Home » Life & Style » Horoscop » Ce caracteristică te definește cel mai bine, în funcție de zodie. Adevărata semnificație pe care o au semnele zodiacale

Ce caracteristică te definește cel mai bine, în funcție de zodie. Adevărata semnificație pe care o au semnele zodiacale

Manolică Anca / 27.05.2022, 14:46
Ce caracteristică te definește cel mai bine, în funcție de zodie. Adevărata semnificație pe care o au semnele zodiacale

De-a lungul secolelor, fiecare semn zodacal și-a dezvoltat propriile asociații – inclusiv mituri, animale și culori – și propriile caracteristici. Fiecare este luminat de propriul său punct de vedere, completat cu puncte forte și slăbiciuni. Iată ce caracteristică definește cel mai bine fiecare zodie în parte.

Caracteristicile definitorii ale zodiilor

Studiul astrologiei se axează pe cele 12 semne zodiacale. Fiecare semn are propriul set stabilit de caracteristici și asociații care se presupune că sunt descriptive pentru persoanele născute sub ele. Așadar, nu ar fi rău să cunoaștem câte puțin din comportamentul fiecărui nativ. Iată prin ce caracteristică se diferențiază fiecare zodie în parte, potrivit astrology.com:

  • Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul Berbec este caracterizat de încăpățânare, rolul „coarnelor” fiind acela de putere. În momentul în care se simte sigur pe sine, el tinde să aibă o energie greu de stăpânit. Persoană plină de viață, curiozitate, dar și cu un puternic simț al dreptății, Berbecul simte de cele mai multe ori că ar trebui să dețină controlul

  • Taur: 20 aprilie – 20 mai

Capul de taur exprimă siguranța de sine, dar și perseverența. Acești nativi sunt mereu hotărâți, știu să aibă ultimul cuvânt, dar și să se relaxeze atunci când este cazul.

  • Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemeni = dualitate. Gemenii sunt adesea descriși ca ființe cu două personalități și sunt cunoscuți pentru flexibilitatea lor. Pe de o parte, sunt cunoscuți a fi oameni prietenoși, deschiși la minte și care nu par să se încrunte vreodată. Celălalt geamăn (cealaltă latură), însă, tinde cu ușurință să devină agitat și să ia decizii la primul impuls.

  • Rac: 22 iunie – 22 iulie

Reprezentat de crab, acest semn zodiacal posedă feminitate și toate calitățile maternității. Au o aplecare nativă spre stările interioară profunde ți tind mereu să se raporteze la familie și unitate. Dacă se simt în siguranță, sunt cei mai iubitori.

  • Leu: 23 iulie – 22 august

Cum simbolul grafic al acestei zodii conține două jumătăți de inimă, trăsăturile specifice ale acesteia sunt pasiunea și romantismul. De cele mai multe ori acești nativi își doresc să fie iubiți și adorați.

  • Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioara sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de a discerne binele de rău. Firi veșnic analitice, practice și extrem de critice, cărora le plac organizarea.

  • Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt caracterizate de echilibru și armonie. Plini de romantism și corectitudine, acești nativi vor încerca mereu să lase o portiță de scăpare atunci când nu se vor simți în siguranță. Știu tot timpul să ia cele mai bune și drepte decizii.

  • Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Simbolul acestui nativ accentuează natura extrem de sexuală a Scorpionului. Este o fire este extrem de sinceră, dar și profund îndatorată celor din jur. Uneori uită de ei înșiși.

  • Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetător sunt caracterizați de optimism, dar și de o filozofie de viață foarte bine documentată. Doresc să obțină maximul din fiecare acțiune a lor. Sunt mereu dornici de aventură și libertate, astfel că nu doresc să fie constrânși din niciun punct de vedere.

  • Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Deși sunt dominați de emoții, de cele mai multe ori natura materială a Capricornilor preia controlul. Firi ambițioase, ele își îndeplinesc obiectivele fără nicio greșeală, fie că este vorba personală sau profesională.

  • Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Considerat creierul gândirii raționale, acest semn zodiacal este cunoscut pentru prietenie și excentricitate. Dar reușesc, atunci când nu vor să mai aibă anumite persoane în preajma lor, să se detașeze emoționat rapid.

  • Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe acești nativi îi reprezintă visele, imaginația și romantismul. Simbolul celor doi pești care înoată în direcții opuse arată gândurile ascunse ale nativilor.