Home » Life & Style » Horoscop » Ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie. Așa arată alegerea perfectă pentru fiecare nativ al zodiacului

Ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie. Așa arată alegerea perfectă pentru fiecare nativ al zodiacului

Alexandru Cazacu / 25.09.2021, 15:50
Ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie. Așa arată alegerea perfectă pentru fiecare nativ al zodiacului

Cu siguranță, multora dintre noi ne plac bijuteriile. Cu toate acestea, nu mulți știu că aceste ”podoabe” arată unele lucruri despre personalitatea celor care le poartă. Află în următoarele rânduri, ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie, și ce ar trebui să aleagă nativii zodiacului din acest punct de vedere.

Ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie

Chiar și astrele pot avea o influență în alegerea bijuteriilor. Acestea ar putea emana o energie pozitivă sau mai puțin benefică, în funcție de modul în care i se potrivesc celor care le poartă. După cum bine știm, în special femeile poartă bijuterii, așadar vom vorbi astăzi mai mult despre alegerile lor cu privire la bijuterii. Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de semnul sub care te-ai născut și ce ar trebui să alegi de fapt.

Berbec

Este cunoscut faptul că nativele din Berbec sunt puternice și curajoase de obicei. Ele adoră bijuteriile futuriste, care vorbesc despre tine, însă nu strigă după atenție. Cu toate acestea, nativele născute sub acest semn zodiacal își doresc să iasă în evidență și să experimenteze look-uri mai inedite. Așadar, Berbecul fiind o zodie de foc, ele ar putea să încerce bijuteriile cu pietre roșii precum cele cu rubin.

Taur

Atât femeile, cât și bărbații din zodia Taur sun mari amatori de obiecte luxoase. Acești nativi își doresc o bijuterie care poate fi purtată de mai multe ori, cu diferite ocazii. Simt nevoia să facă impresie, așadar ei își vor alege bijuterii simple, dar masive.

Dacă bijuteriile clasice vor avea pietre semiprețioase, acestea vor fi cu siguranță pe placul nativilor din zodia Taur. Ei sunt în căutarea calității și nu se uită la bani atunci când își cumpără astfel de accesorii. Fiind o zodie de Pământ, acești nativi au nevoie de bijuterii de culoare galbenă. Așadar, ei pot alege să  poarte citrin sau chihlimbar.

Gemeni

Gemenilor le face plăcere să poarte bijuterii discrete, iar de cele mai multe ori, accesoriile lor au o piatră mov. De asemenea, nativele sub acest semn se simt bine când poartă bijuterii care atrag atenția, probabil acesta este și motivul pentru care aleg adesea bijuterii foarte colorate și strălucitoare. Ametistul ar putea fi piatra perfectă pentru Gemeni.

Rac

În ceea ce privește bijuteriile, de cele mai multe ori, Racii aleg bijuteriile de familie, cele cu pietre verzi, albe sau bleu aflându-se printre preferatele lor. Nativele din această zodie sunt rafinate și feminine, iar de multe ori aleg accesorii finuțe, care nu ies în evidență. După cum spuneam pietrele verzi sunt printre preferatele lor, așadar smaraldul poate fi o opțiune perfectă.

Leu

Leoaicele sunt mereu în centrul atenției și adoră bijuteriile, mai ales cele de aur. Ele se simt extraordinar de bine atunci când sunt admirate de cei din jurul lor. Tocmai de aceea își aleg multe accesorii pentru ținutele lor. O bijuterie în formă de inimă ar putea fi perfectă pentru nativa din această zodie. De asemenea, pe lângă aur, ele preferă să poarte și bijuterii mai luxoase, cu diamante și rubine.

Ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie
Ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie

Ce bijuterii ți se potrivesc, în funcție de zodie – Fecioară

Fecioara nu este adepta bijuteriilor care să o scoată în evidență, așadar această nativă va alege bijuterii discrete, finuțe și de bun gust. Fiind o fire elegantă, modestă, practică și atentă la detalii, ea nu va alege accesorii foarte îndrăznețe. Ba dimpotrivă, Fecioara va alege un design simplu și elegant. O alegere bună pentru această nativă sunt bijuteriile cu diamant incolor.

Balanță

Din punct de vedere al acestor accesorii, Balanța nu face pretenții. Ea va purta orice fel de bijuterie, însă preferă culorile turcoaz sau albastru. Fiind pasionată de modă, nativa din această zodie știe ce se poartă și de fiecare dată va avea o ținută corespunzătoare. Printre pietrele prețioase care o fac fericită se numără safirele, acvamarinul, topazul sau diamantele albastre.

Scorpion

La fel ca și Fecioarele, nativele din Scorpion aleg bijuterii discrete, finuțe și care nu atrag atenția. Ele sunt adesea atrase de negru, astfel vor alege o piatră neagră pe care să o poarte la diferite ocazii. Totodată, aceste native se simt extraordinar atunci când poartă bijuterii cu safire, rubine sau ametiste.

Săgetător

De asemenea, Săgetătorii preferă bijuteriile confortabile, finuțe și simple. Fiind pasionați de călătorii, ei simt de multe ori nevoia să păstreze amintiri din locurile pe unde au umblat, așa că ai putea să-i vezi adesea cu un colier foarte colorat. Nativa Săgetător este în pas cu moda și va fi foarte fericită atunci când poartă bijuterii cu safire, rubine sau diamante albastre.

Capricorn

Femeia Capricorn este ambițioasă, dedicată muncii și va face tot posibilul să își atingă țelurile personale. Ele ezită să cumpere bijuterii scumpe și de calitate, deoarece nu consideră că aceasta este o risipă de bani. Nativa sub acest semn adoră piesele atemporale, seturile complete de bijuterii.

Vărsător

O fire excentrică, nativa Vărsător este adepta bijuteriilor cu un design minimalist, însă va purta mai multe accesorii pe aceeași mână, pentru a-și arăta originalitatea. Fiind futuristă, cel mai probabil va alege bijuterii excentrice cu pietre precum topaz, safir, diamant albastru și ametist.

Pești

Știind ce se poartă, nativa din Pești este tot timpul la curent cu ultimele tendințe, așadar ea caută mereu bijuterii care să se potrivească atât cu ținuta, cât și cu starea sa emoțională. Empatică din fire, dar și spirituală, cea născută sub acest semn zodiacal va alege bijuterii din aur, elegante și discrete. Pe de altă parte, ea va purta bijuterii doar dacă situația o cere și se simte bine atunci când poartă diamant albastru, safir, topaz sau ametist.