Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 18-24 aprilie 2022. Vești total neașteptate pentru această zodie

Horoscop 18-24 aprilie 2022. Vești total neașteptate pentru această zodie

Manolică Anca / 18.04.2022, 14:41
Horoscop 18-24 aprilie 2022. Vești total neașteptate pentru această zodie

Horoscop 18-24 aprilie 2022. Săptămâna începe cu o conjuncție între Mercur și Uranus, care aduce vești total neașteptate pentru o anumită zodie. Iată ce spune Horoscopul săptămânal realizat de astrologul Mădălina Manole în exclusivitate pentru EGO.ro și vezi ce ți-au rezervat și ție astrele pentru zilele care urmează.

Horoscop 18-24 aprilie 2022

Conjuncție între Mercur și Uranus în zodia Taur aduce vești surprinzătoare și dialoguri ciudate, dar și planuri date peste cap. Însă specialistul ne recomandă să avem încredere în ideile care ne trec acum prin minte.

Miercuri, 20 aprilie, Soarele va intra pentru o lună în zodia Taur, aspect care ne va aduce energie blândă, răbdare și ne va oferi rezistență fizică mai mare. O bună parte din energie o vom canaliza către obținerea stabilității financiare.

Totodată, ar trebui să fim ceva mai atenți în prima zi de Paște, atunci când Mercur va fi în careu cu Saturn, existând șanse să aruncăm cu vorbe dure și să stricăm atmosfera de sărbătoare. Hai să vedem ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

În săptămâna 18-24 aprilie 2022, acești nativi ar trebui să fie atenți la cheltuielile pe care le fac, pentru că au tendința de a face unele excese în ceea ce privește răsfățul. Ar putea sosi și niște vești financiare care să îi surprindă, astfel că nu ar strica să aibă și ceva bani puși deoparte în această perioadă.

Taur

Cu Soarele intrat în zodia lor, Taurii se pot aștepta ca de miercuri încolo să se reîncarce cu multă energie. Dacă până acum s-au simțit obosiți, vitalitatea și rezistența fizică își vor face simțite prezența din plin. Totuși, acești nativi ar trebui să aibă grijă la agitația mentală și la dialogurile pe care le poartă în primele două zile ale săptămânii.

Horoscop 18-24 aprilie 2022. Gemeni

Ziua de miercuri s-ar putea să nu fie una prea bună pentru Gemeni. Intrarea Soarelui în Taur le poate aduce neliniște, agitație interioară, insomnii și irascibilitate. De asemenea, poate scoate la iveală și ceva probleme mai vechi de sănătate, deci ar trebui să fie mai atenți cu odihna. Nici veștile despre sănătatea celor din jur e posibil să nu le fie pe plac.

Horoscop 18-24 aprilie 2022
Horoscop 18-24 aprilie 2022

Rac

Săptămâna aceasta nativii din zodia Rac vor fi plini de idei în ceea ce privește proiectele începute, își fac planuri de viitor revoluționare și s-ar putea să cunoască persoane noi care să îi ajute să își materializeze gândurile. S-ar putea ca prietenii mai vechi să îi caute din nou, deși a trecut ceva timp de când nu au mai vorbit.

Leu

Atât conjuncția, cât și Soarele activează în sectorul carierei Leilor, astfel că s-ar putea ca înainte de Paște ei să fie ceva mai preocupați de muncă decât de casă. Va urma o perioadă ceva mai agitată din acest punct de vedere, dar care îi poate ajuta să își consolideze poziția.

Horoscop 18-24 aprilie 2022. Fecioară

A treia săptămână din aprilie vine cu revelații, conștientizări, momente de iluminare, mai ales de miercuri încolo. Acești nativi pot primi vești neașteptate din străinătate, legate de o călătorie sau de un curs.

Balanță

Soarele va face lumină în ceea ce privește fricile, angoasele și dependențele și atașamentele emoționale ale acestor nativi, astfel că trebuie să aibă grijă să nu ducă la extrem aceste trăiri interioare. Pot primi, în schimb, vești neașteptate pe plan financiar, care să îi ajute să rezolve probleme ce ține de acte, credite, impozite.

Scorpion

Acești nativi se pot aștepta în această săptămână la discuții surprinzătoare cu partenerul de viață sau cu colaboratorii. Soarele îi va ajuta să vadă cu exactitate în ce ape se „scald” în cuplu sau profesional.

Horoscop 18-24 aprilie 2022. Săgetător

Săptămâna Mare ar putea aduce ceva vești neașteptate legate de muncă sau de sănătate pentru acești nativi. De asemenea, Soarele le va oferi multă putere de muncă, rezistență fizică, dar trebuie să aibă grijă să nu se suprasolicite.

Capricorn

Pe acești nativi i-ar putea aștepta discuții inedite cu copii sau ar putea primi declarații surprinzătoare din partea persoanei iubite. Mai mult, ar putea fi surprinși chiar ei de trăirile lor și ceea ce simt. Cu Soarele în Taur, ar fi recomandat să se ocupei de niște hobby-uri și proiecte creative.

Vărsător

Discuțiile cu membrii familiei pot avea o notă de neprevăzut, o notă șocantă și s-ar putea ca Vărsătorii să îi ia prin surprindere pe cei dragi. Totodată, vor avea parte de ceva lămuriri într-un context legat de casă sau de un bun patrimonial, de miercuri încolo.

Horoscop 18-24 aprilie 2022. Pești

Acești nativi trebuie să fie pregătiți să primească vești sau să poarte discuții neașteptate cu cineva. Ar putea fi surprinși chiar de luni, dar într-un mod plăcut. Poate sunt căutați de o persoană la care nu s-ar aștepta sau să aibă parte de o întâlnire la care au visat. Soarele în Taur le va lumina mult mintea Peștilor, urmând ca din 20 aprilie să ia multe decizii bune pentru ei.

Vezi, pe larg, horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole în exclusivitate pentru EGO.ro, în clipul de mai jos.