Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 6 -12 iunie 2022. Principalele previziuni astrale. Evenimente neașteptate, schimbări majore pentru Lei

Horoscop 6 -12 iunie 2022. Principalele previziuni astrale. Evenimente neașteptate, schimbări majore pentru Lei

Alexandru Cazacu / 06.06.2022, 15:01
Horoscop 6 -12 iunie 2022. Principalele previziuni astrale. Evenimente neașteptate, schimbări majore pentru Lei

Horoscop 6 – 12 iunie 2022. Potrivit astrologilor, această săptămână nu iese în evidență prin evenimente astrologice deosebite, însă se va forma totuși o conjuncție între Venus și Uranus în zodia Taur. Se pare că această conjuncție a celor două planete se va resimți mai mult în a doua parte a săptămânii 6 – 12 iunie și vine cu evenimente neașteptate pentru unii nativi ai zodiacului.

Horoscop 6 – 12 iunie 2022. Ce ți-au rezervat astrele pentru această săptămână

Astrologul Mădălina Manole ne aduce principalele previziuni astrale pentru săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Potrivit specialistei în astrologie, conjuncția dintre Venus și Uranus care se va forma în această săptămâna vine cu evenimente neașteptate, cu răsturnări de situație, dar și cu o serie de schimbări bruște, mai ales pe plan financiar și sentimental. Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce ne rezervă astrele în această perioadă.

Berbec

În această săptămână, nativii din Berbec pot avea parte surprize financiare. Aceștia se pot aștepta și la „o doză mare de imprevizibilitate” în ceea ce privește veniturile. Berbecii au posibilitatea de a obține niște bani din surse neașteptate, însă ar putea să aibă și unele cheltuieli neprevăzute. Pe plan sentimental, nu este exclus să apară o atracție bruscă pentru o persoană apropiată.

Taur

Taurul este gazda conjuncției Venus-Uranus, așa că persoanele născute în această zodie se pot aștepta la surprize și situații neprevăzute pe plan personal. În săptămâna 6 – 12 iunie 2022, nativii Tauri simt nevoia de schimbare și de reinventare, spune astrologul, potrivit Ego.ro. De asemenea, se pot ivi și unele oportunități pe plan profesional.

Gemeni

„Conjuncția Venus-Uranus vorbește de revelații legate de trecut și de viața ta sentimentală. S-ar putea ca unele secrete să iasă la suprafață și astfel să închei o relație toxică. Unii nativi pot fi căutați de persoane din trecut”, a spus astrologul despre Gemeni.

Rac

Racii se pot aștepta la surprize și invitații neașteptate din partea prietenilor. Ar putea fi vorba și despre întâlniri cu persoane pe care nu le-au văzut de prea multă vreme. Totodată, este posibil să apară și unele schimbări cu privire la planurile de viitor.

Horoscop 6 – 12 iunie 2022 – Schimbări majore pentru Lei

Conjuncția celor două planete are loc în sectorul carierei Leilor. Evenimentul astronomic poate veni cu unele schimbări din punct de vedere profesional, unele dorite, iar altele total neașteptate. Chiar și în viața de cuplu, Leii se pot aștepta la unele surprize din partea partenerului lor de viață.

Horoscop 6 -12 iunie 2022
Horoscop 6 -12 iunie 2022. Principalele previziuni astrale

Fecioară

Săptămâna 6 – 12 iunie 2022 aduce Fecioarei o curiozitate aparte și o atracție ciudată față de noi domenii. În schimb, există și posibilitatea de a primi unele vești din străinătate sau invitații în călătorii peste hotare.

Balanță

„Conjuncția Venus-Uranus îți poate aduce niște schimbări bruște într-un context financiar care nu depinde doar de tine. Poate fi vorba de șanse de a obține un credit sau de a returna o datorie. Ai grijă la atracțiile bruște față de persoane indisponibile emoțional”, spune specialistul.

Horoscop 6 – 12 iunie 2022 – Scorpion

Săptămâna aceasta poate aduce surprize în viața de cuplu a Scorpionului. De asemenea, poate fi vorba și despre o colaborare profesională. Așadar, nativul acestei zodii trebuie să facă niște schimbări la aceste capitole.

Săgetător

În această perioadă pot apărea răsturnări de situație la locul de muncă. Unele situații neprevăzute îți pot da programul peste cap, dar și modul în care îți desfășori activitățile zilnice. Ai putea să vii nevoit să faci unele schimbări în stilul de viață.

Capricorn

Conjuncția Venus-Uranus vine cu surprize plăcute pentru Capricornii singuri, deoarece le pot aduce o dragoste la prima vedere. În cazul altor nativi ar putea fi vorba despre unele surprize legate de copii, de un succes al acestora sau de o sarcină.

Vărsător

Evenimentele neprevăzute în familie sau cu privire la locuință își pot face apariția în cea de-a doua parte a săptămânii. Unii Vărsători pot avea cheltuieli neplanificate pentru casă, însă poate fi vorba și despre o schimbare a locuinței.

Horoscop 6 – 12 iunie 2022 – Pești

Poți primi vești șocante în această săptămână. Există și posibilitatea de a avea dialoguri neașteptate cu oameni pe care nu i-ai văzut de foarte mult timp, iar asta te poate determina să iei unele decizii neașteptate, mai spune astrologul Mădălina Manole.