Home » Life & Style » Horoscop » Ce te face să suferi, în funcție de zodie. Aceștia sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului

Ce te face să suferi, în funcție de zodie. Aceștia sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului

Alexandru Cazacu / 18.12.2021, 14:27
Ce te face să suferi, în funcție de zodie. Aceștia sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului

Se poate întâmpla ca în viața de zi cu zi să avem parte de unele lucruri care ne fac să suferim. Peste unele momente mai grele putem trece ușor, însă altele pot persista o perioadă mai lungă de timp. Află în următoarele rânduri ale acestui articol, ce te face să suferi și care sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului.

Ce te face să suferi, în funcție de zodie

Oricât de rezistenți vor să pară unii nativi ai zodiacului, există lucruri care îi pot face să sufere. De exemplu, Berbecii, Taurii sau Leii sunt de părere că nimic nu îi poate răni, însă realitatea este cu totul alta. Află în continuarea articolului ce îi face pe nativi să sufere, în funcție de orgoliul, personalitatea și ambițiile fiecăruia.

Berbec

Mândru și impulsiv, Berbecul iubește sinceritatea și este foarte cinstit. Acest nativ este de părere că nu are rost să mintă sau să ascundă unele lucruri, indiferent de situație. Tocmai din această cauză, atunci când este mințit, orgoliul său va fi rănit.

Taur

Direcți și puternici, Taurii nu simt nevoia să se prefacă pentru a câștiga afecțiunea unor persoane sau pentru impresiona pe cei din jurul lor. Pe de altă parte, atunci când întâlnește o persoană falsă, care reușește să-l păcălească cumva, nativul acestei zodii va suferi destul de mult. El are nevoie de cineva care să-i respecte capacitatea intelectuală și sentimentele.

Gemeni

De cele mai multe ori, Gemenii sunt extrem de sociabili, veseli și glumeți, însă le place să dețină controlul asupra deciziilor pe care le iau în viața de zi cu zi. Deși sunt permisivi cu cei din jurul lor, când o persoană le dă indicații, ei se pot simți jigniți. Ba chiar mai mult de atât, Gemenii vor suferi atunci când partenerii lor de viață le răpesc libertatea de a lua decizii singuri.

Rac

Cu toate că pierderea unui prieten bun aduce suferință pentru fiecare dintre noi, Racii sunt mai afectați în această situație. Acești nativi vor suferi pentru o perioadă mai lungă dacă un prieten apropiat rupe legătura cu ei sau trece în neființă. Putem spune că prietenii buni sunt pentru Raci un fel de a doua familie, nativii fiind dependenți, din punct de vedere emoțional, de persoanele la care țin cu adevărat.

Leu

Deși este regele animalelor, Leul va fi foarte afectat atunci când un apropiat îi mărturisește că nu are încredere în el, chiar dacă nu lasă să se vadă. Cu toate că unii dintre ei sunt megalomani și lăudăroși, nativii acestei zodii sunt corecți cu cei din jurul lor și încearcă să facă bine. Pe de altă parte, atunci când simte că cineva nu are încredere în ei, Leii sunt profund afectați.

Fecioară

Se spune că Fecioarele se îndrăgostesc greu și iubesc doar o dată în viață. Ba chiar mai mult de atât, dacă sunt înșelați, mințiți sau părăsiți, acești nativi ai zodiacului nu vor mai căuta pe altcineva. Este puțin probabil să mai capete încredere într-o altă persoană pe care să o iubească.

Balanță

Ce provoacă suferință nativilor din Balanță? Ei bine, se pare că singurătatea este inacceptabilă pentru aceștia. Se vor închide în ei și își vor pierde echilibrul emoțional dacă rămân singuri, departe de cei dragi.

Scorpion

Este cunoscut faptul că Scorpionii au foarte mare grijă în ceea ce privește viața lor intimă. Ei evită să vorbească despre relație, despre ce se întâmplă în familie, despre planurile pe care le au, adică despre viața personală. Însă, atunci când secretele lor ies la iveală, nativii Scorpioni se vor enerva și vor suferi.

Ce te face să suferi, în funcție de zodie
Ce te face să suferi, în funcție de zodie. Care sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului

Săgetător

Au o foarte bună părere despre ei înșiși și li se pare că sunt sociabili, ingenioși și că au toate calitățile. Așadar, atunci când sunt respinși de o persoană pe care vor să o cucerească, ei vor suferi enorm. Nu suportă eșecul din niciun punct de vedere, mai ales pe plan sentimental.

Capricorn

Își doresc să nu ducă lipsa banilor și pun mare preț pe lucrurile lor de valoare. Nici măcar cei mai apropiați din familie nu au voie să se atingă obiectele lor de preț, de bijuterii sau unele aparate scumpe. De asemenea, atunci când pierde bani, Capricornul crede că este înșelat și suferă. Să nu mai vorbim despre momentul în care pierde un lucru de valoare, pentru că își va reveni cu greu după o astfel de lovitură.

Vărsător

Mereu ambițioși, vărsătorii vor să fie inventivi, originali, deosebiți de ceilalți din jurul lor, iar de cele mai multe ori reușesc să își atingă scopul. Însă atunci când sunt comparați cu alții, care au avut idei mai bune, nativii din această zodie vor fi foarte afectați. Cu toate că nu sunt competitivi, ei nu suportă gândul că alte persoane au fost preferate, în locul lor.

Pești

În general, Peștii nu sunt orgolioși, însă nu suportă reproșurile și nu vor să fie criticați în niciun fel. Tocmai de aceea fac tot posibilul ca lucrurile să le iasă perfect. Totodată, peștii își doresc ca toate persoanele din jurul lor să îi susțină din toate punctele de vedere.