Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 13 – 19 iunie 2022. Succes uriaș pentru această zodie, noroc la bani și în carieră

Horoscop 13 – 19 iunie 2022. Succes uriaș pentru această zodie, noroc la bani și în carieră

Manolică Anca / 13.06.2022, 11:27
Horoscop 13 – 19 iunie 2022. Succes uriaș pentru această zodie, noroc la bani și în carieră

Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022 marchează revenirea lui Mercur în zodia Gemeni, pe care o va traversa până pe 5 iulie. Acest lucru readuce în viața noastră negocieri și discuții purtate în perioada 10 – 23 mai, dar de această dată abordarea va fi cu mintea limpede, iar toate neînțelegerile apărute se vor rezolva acum.

Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Ce ne rezervă astrele

Totodată, un alt aspect important din aceste zile este Luna Plină din zodia Săgetător, care se petrece pe 14 iunie și al cărei impact va fi resimțit jumătate de an de acum încolo. Este o Lună Plină a spiritualității, care ne îndeamnă la schimbări de perspectivă și la lărgirea orizonturilor. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

  • Berbec

Pentru acești nativi este ocazia perfectă să culeagă roadele a ceea ce au învățat. Așadar, se pot folosi de o diplomă, de cunoștințe, pentru a se afirma. Intră într-o perioadă destul de bună pentru negocieri și pentru rezolvări în privința unor acte și pot obține avize și aprobări. Atenție la călătoriile în străinătate în primele zile ale săptămânii.

  • Taur

În această săptămână, nativii din zodia Taur vor lua niște decizii bune din punct de vedere financiar sau vor face niște negocieri importante. Totodată, este momentul să își schimbe puțin raportarea la resursele lor și ale altora, dar mai ales la modul în care își câștigă banii și își folosesc talentele și abilitățile.

  • Horoscop 13 – 19 iunie 2022. Gemeni

Gemenii se bucură mult de revenirea guvernatorului lor, Mercur, pentru că acum vor putea vedea mai clar o situație cu care s-au confruntat în plan personal în ultimele săptămâni. Sunt șanse să se resimtă o oarecare instabilitate și nesiguranță în viața de cuplu, fiind nevoie de anumite schimbări pentru ca totul să reînceapă să funcționeze bine.

  • Rac

A treia săptămână din lună aduce revelații și conștientizări și, cu această ocazie, nativii vor putea înțelege anumite experiențe de viață într-o altă notă. De asemenea, este o perioadă bună pentru niște schimbări în stilul de viață sau la locul de muncă, în ceea ce privește programul sau rutina zilnică.

  • Leu

Luna plină din Săgetător le cere acestor nativi să își schimbe modul în care își exprimă sentimentele. Trebuie să caute un echilibru între iubirea oferită și iubirea primită. De asemenea, ar trebui să descopere ce îi face cu adevărat fericiți, să iasă mai mult din casă la evenimente sau cu prietenii.

  • Horoscop 13 – 19 iunie 2022. Fecioară

În această săptămână, nativii din zodia Fecioară ar trebui să se concentreze mai mult spre a găsi un echilibru între zona profesională și zona personală, între carieră și familie. Vor dori să se afirme mai tare, au ambiții mari, dar vor avea nevoie de susținerea celor dragi pentru a face față responsabilităților profesionale.

  • Balanță

Comunicarea este cheia în această săptămână. Luna Plină din Săgetător le cere schimbări nativilor în modul în care poartă un dialog cu cei din jur. Este nevoie de mai multă implicare. Tot în aceste zile, Balanțele ar putea culege roadele unor negocieri, iar unii nativi ar putea relua un curs abandonat sau pot da un examen, în timp ce alții ar putea pleca într-o călătorie.

  • Horoscop 13 – 19 iunie 2022. Scorpion

Zilele care urmează aduc lucruri bune din punct de vedere financiar. Fie că este vorba despre deblocarea unei investiții, obținerea unui credit sau culegerea roadelor financiare ale muncii depuse. Totodată, Scorpionii ar face bine să își schimbe felul în care se raportează la bani și la modul în care îi câștigă și să dea dovadă de maturitate în administrarea veniturilor.

  • Săgetător

Luna Plină le poate aduce acestor nativi multe schimbări în plan personal. Trăirile emoționale vor fi intense, dar și confuze, însă își vor putea da seama care sunt nevoile emoționale pe care le au cu adevărat. În cuplu pot să apară discuții, clarificări și să se ia decizii importante.

  • Capricorn

Începutul de săptămână aduce o stare de introspecție, iar acești nativi vor căuta să stea mai retrași. Nu este exclus să se simtă mai agitați pe interior, să fie mai nesiguri pe ei sau să resimtă o instabilitate profesională.

Este important să nu uite că au intuiție și clarviziune și toată susținerea astrelor le poate schimba stilul de viață și pot aduce mai mult randament la locul de muncă. Mai multă atenție la problemele de sănătate cronică, dar și la oboseală și stres.

  • Horoscop 13 – 19 iunie 2022. Vărsător

În această săptămână, nativii din zodia Vărsător și-ar putea face curat în anturaj, mai ales în cazul în care au fost dezamăgiți de anumiți prieteni sau chiar de asociați. Unii vor ieși dintr-o organizație, în timp ce alții vor ajunge să își schimbe planurile de viitor. Ar fi bine să evite să dea bani cu împrumut. Mercur în Gemeni îi ajută să își clarifice sentimentele și să își exprime mai ușor nevoile afective.

  • Pești

Pentru a avea parte de o săptămână liniștită, Peștii vor trebui să găsească un echilibru între carieră și familie. Este o perioadă în care stresul de la muncă poate fi mai mare, în care pot apărea schimbări în carieră și sunt șanse să se simtă indeciși sau să le fie teamă de noi responsabilități. Unii nativi pot culege roadele a ceea ce au sădit în urmă cu jumătate de an pe plan profesional.

Vezi, pe larg, horoscopul săptămânal realizat de astrologul Mădălina Manole, în exclusivitate pentru EGO.ro, în clipul de mai jos.