Home » Life & Style » Horoscop » Ce calități și defecte au femeile, în funcție de zodie. Așa arată de fapt femeia perfectă

Ce calități și defecte au femeile, în funcție de zodie. Așa arată de fapt femeia perfectă

Violeta Badea / 04.06.2021, 10:24
Ce calități și defecte au femeile, în funcție de zodie. Așa arată de fapt femeia perfectă

După cum știți, persoană perfectă nu există! Nici măcar noi, femeile, nu suntem ideale. Astrologia oferă posibilitatea de a descoperi toate trăsăturile unei anumite persoane, în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut. În materialul de mai jos puteți vedea ce calități și defecte are fiecare femeie, în funcție de zodie.

Ce calități și defecte au femeile, în funcție de zodie

Ce calitati si defecte au femeile, in functie de zodie
Ce calitati si defecte au femeile, in functie de zodie

Berbec

Femeile născute sub zodia Berbecului sunt firi puternice și vor ca întotdeauna să aibă dreptate. Acestea au un curaj ieșit din comun și nu renunță niciodată la obiectivele pe care le au. Din punct de vedere al defectelor, femeile Berbec sunt egoiste și își urmăresc propriul interes. Dacă și-au propus să obțină un lucru, acestea acționează fără să se gândească că îi pot răni pe cei din jur.

Taur

Femeia Taur este extrem de protectoare și grijulie. Acestea sunt persoane pe care te poți baza oricând și sunt recunoscute pentru faptul că sunt conștiente de realitatea care le înconjoară. La capitolul defecte, taurii sunt copleșiți de sentimentul de nesiguranță materială. Iubesc stabilitatea, luxul și confortul. Pentru a obține aceste lucruri, acestea pot ajunge să facă anumite compromisuri.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni sunt extrem de inteligente, descurcărețe și pot ajunge să exceleze într-un domeniu al bărbaților. Sunt capabile să-și găsească un loc de muncă bun și au posibilitatea de a depăși un bărbat la capitolul financiar. Pe de altă parte, dualitatea este principalul defect al acestor femei. De asemenea, acestea adoră situațiile complicate și au tendința de a dramatiza în orice.

Rac

Femeile din zodia Rac joacă rolul de mame protective. Sunt extrem de sensibile, înțelegătoare și sunt gata să te ajute atunci când treci printr-o situație complicată. Pe de ală parte, femeile Rac își fac tot felul de scenarii pesimiste. Acestea se gândesc la tot felul de lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea.

Leu

Femeile Leu sunt întotdeauna în centrul atenției și reprezintă o sursă de inspirație pentru ceilalți. Acesta este și motivul pentru care pot avea o atitudine de superioritate față de cei din jur, dar nu o face intenționat, ci acesta este felul ei de a fi. Un mare defect al acestor nativi este faptul că nu-și asumă responsabilitateași nu recunosc atunci când greșesc.

Fecioară

Femeile din zodia Fecioarei au o foarte mare nevoie să se simtă utile. Acestea s-au născut pentru a-i ajuta pe ceilalți, iubesc să ofere ajutor celorlalți și să dea sfaturi. Pe de altă parte, acestea au și un spirit critic, le place să analizeze toate detaliile și au tendința de a despica firul în patru.

Balanță

Femeia Balanță își dorește armonie, bună înțelegere și vor mereu să-i mulțumească pe ceilalți. De asemenea, aceasta are o inteligență și un șarm unic. Din punct de vedere al defectelor, acestea au o problemă cu punctualitatea. De asemenea, balanțele se decid foarte greu atunci când trebuie să ia o decizie importantă.

Scorpion

Femeile din zodia Scorpionului sunt niște stâlpi de susținere pentru ceilalți, sunt mereu cu capul pe umeri și au capacitatea de a scoate tot ce e mai bun din ceilalți. Din punct de vedere al defectelor, acestea sunt extrem de exigente și au tendința de a-i judeca foarte mult pe ceilalți.

Săgetător

Femeia Săgetător are tendința de a fi mult prea sensibilă și răsfățată. Este genul de persoană care atunci când ceva nu merge conform planului său se răzvrătește. Ca o zodie veritabilă de foc, acest nativ este foarte impulsiv și vrea mereu să dețină controlul asupra tuturor aspectelor în viața sa. Pe de altă parte, Săgetătorii sunt sufletiști care ar face orice pentru oamenii dragi.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt persoane extrem de dificile și vor să fie tot timpul în centrul atenției. De asemenea, acestea nu accepta un refuz. Ambiția lor este dusă la extrem, întrucât sunt capabile de a călca pe cadavre pentru a-și obține țelul. Pe de altă parte, capricornii sunt muncitori și dau randament la locul de muncă.

Vărsător

Vărsătorii sunt cele mai orgolioase persoane dintre toate cele 12 zodii din horoscopul european. Acești nativi sunt introvertiți, reci și calculați. La capitolul calități, acești nativi sunt persoane pe care te poți baza, serioase și au simțul umorului. De asemenea, văsătorii se pot adapta oricărui tip de comportament.

Pești

Femeile din zodia Pești sunt extrem de aeriene, sunt persoane sensibile și extrem de timide. La capitolul calități, acești nativi sunt foarte creativi și au o imaginație bogată.