Cum să scapi de energie negativă, în funcție de zodie. Așa îți poți face viața mai frumoasă

de:
17 10. 2021, 17:15
Cum să scapi de energie negativă, în funcție de zodie

Invitat la emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a explicat cum pot scăpa nativii zodiacului de energia negativă. Află în următoarele rânduri cum poți să scapi de energie negativă, în funcție de zodie, și cum îți poți face viața mai frumoasă.

Cum să scapi de energie negativă, în funcție de zodie

Potrivit numerologului, unul dintre nativii zodiacului este mereu vesel și atrage cele mai puține negativități. Pe de altă parte, o zodie este foarte vulnerabilă în fața răului. Află în continuarea acestui articol, cum poți să scapi de energie negativă, potrivit lui Mihai Voropchievici. Se pare că fiecare semn percepe într-un anumit mod energiile negative.

Berbec

Se pare că nativul Berbec trebuie să se descarce de teama energiilor negative. De asemenea, ar fi indicat să se concentreze mai mult ca tot ce face să fie calitativ, pentru că atunci tot ce își reproșează va dispărea. El se simte vinovat pentru toate lucrurile negative din viața lui, însă ar trebui să nu mai aibă această impresie.

Taur

Fiind mai introvertit, nativul din Taur se încarcă adesea cu temeri sau cu lucruri care pot fi foarte dăunătoare pentru el. Potrivit numerologului, Taurii ar trebui să fie mai deschiși cu persoanele din jurul lor, în ceea ce privește probleme pe care le au. Adică ar trebui să împărtășească lor și celor din jur. În caz că nu pot face acest lucru, ar putea măcar să le scrie pe o foaie și să le ardă apoi, după cum a spus specialistul al Antena 3.

Gemeni

Nativii din Gemeni apreciază singuri ceea ce fac și ce spun. Acesta este un lucru bun, deoarece ei au parte de energii negative și iau adesea totul în râs. De obicei, acești nativi fac doar ce cred că trebuie să facă. Este de apreciat că nu se lasă influențați de părerile altora, deoarece, dacă vor scoate la iveală mereu aptitudinile beneficie și voia bună de care dispun, energiile negative nu vor ajunge la ei.

Rac

Nativul Rac trăiește mereu cu frica de părerile altora. Există multe persoane care au tendința să îl descurajeze, iar el nu se încadrează în tiparul răutății altora. Este foarte ușor de influențat, însă ar trebui să fie mai deschis și seteze propriile limite pe care să le ducă la bun sfârșit și să nu mai țină cont atât de mult de părerea celorlalți.

Leu

Le place mereu să fie în centrul Universului și să epateze în discuții. Ei bine, acest gen de a acapara discuții este taxat adesea de persoanele din jurul lor. Există și oameni care nu pot să facă nativul din această zodie, iar atunci îi apucă invidia. Așadar, ar fi bine ca Leul să nu intre într-o sferă de ernergii negative.

Fecioară

Firi foarte sensibile, Fecioarele sunt cutremurate de orice vorbă nepotrivită. Sfatul pentru nativii din această zodie este să stea deoparte de oamenii care i-au ofensat o dată, deoarece o vor face și a doua oară, chiar și a treia oară. Sunt persoane care profită de sensibilitatea lor, așadar, trebuie să evite spiritele mai agresive și să își vadă de ale lor.

Cum să scapi de energia negativă, în funcție de zodie

Balanță

Nativul Balanță are foarte multe lucruri bune de oferit și sare adesea în ajutorul celorlalți. Ei bine, acest lucru ar putea aduc critici, iar el se va enerva și devine și la fel de agresiv, lucru care este dăunător pentru sistemul emoțional. Așadar, Balanța ar trebui să se corecteze singură de fiecare dată.

Scorpion

O fire mai puțin expansivă, Scorpionul este mereu asuprit cu energii negative, fiind judecat de toată lumea. Nativul născut sub acest semn zodiacal este puțin mai introvertit și evită să vorbească. Dacă nu l-ai ofensat, el nu îți va face niciun rău și te va ajuta cu siguranță la nevoie. În cazul Scorpionilor, pentru a nu fi subiectul de discuție a celorlalți, ar trebui să fie mai atenți și mai discreți când vor să se expună și să își aleagă prietenii.

 Săgetător

Săgetătorul este o fire puternică și de obicei ignoră energiile negative. Ai putea spune că este protejat în permanență de ele. El are un fel de scut de protecție, care îl ajută să evite toate energiile negative. Cu toate acestea, ar trebui să își schimbe gândirea, pentru că toată lumea trebuie ajutată.

Capricorn

Nu le convine atunci când cineva le scoate în evidență defectele. Cel mai probabil, Capricornul te va lasă, însă cu siguranță nu te va ierta. Fiind un om de cursă lungă, el nu trebuie deranjat, iar dacă nu vă convin defectele lui, acceptați-le pentru că nu sunt chiar foarte multe. Recomandarea specialistului pentru Capricorn este să evite persoanele care le aduc afronturi.

Vărsător

Se pare că pentru nativul Vărsător toate gândurile sunt dăunătoare. El are tendința să adune tot ce e prost și negativ de la toată lumea. Cu toate acestea, ei sunt altruiști și deschiși față de oameni, însă gândurile lor depășesc sfera realității. Deși se complică mereu, nativul din această zodie găsește repede rezolvarea, însă își complică existența. Ei bine, recomandarea Vărsător este una foarte simplă. Mai exact, el ar trebui să își facă un program, să nu își mai lase atât de mult timp liber.

Pești

Peștii sunt foarte impresionabili și extrem de emotivi. Chiar și cel mai mărunt lucru poate destabiliza nativul din Pești. Ai putea spune că sunt niște escroci sentimentali, plâng și se lamentează până ajung la tine. Este indicat ca acești nativi să iasă în lume, să cunoască oameni veseli și să râdă mai des.