Home » Life & Style » Cât de romantic e, în funcție de zodie. 6 da și 6 nu

Cât de romantic e, în funcție de zodie. 6 da și 6 nu

Nechifor Ioana / 07.12.2020, 16:24
Cât de romantic e, în funcție de zodie. 6 da și 6 nu

Fiecare persoană se comportă diferit atunci când vine vorba de o relație de iubire. Cu toții ne scriem într-un mod aparte povestea de dragoste, în dorința de a ne bucura de liniște și armonie pe acest plan personal. Dacă femeile obișnuiesc să fie mai expansive, bărbații sunt ceva mai discreți în cazul acestor lucruri. Cât de romantic e, în funcție de zodie, dar și ce aspecte esențiale dezvăluie semnul zodiacal despre el, aflați din material următor!

Spune-mi  ce zodie e, ca să-ți spun cât de romantic e

Cât de romantic e în funcție de zodie? Aceasta este una dintre întrebările la care încercăm să descoperim răspunsul prin intermediul informațiilor redate mai jos.

În funcție de caracteristicele generale ale nativilor, putem să tragem o concluzie în ceea ce privește modul cum se comportă un bărbat atunci când iubește.

Prin intermediul trăsăturilor pe care le are fiecare zodie în parte, vom descoperi astfel cât de romantici sunt sau nu reprezentanții sexului masculin atunci când se îndrăgostesc.

Am putea spune că printre cei mai romantici nativi ai zodiacului sunt cei care aparțin zodiilor:

  • Berbec;
  • Gemeni;
  • Taur;
  • Rac;
  • Balanță;
  • Pești.

Ceilalți nativi preferă să-și exprime dragostea altfel. Nu sunt adepții declarațiilor de dragoste siropoase, încă asta nu îi împiedică să iubească puternic și să fie loiali partenerei.

Mai multe detalii poți să descoperi pe parcursul acestui material, în cadrul căruia îți sunt prezentate trăsăturile generale ale bărbaților în funcție de zodie.

Cât de romantic e bărbatul din zodia Berbec

Dacă partenerul de cuplu este din zodia Berbec, ai toate șansele să duci o viață plină de surprize la tot pasul. Frumoase, bineînțeles. Cu un nativ Berbec alături de tine, nu ai cum să te plictisești. Bărbatul născut în această zodie este un iubit extrem de jucăuș și pasional, îi place să facă pe cuceritorul și să surprindă plăcut persoana de lângă el.

Este un romantic spontan, nu va sta să își facă un program/plan dinainte, ci va acționa pe moment, după cum simte.

Dacă treceți pe lângă o florărie, să nu te mire faptul că se va opri și îți va cumpăra un buchet impresionant de flori. Este o fire dinamică, motiv pentru care este posibil ca astfel de gesturi să se tot repete. Și lui îi plac gesturile romantice din partea partenerei, considerându-le o dovadă de iubire.

Taur

Dacă alesul tău este născut în zodia Taur, înseamnă că te poți baza pe o persoană care ia în serios relația voastră și care îi acordă prioritate. Bărbatul Taur adoră să fie îndrăgostit și îi place să își surprindă plăcut iubita.

Gesturile romantice sunt frecvent întâlnite la acest nativ, care va profita de orice ocazie pentru a sărbători iubirea voastră.

Fie că este vorba despre aniversarea relației, de aniversarea ta sau de Ziua Îndrăgostiților, bărbatul Taur se va dovedi surprinzător de romantic.

Gemeni

Nu se îndrăgostește des, dar atunci când o face bărbatul Gemeni are grijă să apeleze la tot felul de gesturi romantice pentru a-și cuceri perechea.

Iubit îndrăzneț și atent, bărbatul născut în zodia Gemeni se folosește de un întreg arsenal pentru a-i pregăti partenerei surprize deosebite.

Atunci când vine vorba de iubire, fiecare persoană se manifestă diferit
Atunci când vine vorba de iubire, fiecare persoană se manifestă diferit

Rac

Cele mai mari surprize pentru bărbatul Rac sunt cele de ordin emoțional, drept urmare el se va folosi de aceeași strategie pentru a o cuceri și a o surprinde plăcut pe persoana iubită.

Acest tip de bărbat este un romantic incurabil, iar atunci când simte că a întâlnit persoana potrivită nu va evita să-i trimită declarații de dragoste, flori, ciocolată și alte daruri simbolice prin care va încerca să-și exprime sentimentele și admirația.

Este bine de știut faptul că bărbatul din această zodie se îndrăgostește greu, iar atunci când o persoană reușește să-i capteze atenția sunt șanse mari ca relația să fie una de durată.

Leu

Bărbatul Leu duce lucrurile la extrem. De fiecare dată când se îndrăgostește, se comportă ca și cum ar fi pentru prima dată, ca și cum și-ar fi întâlnit sufletul pereche.

Fire extravagantă, bărbatul Leu adoră luxul, drept urmare fiecare gest al iubirii va fi însoțit și de ceva substanțial. O declarație de dragoste poate să vină la pachet cu o sticlă scumpă de vin sau cu escapadă romantică într-o destinație atent aleasă.

Chiar dacă gesturile romantice nu sunt la ordinea zilei, atunci când au loc însă sunt într-un mare stil, reușind să impresioneze persoana respectivă.

Fecioară

Bărbatul născut în zodia Fecioară este mai degrabă o fire rațională, nicidecum una romantică. Vorbele dulci nu prea își au rostul pentru el, așa că mai bine să nu ai așteptări din acest punct de vedere.

Cu toate astea, el este atent la nevoile persoanei de lângă el. Atunci când se va îndrăgosti cu adevărat și își va găsi perechea, va avea grijă să-i îndeplinească acesteia cea mai arzătoare dorință. O va îndruma cu sfaturi și va face tot ce îi stă în puteri pentru a-și ajuta iubita, fiind un adevărat sprijin  pentru ea.

Plimbare romantică pe malul mării
Plimbare romantică pe malul mării

Balanță

Romantismul este o trăsătură esențială a zodiei Balanță, motiv pentru iubita unui bărbat născut în această zodie se va bucura din plin de astfel de gesturi.
Tandrețe, vorbe duioase, tot felul de surprize frumoase, acestea vor fi la tot pasul într-o relație cu un bărbat Balanță.

Atunci când se îndrăgostește, bărbatul Balanță simte că a găsit echilibrul și armonia. Astfel, acesta va încerca să-i ofere tot ce e mai bun și mai frumos persoanei de lângă el.

Extrem de sincer, atunci când iubește, poate deveni ușor vulnerabil.

Scorpion

Bărbatul Scorpion nu este adeptul romantismului, mizând pe ideea că sentimentele puternice într-un cuplu solid sunt de la sine înțeles. Așa că nu trebuie să te aștepți la tot felul de declarații de iubire, căci aceste lucruri nu îi sunt deloc caracteristice.

Aparent, mulți au senzația că Scorpionul este o fire rece, dar lucrurile se petrec exact invers în interiorul acestui nativ, care trăiește cu intensitate maximă sentimentele. Este sensibil, dar puțini observă acest detaliu la el, fidel, atent și devotat alesei sale.

Când se îndrăgostește, iubește puternic și poate deveni ușor posesiv cu perechea sa.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este genul de iubit jucăuș, seducător. Îi place să dețină controlul într-o relație. Nu obișnuiește să vorbească prea ușor despre sentimentele sale, însă atunci când o va face sigur te va copleși cu trăirile sale.

Gesturile romantice sunt în general dinamice, atunci când vine vorba de nativul Săgetător. Acesta caută să aducă mereu ceva nou într-o relație și să își surprindă plăcut iubita.

Capricorn

În primă fază, nativul Capricorn te poate induce în eroare. Deși, acest bărbat ar putea să pară sobru și prea axat pe carieră, situația este cu totul alta atunci când Capricornul se îndrăgostește.
Este genul de bărbat serios pe planul sentimental, familist și implicat în relația sa.

În prezența persoanei potrivite, va face tot ce îi stă în puteri pentru a o face pe aceasta să se simte cât mai bine, asigurându-se că nu îi lipsește nimic. Se dedică relației, iar gesturile romantice nu lipsesc nici ele.

Vărsător

Dacă îți dorești un bărbat care să-ți spună mereu cât te iubește și să-ți ofere mai tot timpul flori, află că bărbatul Vărsător nu se înscrie deloc în peisajul romantismului clasic. Lui îi plac lucrurile neconvenționale. Asta nu înseamnă că nu iubește.

Iubește pasional, dar preferă să facă lucrurile diferit. Îi place să-și lase amprenta într-un mod aparte. Și cererea de căsătorie ar putea să vină într-o manieră cu totul și cu totul inedită. Bărbatul Vărsător va încerca să-ți devină și un bun prieten, pe lângă rolul de iubit.

Relație de iubire
Relație de iubire

Pești

Bărbatul din zodia Pești este selectiv atunci când vine vorba de gesturi romantice. Atunci când se îndrăgostește, iubește pasional și cu intensitate, făcându-și partenera să se simtă cu adevărat specială.

Te va impresiona prin modul său de a privi dragostea. Este sincer, iubește profund, iar sentimentele sale sunt lipsite de egoism. Dragostea la prima vedere nu este pentru el. Preferă să testeze terenul și așteaptă momentul ideal pentru a face ceva concret.