Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care semnează contracte noi

Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care semnează contracte noi

Manolică Anca / 29.05.2022, 10:03
Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care semnează contracte noi

Săptămâna care vine aduce multe schimbări importante. Există trei aspecte astrologice care își vor face loc în zilele următoare. Primul dintre acestea este Luna Nouă din zodia Gemeni care se formează chiar în prima zi a intervalului și care vine cu noi începuturi pentru toate semnele zodiacale. Descoperim în rândurile de mai jos care sunt celelalte două și cum ne influențează în săptămâna ce urmează.

Ce ne rezervă astrele în săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

Un alt eveniment astrologic important va fi ieșirea lui Mercur din retrograd, pe 3 iunie, acesta continuându-și mersul direct în zodia Taur. Acest lucru ne va lumina mintea și ne va ajuta să înțelegem mai clar niște situații cu care ne-am confruntat în ultima perioadă. În mersul său direct, Mercur va debloca unele situații financiare și ne-ar putea aduce ceva idei de creștere a veniturilor.

În ultima zi a săptămânii, Saturn va intra în retrogradare în zodia Vărsător, care va dura pana pe 23 octombrie. În tot acest timp, va trebui să ne reorganizăm proiectele și planurile de viitor, să ne revizuim ideea de libertate și independență și să ne reevaluăm cercurile din care facem parte. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

  • Berbec

În această săptămână, nativii din zodia Berbec vor reuși să își clarifice niște situații financiare cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă. Sunt șanse să învețe ceva nou, să se informeze într-o anumită privință și pot face niște negocieri avantajoase.

  • Taur

În perioada următoare, mintea acestor nativi se va mai limpezi și vor fi capabili să ia decizii mult mai ușor. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți, iar Luna Nouă le va aduce mai multă încredere în ei și îi va susține să obțină noi venituri.

  • Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Gemeni

Gazde a Lunii Noi, acești nativi vor experimenta începutul unei noi etape din viața lor. Pot lua niște decizii importante. Va fi o perioadă de reinventare, în care se vor detașa de trecut și vor putea scăpa de niște frici avute.

  • Rac

Racii ar putea începe săptămâna cu o stare de interiorizare, mai agitați și să se confrunte cu neliniști și insomnii. Ar fi bine să apeleze la prieteni și să stea de vorbă cu aceștia despre ceea ce îi frământă. Pe de altă parte, niște planuri și proiecte mai vechi s-ar putea debloca.

  • Leu

Luna Nouă le poate aduce acestor nativi proiecte noi și planuri de viitor noi, cât și ocazia de a intra în noi cercuri sociale. Cum Mercur iese din retrogradare în sectorul carierei lor, acest lucru îi va ajuta să vadă mai clar o situație profesională cu care s-au confruntat.

  • Fecioară

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei și le poate aduce un nou început, chiar și o nouă direcție, poate o nouă funcție sau mai multe responsabilități. Nu este exclus să dorească să studieze ceva care să îi ajute să facă progrese profesionale.

  • Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Balanță

Săptămâna aceasta s-ar putea debloca niște situații financiare care nu depind de acești nativi, ci mai degrabă de alte persoane. Comunicarea în cuplu se va îmbunătăți. Ar putea fi momentul oportun pentru înscrierea la un curs pentru a obține o nouă diplomă.

  • Scorpion

Mercur își reia mersul direct prin sectorul relațiilor acestor nativi, ceea ce îi va ajuta să își îmbunătățească comunicarea cu partenerul. Pe de altă parte, sunt multe șanse de negocieri și de semnarea de noi contracte și colaborări.

  • Săgetător

Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor și le poate aduce acestor nativi un nou început în viața de cuplu. O treaptă urcată în doi sau chiar de o nouă relație pentru cei singuri. De asemenea, sunt șanse mari să apară și un nou contract profesional.

  • Capricorn

Mercur își revine în mers direct în sectorul iubirii și îi ajută pe acești nativi să își îmbunătățească comunicarea cu partenerul sau cu copiii. Li se vor lămuri o serie de dubii legate de sentimentele lor sau ale partenerului.

  • Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Vărsător

Luna Nouă se petrece în sectorul afectiv și îi poate stimula la activități distractive alături de cei dragi. Cei singuri au șanse mari să cunoască pe cineva de care să se îndrăgostească și să pornească la drum împreună.

  • Pești

Mercur își reia mersul direct prin sectorul comunicării și îi ajută pe nativii din zodia Pești să își îmbunătățească dialogul cu cei din jur. Mintea le va fi ceva mai limpede, vor face negocieri bune și vor putea lua decizii importante. Totodată, s-ar putea clarifica și anumite neplăceri legate de acte.

Vezi, pe larg, horoscopul săptămânal realizat de astrologul Mădălina Manole, în exclusivitate pentru EGO.ro, în clipul de mai jos.