Home » Life & Style » Zodia Berbec: perioadă, calități și defecte, compatibilitate cu alți nativi. Tot ce trebuie să știi despre acest semn de foc

Zodia Berbec: perioadă, calități și defecte, compatibilitate cu alți nativi. Tot ce trebuie să știi despre acest semn de foc

Cojocaru Cristian / 27.01.2022, 23:02
Zodia Berbec: perioadă, calități și defecte, compatibilitate cu alți nativi. Tot ce trebuie să știi despre acest semn de foc

Zodia Berbec reprezintă primul semn al zodiacului și începe cu echinocțiul de primăvară, în data de 20 martie și se încheie pe data de 20 aprilie, fiind prima zodie de primăvară. Află trăsături specifice, calitățile și defectele, dar și compatibilitatea pe care acești nativi o au cu celelalte zodii.

Ce caracteristici are zodia Berbec

Elementul reprezentativ al acestei zodii este Focul, fiind în opoziție cu zodiile de Apă, dintre acestea făcând parte Pești, Rac și Scorpion. Această zodie are o energie masculină și este o zodie cardinală cu orientare către Răsărit. Un Berbec este o persoană deschisă, extrovertită care se concentrează asupra acțiunii și a mentalului, care deține noțiuni clare.

Femeia Berbec este o persoană extrovertită și pasională, care dă dovadă de dinamism și agitație. Aceasta se va implica în diverse proiecte pentru a nu cunoaște plictisul, iar puterea ei de convingere și inteligența o vor aduce de fiecare dată acolo unde își dorește. Cu acest gen de femeie nu poți spune că te vei plictisi vreodată, fiind o companie plăcută, chiar dacă uneori va avea o atitudine arogantă.

Bărbatul Berbec este o persoană dornică de acțiune și greu de controlat. Acesta dă dovadă de forță și atunci când un obstacol îi iese în cale, nu va da înapoi asumându-și toate riscurile. Bărbatul Berbec este o persoană sinceră, cu o rațiune de invidiat și foarte practic. În ceea ce privește defectele acestuia, putem enumera egoismul, natura instinctivă sau brutalitatea. Cu toate acestea, bărbatul Berbec poate fi un prieten de nădejde.

zodia berbec
Intre Berbec si anumite zodii nu exista compatibilitate in cazul unei relatii amoroase

Compatibilitatea Berbecului cu alte zodii

Berbec-Berbec

Chiar dacă între cei doi există o atracție nemărginită, aceasta este doar de ordin fizic. În eventualitatea în care cei doi vor ajunge la căsnicie, sunt mari șanse ca aceasta să eșueze datorită faptului că egoismul nu îi poate lăsa să comunice.

Berbec – Taur

Cu toate că începutul relației poate părea promițător, Taurul care este o persoană calmă nu se va înțelege bine cu Berbecul care este o persoană impulsivă și orientată spre distracții. Țelurile celor doi în viață vor diferi de la un anumit moment.

Berbec – Gemeni

Pentru ca o relație între cei doi nativi să funcționeze, aceștia trebuie să fie înarmați cu răbdare. Datorită spiritului aventurier al Gemenilor, Berbecii vor observa asta și se vor simți atrași, însă relația va fi una superficială.

Berbec – Rac

Din cauza faptului că Racii sunt persoane emotive și sensibile, Berbecii se vor plictisi la un moment dat de liniștea pe care i-o dau acești nativi.

Berbec – Leu

Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste poate fi cea dintre un Berbec și un Leu datorită pasiunii și aventurii dintre ei. Cei doi pot beneficia de o căsnicie dinamică și nu se pot plictisi de-a lungul vieții.

Berbec – Fecioară

Din cauza faptului că Berbecul are o fire aventuroasă, iar Fecioara este o persoană calculată și înfiptă cu picioarele în pământ, relația dintre cei doi nu va merge. Cel mai bine pentru ei ar fi să rămână doar prieteni.

Berbec – Balanţă

Atât în roata zodiacului cât și în viață, cele două zodii sunt total opuse. Balanța va încerca să domine Berbecul, iar acesta nu va fi decât un eșec pentru ea.

Berbec – Scorpion

Relația dintre un Berbec și un Scorpion este una dintre cele mai nefericite. Berbecii și Scorpionii doresc să dețină puterea și astfel vor reuși de fiecare dată să intre în conflict.

Berbec – Săgetător

Dând dovadă de inteligență și creativitate, cei doi se vor completa cu o mare ușurință. Relația dintre cei doi ar putea începe chiar cu dragoste la prima vedere.

Berbec – Capricorn

Cu toate că atracția dintre cei doi nu lipsește, Berbecul ar putea simți dezamăgire când va întâlni firea pesimistă a Capricornului. Căsnicia dintre cei doi nu va fi una de lungă durată.

Berbec – Vărsător

Datorită faptului că Vărsătorul este o fire independentă, Berbecul nu va primi acces în viața intima a acestuia, astfel că o relație între cei doi are șanse minime.

Berbec – Peşti

Relația dintre cei doi ar fi posibilă doar în cazul în care nativul zodiei Pești l-ar lăsa pe Berbec să preia inițiativa. Totodată, doza de romantism a nativilor din Pești este prea mult pentru Berbec.