Home » Life & Style » Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Mercur retrograd. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Mercur retrograd. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Nechifor Ioana / 24.09.2021, 17:33
Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Mercur retrograd. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate ca în fiecare săptămână pentru perioada în curs de Urania. Mercur intră în mișcare aparent retrogradă în aceste zile. Cum îi va influența pe nativii zodiacului, dar și care sunt principalele aspecte relevante ale intervalului cuprins între 25 septembrie și 1 octombrie 2021, puteți afla din articolul următor!

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Urania a realizat principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Important de menționat este faptul că, pe 26 septembrie, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă până pe 19 octombrie 2021. Ce efecte vor resimții zodiile, cine sunt cei mai norocoși nativi ai astrelor în această perioadă, dar și alte multe informații specifice în materialul de mai jos.

Horoscopul Urania, redat de Libertatea, care se găsește mai jos aduce principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte pentru intervalul cuprins între 25 septembrie și 1 octombrie. Descoperă în materialul următor previziunile!

Horoscop Urania 25 septembrie - 1 octombrie 2021
Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Horoscop Urania Berbec

Posibile erori se pot strecura în veștile și informațiile care ajung în această săptămână la Berbeci, motiv pentru care aceștia sunt sfătuiți să fie precauți și să verifice cu atenție toate aceste detalii. Pe 26 septembrie, Mercur intră în mișcare aparent retrograd până pe 19 octombrie, timp în care se va plasa în sectorul relațiilor parteneriale.

Dacă odinioară, nativii primeau cu entuziasm propuneri și inițiative, acum ei vor analiza cu o atenție mult mai mare evenimentele care s-au petrecut. Sfârșitul intervalului le poate aduce Berbecilor susținere afectivă, morală sau financiară din partea apropiaților.

Horoscop Urania Taur

Începutul acestei noi săptămâni îi poate găsi pe nativii Taur cu diferite trăiri interioare, care iau naștere pe fondul unor gânduri ce păreau echilibrate. Nu este un moment oportun pentru concretizarea unei activități sau a unui proiect mult gândit de Taur, motiv pentru care nativii acestei zodii sunt sfătuiți să aștepte o perioadă mai armonică.

Mercur intră, pe 26 septembrie, în mișcare aparent retrogradă până pe 19 octombrie, vizat fiind sectorul relațiilor de muncă și al sănătății. Asta înseamnă că unele afecțiuni, pe care nativii le considerau rezolvate, pot reveni în viața acestora.

Pe planul muncii, Taurii vor deschide ochii și vor vedea adevăratele avantaje și dezavantaje pe care le oferă actualul post de muncă. Aceștia pot ajunge să cântărească altfel eventualele oferte și propuneri de muncă ce pot veni către ei.

Sfârșitul săptămânii le poate aduce excese nativilor, resimțindu-se în special asupra stării organice sau a stării de spirit.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni pot avea parte de tulburări interioare la începutul acestei perioade, trăiri care izbucnesc de pe urma unor reacții exagerate ale nativilor.

Mulți dintre ei se încarcă inutil cu tot felul de griji care nu sunt neapărat în concordanță cu realitatea trăită. Indicat ar fi ca nativii să apeleze cât mai mult la obiectivitate.

Pe 26 septembrie până pe 19 octombrie, Mercur va fi retrograd, timp în care vizat va fi sectorul relațiilor sentimentale, al creativității. Mulți dintre ei își pot reevalua atitudinea cu privire la unele aspecte, lucru care poate să le ofere o doză de nehotărâre și îndoială de sine.

Spre sfârșitul săptămânii, Gemenii încearcă să analizeze mult mai bine unele aspecte financiare în ideea de a fi mai chibzuiți.

Horoscop Urania Rac

Pe nativii Rac ar putea să-i urmărească un sentiment de trădare sau de înșelare a așteptărilor în aceste zile. Având în vedere această stare psihică, nu este de mirare că nativii acestei zodii se pot confrunta cu instabilitate în gânduri.

În perioada în care Mercur va fi retrograd, de pe 26 septembrie până pe 19 octombrie, contextul astral va viza casa a IV-a a problemelor casnice și a relațiilor de familie. Racii primesc măsură sau diplomație ori de câte ori relațiile cu interlocutorii lor par să se complice.

Sfârșitul intervalului, când Luna va traversa zodia Racului, le va oferi acestor nativi un plus de încredere și susținere astrală. Nativii reușesc astfel să se pună în valoare, să-și arate adevăratele calități.

Horoscop Urania Leu

Reacții confuze pot manifesta nativii zodiei Leu cu privire la relațiile cu unii apropiați. Nativii nu vor înțelege comportamentul acestora și vor reacționa în unele cazuri cu o aluzie, ironie.

Mercur retrograd se va plasa între 26 septembrie și 19 octombrie în sectorul comunicării, dându-le nativilor temperanță și prudență. Leii vor reuși să evite provocările și temele riscante de discuție care pot veni spre ei în această perioadă.

Perioada se dovedește de bun augur pentru Lei în ceea ce privește luarea unor decizii de ultim moment.

Sfârșitul intervalului îi găsește pe nativii acestei zodii cu o atitudine fermă și o reacție categorică. Nativii nu se vor abate de la principiile lor și își vor susține cu fermitate ideile.

Horoscop Urania Fecioară

Informații care pot îi nedumeri pe nativii Fecioară, deplasări care se pot încheia cu conflicte stupide. Situații delicate și bizare din câmpul muncii îi pot pune pe nativi într-o iipostază dezavantajoasă.

Pe 26 septembrie până pe 19 octombrie, Mercur va fi retrograd, timp în care vizat fi sectorul banilor câștigați din muncă proprie.

Fecioarele se bucură de atuurile necesare pentru a face față cu brio oricărei situații indiferent de împrejurări. Se pot ivi oferte cu un câștig bănesc aferent dar care conțin și riscuri, responsabilități pe măsură.

Horoscop Urania Balanță

Nativii Balanță se pot confrunta la începutul acestei perioade cu o stare de nemulțumire, care izbucnește în contextul ipostazelor cu care se confruntă pe plan social și profesional. O senzație de instabilitate a resurselor financiare le poate da bătăi de cap nativilor.

Mercur retrograd, context astral care se va desfășura între 26 septembrie și 19 octombrie, se resimte asupra planului comunicării în cazul Balanțelor.

Mulți nativii s-ar putea confrunta cu dubii și interogații de pe urma unui dezechilibru personal, interior sau exterior, legat de felul în care se integrează în societate.

Horoscop Urania Scorpion

Cei care sunt în zodia Scorpion s-ar putea confrunta cu un conflict interior, ce poate lua naștere în planul relației cu partenerul de viață sau în cadrul unei relații profesionale.
Condițiile și ofertele pe care Scorpionii le primesc nu se ridică la nivelul așteptat de ei și astfel se schimbă astfel radical datele problemei.

Pe 26 septembrie, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă, context astral care va lua sfârșit pe 19 octombrie. În tot acest timp, Scorpionii se pot confrunta cu bănuieli, lipsă de încredere. Efectiv nativii au tendința de a gândi prea mult o situație și de a despica firul în patru.

Din 1 octombrie, Scorpionii manifestă dorința de afirmare, de a ieși în fața, ceea ce le pune în evidență calitatea de lider pe care mulți dintre ei o posedă.

Horoscop Urania Săgetător

Momente și situații bizare la locul de muncă, ipostaze care ar putea să le dea bătăi de cap Săgetătorilor și care i-ar putea determina să se încarce negativ cu tot felul de griji și nemulțumiri.

Între 26 septembrie și 19 octombrie, Mercur aflat în mișcare aparent retrogradă va tranzita sectorul relațiilor de prietenie. Acest aspect astral le conferă nativilor Săgetător ipostaze binevenite, în sensul în care relațiile pe care le au se vor bucura de protecție în cazul în care întâmpină conflicte majore.

Din 1 octombrie, sectorul comunicării capătă o notă dinamică și intersantă în viața Săgetătorilor.

Horoscop Urania Capricorn

Posibile tulburări la nivel afectiv, dar și fizic pentru nativii Capricorn la începutul acestui interval. Mulți dintre nativi se pot confrunta cu stări de oboseală, lipsă de concentrare etc.
În cazul unor momente tensionate la locul de muncă, ar fi indicat să nu se implice în conflictele celorlalți, altfel riscă să ajungă în antipatia unor colegi, șefi.

Pe 26 septembrie, Mercur devine retrograd până pe 19 octombrie, timp în care va străbate sectorul responsabilităților profesionale și al succesului. Contextul astral le oferă Capricornilor un plus de răbdare, prudență și intuiție în relațiile cu ceilalți.

Din 1 octombrie, sub aspectul unei chestiuni financiare, nativii pot lua parte la întâlniri, discuții, negocieri pentru a rezolva o situație de așa natură.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii zodiei Vărsător pot debuta în această săptămână cu o stare generală de stres, trăire care se poate reflecta de pe urma vieții private, profesionale, a relațiilor de familie.

Pe 26 septembrie, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă, care se va încheia pe 19 octombrie, timp în care vizat va fi sectorul comunicării, al convingerilor și al credințelor. Acest context astral va duce la limpezirea unor idei sau decizii pe care Vărsătorii le-au luat prea repede fără a sta să le analizeze cu calm și înțelepciune.

Din 1 octombrie, anumite relații parteneriale din viața acestui nativ poate intra sub semnul orgoliului.

Horoscop Urania Pești

Informații care ar putea să le aducă vești neplăcute nativilor din zodia Pești la începutul acestei săptămâni.

În intervalul în care Mercur va fi retrograd, de pe 26 septembrie până pe 19 octombrie, se pune accent pe arta negoțului și a speculațiilor financiare. Nativii zodiei Pești se bucură de flerul necesar pentru a intui cum e mai bine să procedeze într-o situație financiară astfel încât să ajungă la un câștig financiar.

Din 1 octombrie, unii dintre nativi pot întâmpina situații delicate pe partea medicală, alții se pot afirma pe scena profesională în urma unor sarcini de muncă desfășurate. Peștii ajung să își concentreze atenția asupra unor planuri profesionale ambițioase.