Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Schimbare radicală pentru Raci

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Schimbare radicală pentru Raci

Alexandru Cazacu / 27.06.2022, 12:39
Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Schimbare radicală pentru Raci

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, care sunt principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului, puteți afla în continuare. Prezent, ca de obicei, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale. Conform celebrului numerolog, în această săptămână, Racii vor avea parte de o schimbare radicală, iar Gemenii vor afla un adevăr important.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022. Principalele previziuni astrale

Mihai Voropchievici a dezvăluit dezvăluit darul runelor pentru toți nativii zodiacului. Potrivit spuselor numerologului, Vărsătorii au parte de o săptămână mai grea, iar Peștii renasc pe toate planurile. Acestea fiind spuse, haideți să vedem care sunt principalele previziuni pentru cele 12 semene zodiacale.

Berbec

Se pare că tentațiile au căzut la Berbeci, iar săptămâna 27 iunie – 3 iulie vine cu fertilitate din belșug pentru acești nativi. Toate visurile lor se împlinesc, spune Mihai Voropchievici.

Taur

Nativul din zodia Taur este în stare de alertă. Este momentul ca acesta să își consolideze pozițiile și să acționeze în avantajul său.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022 – Gemeni

„Gemenii vor afla un adevăr cu marcaj în viața lor. Dacă nu, cu o anumită schimbare benefică. Marcajul vine în funcție de lucrurile rele pe care l-ați făcut. Lucrurile bune se marchează cu o bilă albă pentru Gemeni”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Rac

În această perioadă, Racii trebuie să rămână acasă, deoarece va avea loc o schimbare foarte importantă în habitatul lor. Însă această schimbare are loc doar acasă nu și la serviciu, potrivit numerologului.

Leu

Se pare că simbolul dragostei apare la nativul Leu. „Ceva nou, fierbinte, o dragoste pasională. Ceva de vară. Regii au primit dragoste cât cuprinde”, spune specialistul despre acest semn zodiacal.

Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2022, făcut de Mihai Voropchievici
Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale

Fecioară

Pentru Fecioară urmează o perioadă benefică. Cei născuți sub acest semn vor da lovitura. De asemenea, se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor.

Balanță

În această săptămână, Balanțele vor găsi rezolvări la toate problemele, însă doar dacă vor face un consiliu în familie.

Scorpion

Pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie, Scorpionul trece printr-o probă de încercare. Trebuie să fie tare pentru a putea depăși mici obstacole, pe care el le-a creat și le are karmic. Va reuși să treacă peste ele, însă astrele îl încurajează să fie puternic și să nu cedeze.

Săgetător

Săptămâna în curs vine cu o atenționare pentru Săgetători, care trebuie să abordeze problemele din alt punct de vedere. Dacă aveau de gând să meargă la mare, să meargă la munte sau invers. Potrivit numerologului, opțiunea pentru perioada următoare nu e cea pe care și-o doresc Săgetătorii.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022 pentru Capricorn

Credincioși și muncitori, Capricornii au parte de protecție divină. De fapt, acești nativi sunt protejați de toate forțele negative, malefice.

Vărsător

Pentru Vărsători urmează o săptămână cu o „rună mai grea”. Nativii din această zodie stau pe o „pojghiță de gheață foarte subțire”. Ei trebuie să fie atenți la modul cum vorbesc și cum acționează.

Pești

Se anunță o săptămână bună pentru nativii din zodia Pești. Aceștia sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Renasc în toate planurile spune specialistul.