Home » Life & Style » Horoscop » Zodia Gemeni, totul despre personalitatea acestor nativi. Sunt sau nu cu două fețe?

Zodia Gemeni, totul despre personalitatea acestor nativi. Sunt sau nu cu două fețe?

Ileana Mladinoiu / 27.05.2022, 09:50
Zodia Gemeni, totul despre personalitatea acestor nativi. Sunt sau nu cu două fețe?

În viață nimic nu poate exista fără lumină și întuneric. Nu putem avea fericire fără tristețe, viață fără moarte, succes fără eșec, bine fără rău. Același lucru este valabil și pentru semnele zodiacului. Fiecare dintre noi avem calități și defecte. Important este să învățăm să ne folosim punctele forte și punctele slabe pentru a crește și a prospera în viață.

Zodia Gemeni, totul despre personalitatea acestor nativi

În perioada 21 mai-21 iunie sărbătorim nativii zodiei Gemeni. Ce îi definește cel mai bine pe cei din zodia Gemeni, de altfel ființe curioase, amuzante, seducătoare și uneori excesive, ce preferințe au, care le sunt trăsăturile de caracter, iată lucruri de știut despre persoana din această zodie.

Gemenii sunt uneori prea pasionați și foarte muncitori, ceea ce îi face colegi excelenți, știind când este timpul să se integreze într-o colectivitate. Dacă este vreodată nevoie de ajutor pentru pregătirea unui discurs important pe care îl vei ține în fața tuturor din departamentul tău, poți conta pe elocvența colegului tău Gemeni să-ți dea o mână de ajutor. Vorbitul este pasiunea lui principală.

Culorile lui preferate sunt: ​​castaniu-maro sau roșu-maro și galben. Metalul său este mercurul. În antichitate, alchimiștii îl numeau „argint viu”. Elementul său este Aer. Florile unei femei din zodia Gemeni sunt crinul și laleaua. Planeta sa conducătoare este Mercur.

Pietrele norocoase ale Gemenilor sunt: ​​ochiul de tigru, chihlimbarul, obsidianul de mahon și agata. Când o persoana din zodia Gemeni poartă o obsidiană de mahon, sigur va prinde rădăcini mai ușor, deoarece se întâmplă să aibă o mie de lucruri de făcut în același timp.

Când poartă un agat, atrage spre ea longevitatea, prosperitatea și bucuria de a trăi. O legendă străveche oferă agatei o mare protecție ocultă.

Principalele caracteristici ale nativilor din zodia Gemeni

Aparențele sunt foarte importante pentru Gemeni deoarece le este frică de respingere. Fiind ca un adevărat cameleon, Gemenii știu să se adapteze și dau dovadă de o flexibilitate impresionantă. Romanii credeau că cele două figuri formate de zodia Gemeni erau zeul Apollo și sora sa geamănă zeița Diana. Astrologii Indiei i-au comparat cu iubitorii de zodiac. Pe scurt, rămâne un mister în jurul acestei figuri duble, înzestrată cu un adevăr și opusul lui.

Zodia Gemeni
Zodia Gemeni

Având o minte curioasă, creativă, plină de idei, Gemenii sunt mereu în căutare, gata să intervină să ajute, să susțină, să sfătuiască, să plece într-o aventură pentru a experimenta viața și a comunica. Uneori pot fi batjocoritori. Le place să facă oamenii să râdă cu poftă.

Gemenii sunt fundamental ființe intelectuale, dar ascund o mare sensibilitate. Universul seducției nu are secrete pentru ei și le place dragostea arzătoare, pasiunea intensă. Cu toate acestea, din moment ce știu să se ocupe de comunicare, Gemenii pot fi, de asemenea, manipulatori, dacă doresc să-și folosească calitățile din motive greșite.

Gemenii sunt conduși de planeta Mercur

Organizarea nu este punctul lor forte. Nu le place să fie închiși mental și fizic. Nu se tem de schimbare. Se adaptează cu ușurință oricărei situații, dar au nevoie să respire. Fragilitatea lor se bazează și pe întregul sistem respirator. Au probleme în a-și gestiona emoțiile și, prin urmare, vor tinde să treacă de la o stare de spirit la alta, cu schimbări bruște de dispoziție.

Persoane foarte sensibile, Gemenii nu sunt conștienți de sine și nu se ascultă pe sine. Știu să se detașeze, să afișeze o nepăsare, o nonșalanță care îi salvează în vremuri grele.

Totuși, pot fi considerați superficiali, trăiesc momentul. Dacă sunt prea multe pretenții, le este greu să ducă la bun sfârșit ceea ce fac sau încearcă să meargă repede, fără prea multă concentrare. Uneori sunt timizi, alteori sclipitori și oportuniști. Pe rând fermecători și enervanți. Vorbesc cu ușurință și tind să se sustragă sau să ascundă adevăruri.

Deștepți ca o maimuță, vor reuși mereu să profite de orice situație care îi fac să se simtă inconfortabil. Adevărata provocare a nativului din Gemeni înseamnă să știi cine este cu adevărat și să-și dea jos masca pe care o poartă adesea pentru a fi pe placul tuturor. El este eternul adolescent al zodiacului.

Sunt sau nu Gemenii cu două fețe?

Gemenii sunt duali, își caută geamănul pierdut. Putem rezuma abordarea lui față de iubire prin: „Fugi de mine, te urmăresc, urmează-mă, fug de tine”. Dacă îi asuprim, ei fug. Dacă îi respingi, se agață și nu te lasă niciodată, chiar dacă nu cunoaște principiul atașamentului. Foarte puțin posesivi, nici geloși, puțin înclinați spre pasiune, dragostea la ei este văzută mai mult ca un loc de joacă și un câmp de experiență. Vor avea nevoie pentru stabilitatea lor de un partener pe măsură.

Gemenii sunt adesea descriși ca ființe cu două personalități și sunt cunoscuți pentru flexibilitatea lor. Reprezintă simbolul a ceea ce înseamnă a avea o personalitate cu două fețe. Prin urmare, par să aibă două personalități polarizante. Pe de o parte, Gemenii sunt cunoscuți a fi oameni prietenoși, deschiși la minte și care nu par să se încrunte vreodată. Deoarece sunt semn de Aer, nu s-au lăsat rătăciți prin viață. S-ar părea că plutesc deasupra situațiilor și că nu lasă nimic să-i apese. Au o mulțime de prieteni.

Cu toate acestea, celălalt geamăn (cealaltă latură) tinde cu ușurință să devină agitat și să ia decizii la primul impuls. Partea întunecată a acestui semn iese la suprafață atunci când Gemenii sunt stresați, deprimați sau anxioși în legătură cu ceva. Tind adesea să se simtă neliniștiți din cauza acestei „despărțiri” a personalității lor.

Deci, dacă aveți un prieten Gemeni și v-a fost loial, atunci când se află în vremurile sale cele mai introvertite nu înseamnă că se va schimba. Așa că nu ar trebui să fiți suspicioși sau să vă gândiți că schimbările de dispoziție îi vor schimba comportamentul față de voi.

Potrivit astrologilor, motivul acestor schimbări se poate datora faptului că Gemenii sunt oameni foarte independenți, activi, dornici de un mare schimb de idei, versatili, foarte studioși din fire, cu o mare imaginație. De aceea au nevoie de spații de calm, pentru a-și recupera energiile și a-și ordona ideile. Lăsați-i să iasă din rutină, să trăiască experiențe noi.

Ileana Mlădinoiu