Home » Life & Style » Horoscop » Cum se citește de fapt horoscopul corect. 5 cele mai comune greșeli

Cum se citește de fapt horoscopul corect. 5 cele mai comune greșeli

Toader Mihai / 11.01.2022, 12:41
Cum se citește de fapt horoscopul corect. 5 cele mai comune greșeli

Pentru foarte multe persoane, citirea horoscopului zilnic este o parte integrantă și indispensabilă a rutinei de dimineață. Pentru că, într-o realitate atât de haotică și imprevizibilă ca a noastră, este plăcut să ai o mică perspectivă cosmică asupra a ceea ce te poți aștepta de la viața ta în următoarele 24 de ore și, poate, și câteva indicii despre cum să-ți gestionezi ziua. Dar hai să vedem cum se citește horoscopul corect, de fapt. Poate unele dintre aceste greșeli le faci și tu.

Află cum se citește horoscopul corect

Poate că știi că Racul și Capricornul nu se potrivesc bine, că nu ar trebui să iei decizii majore care să îți schimbe viața când Mercur este retrograd și că ar trebui să verifici Venusul cuiva înainte de a trece la nivelul următor al unei relații. Dar asta nu înseamnă că ești un expert. (Încă).

Chiar și cu un număr din ce în ce mai mare de aplicații și conturi de social media la dispoziția ta, există multe lucruri care îi separă chiar și pe cei mai dedicați iubitori de astrologie de profesioniști. Cu toate aceste informații, cum poți ști cu exactitate ce încearcă cu adevărat să îți spună astrele? Află cum se citește de fapt horoscopul corect și ce greșeli trebuie să eviți.

De ce trebuie să ții cont de acum înainte

  • Folosește întreagă harta natală (soarele, luna și ascendentul)

„Suntem mult mai mult decât zodia clasica în care ne-am născut”, spune Alex Caiola, un cunoscut astrolog. „Gândește-te așa: de ce ai accepta un sfat care ia în considerare doar o doisprezecime din populație? Din acest punct de vedere, astrologia poate fi incredibil de elementară și reductiva.”

Pentru a înțelege mai bine această hartă, nu trebuie decât să introduci câteva date elementare, precum data, ora, dar și locul nașterii tale, în una dintre mulțimea de aplicații care se regăsesc acum în mediul online (ex. Co-Star sau Astro-Seek). Rezultatele îți vor oferi o înțelegere mai coerentă a profilului tău astrologic.

Cum se citește horoscopul corect
Cum se citește horoscopul corect
  • Cum se citește horoscopul corect. Verifică previziunile ascendentului tău

În astrologie, ascendentul este văzut ca o mască pe care cu toții o au, sau modul în care tind oamenii să te vadă. Așadar, daca vei citești întâi predicțiile ascendentului și apoi pe ale zodiei tale vei avea rezultate mai clare. Ascendentul arată lucrurile care se întâmplă la un nivel imediat, de suprafață.

„Ascendentul reprezintă modul cum te arăți lumii și direcția în care o iei. Această zodie a fost la orizont în momentul nașterii tale și deci dă tonul întregii tale hărți zodiacale – de aceea e important să știi cu acuratețe ora la care te-ai născut. Îți conferă, deci, o vedere mai clară a lucrurilor cu care te vei confrunta în viața de zi cu zi și cum vei reacționa la ele.”, mai spune astrologul.

  • Folosește zodia lunii pentru a afla cum stai cu dragostea

Zodia lunară a fiecăruia este despre emoții. „AceastĂ zodie reprezintă eul tău emoțional – adevărata tu”, spune Caiola. Asta pentru că are legătură cu modul cum ești tu în lumea ta interioară, nu cu ce spui sau cu felul în care te comporți. Îți poate oferi date importante despre modul în care te poți bucura de relații înfloritoare. În plus, nu de puține ori predicțiile de la aceasta zodie ți se vor părea mai adevărate decât cele ale zodiei tale.

  • Cum se citește horoscopul corect. Nu verifica compatibilitatea doar pornind de la zodii

Mai întât de toate, nu trebuie să uiți că în viață niciodată nu trebuie să te ghidezi după un tipar anume. Poți să te iubești cu cine vrei dacă chiar vrei, indiferent de compatibilitate sau trasee astrale. Desigur, există strategii astrologice care te pot ajuta să deduci o posibilă compatibilitate, însă nu trebuie să te bazezi exclusiv pe zodii.

Dacă totuși vrei să știi dacă sunteți compatibili, ar fi bine să te uiți la hărțile astrale complete. În acest fel vei descoperi care sunt domeniile în care vă potriviți în mod natural și unde ar trebui să lucrați pentru ca lucrurile să meargă și mai bine.

  • Nu te mai stresa când Mercur e retrograd și nu mai da vina pe el pentru orice se întâmplă în viața ta

Acest trazit al Mercur nu este foarte ușor de traversat, dar ar fi minunat dacă ai putea să își planifici să nu ai decizii importante de luat în aceste perioade. Nu plănui lansări majore, nu călători, nu îți schimba jobul, nu semna contracte importante. Încarcă-te numai cu energie pozitivă și gândește-te că nicio planetă nu îți poate distruge visele sau viața. (Sursa: andreearaicu.ro).