea mai mare parte a timpului, mai ales când vine vorba de relații intime. Nu este la curent cu toate noutățile din „domeniu“, așa că ai putea pur și simplu să îl provoci.

Scorpion

Tocmai ce ați făcut cunoștință cu cea mai sexuală zodie din horoscop. Bărbatul Scorpion are o personalitate puternică, magnetică și irezistibilă. Acesta refuză niciodată jocurile deocheate și adoră să își ducă patenera pe culmile cele mai înalte ale plăcerii. Așadar, dacă ți-l dorești ca amant, asigură-te că te-ai pregătit temeinic și ia-ți vitaminele.

Vărsător

Un alt amant excelent este bărbatul Vărsător. El nu dă importanță ideei de relație, dar îți va iubi pur și simplu trupul. Are o fire sălbatică și este imprevizibil. Adoră să creeze plăcere, este rebel și îți va oferi o experiență de neuitat. Așadar, dacă ți-l dorești ca amant, trebuie să ai grijă să nu cumva să te îndrăgostești sau să dezvolți anumite sentimente pentru el.