Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop dragoste decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care își întâlnește sufletul pereche

Horoscop dragoste decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care își întâlnește sufletul pereche

Alexandru Cazacu / 09.12.2021, 18:03
Horoscop dragoste decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care își întâlnește sufletul pereche

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul dragostei în luna decembrie. Ce nativ își va întâlni perechea în această perioadă și ce se întâmplă cu viața sentimentală a zodiilor în luna cadourilor, puteți afla în continuarea acestui articol.

Horoscopul dragostei în decembrie 2021

Berbec

Se pare că ultima lună din an este un de acțiune pentru nativul Berbec. Cei statornici, care au o căsnicie de lungă durată, vor crea niște tensiuni în familie, însă următoarea perioadă vine cu momente frumoase, fericire și armonie. Pe de altă parte, nativii singuri au șansa să cunoască o persoană interesantă de care să se îndrăgostească, a spus numerologul, la Antena 3.

Taur

Fiind patronat de zeița Venus, Taurul poate trece la un nivel superior. Nativii care sunt deja într-o relație pot experimenta unele momente de romantism extraordinare, simțindu-se din nou ca niște copii. Se pare că tentația îi trimite anticipat către căsătorie, așadar, acești nativi trebuie să fie stârniți de curiozitate. În felul acesta se poate lega o relație de lungă durată.

Gemeni

„Relația emoțională a Gemenilor trece print-o criză, pentru că ei sunt obișnuiți să analizeze și, în acest moment, se gândesc că trebuie să facă ceva ca să le meargă bine, acceptă și un compromis. Recomandat este ca deciziile pe care le iau să fie după ce fac o analiză mai îndelungată. Nativii singuri nu se grăbesc acum pentru o relație, pentru că sunt obișnuiți să fie singuri. Gemenii speră să găsească o persoană mult mai interesantă decât cele din jurul lor”, a dezvăluit Mihai Voropchievici.

Rac

Nu putem spune că Racii nu sunt serioși, pentru că acești nativi sunt foarte consecvenți și își doresc să aibă o familie. În luna cadourilor, ei au tendința de exagera puțin, așa că ar putea apărea unele probleme în viața lor de cuplu. Nativii care sunt într-o relație, cu multe contradicții, trădări și suferințe în dragoste, ar putea decide să renunțe la ceva și să accepte un viitor mai roz, din punctul lor de vedere. Cu toate acestea, nu este indicat să ia decizii în dragoste pe moment. Abia după jumătatea lui decembrie, Racii singur devin deschiși emoțional, însă nu se vor grăbi să intre într-o relație. Dacă cred că nu au stabilitate, atunci nu vor face acest pas, dar pretendenții vor fi luați în vizor.

Leu

În ceea ce privește horoscopul dragostei pentru Lei, numerologul spune că ei ”trăiesc o perioadă specială în prima parte a lunii decembrie, pentru că au tendința să devină puțin introvertiți și să-și analizeze niște așteptări pe care le-au avut, niște dorințe cu privire la relația de cuplu. S-ar putea să fie surprinși de parteneri, așa că vor ști să-și rezolve singuri problemele, să ia decizii bune pentru ei. Finalul de lună se anunță romantic și să petreacă sărbătorile într-un mare fel.”

Horoscopul dragostei în decembrie – Fecioară

E bine ca Fecioarele să rămâne prudente, mai ales cele care se află într-o relație, deoarece tentațiile apar și pentru persoanele căsătorite. Așadar, ele trebuie să fie atente la ce li se promite și la ce li se oferă. Pe de altă parte, nativii acestei zodii care nu sunt într-o relație, vor cădea în ispită. De asemenea, vor avea parte de aventuri fără limite, însă pentru o perioadă scurtă.

Balanță

Nativii din Balanță sunt calculați, analizează bine situația și nu se pripesc să facă greșeli. Pentru aceștia, luna decembrie aduce rezultate bune, dar și unele situații imprevizibile. Cu toate acestea, luna este destul de grea, tulburătoare și mare consumatoare de energie, în cazul acestor nativi. Șansele și neșansele vor fi în egală măsură, iar tensiunile pot apărea chiar și în viața de cuplu. Însă, această ceață de nebunie va dispărea încet, iar nativii vor deveni mai concreți și mai statornici. În ceea ce îi privește pe nativii singuri, aceștia au șanse să cunoască oameni. Se poate lega o prietenie care nu va rămâne doar atât.

Horoscop dragoste decembrie 2021
Horoscop dragoste decembrie 2021

Scorpion

Nativul Scorpion nu știe ce să facă, însă această perioadă îl va determina să plătească pentru greșelile făcute în trecut. Este cazul să își asume responsabilitatea pentru deciziile luate anterior, iar această perioadă va destul de tensionată pentru el. Așadar, Scorpionul are nevoie de multă atenție pentru a trece cu bine peste provocările din cuplu. Spre finalul anului, tensiunile se vor domoli ușor, iar nativul va avea parte de armonie și echilibru în dragoste.

Săgetător

Vești bune pentru Săgetători, deoarece probleme de cuplu pe care le-au avut în timpul anului par să-și găsească rezolvarea. Ei trebuie să devină stâlpi de susținere pentru familie. Așadar, spre sfârșitul lui decembrie, viața amoroasă a Săgetătorilor pare să își recapete armonia, iar tensiunile se vor mai domoli.

Capricorn

Din punct de vedere sentimental, Capricornii pot trece printr-o criză în luna decembrie. Acești nativi ar putea să descopere adevărata natură a partenerilor. De asemenea, în luna decembrie, ei bor simți un puternic impact emoțional. În schimb, cei singuri au șanse bune să își găsească sufletul pereche, dacă demonstrează cu sunt destul de curajoși și nu dau înapoi din fața noilor provocări.

Vărsător

În ultima lună din an, Vărsătorii vor să readucă în cuplu flacăra iubirii. Sunt încărcați cu energie, foarte atenți la nevoile partenerului de viață și știu cum să aplaneze o situație tensionată. Cu cât sunt mai activi, cu atât mai mare și mai eficientă va fi reușita lor.

Pești

Peștii duc iubirea la un nivel superior, în luna decembrie. Ei trebuie să se gândească la ce trebuie să facă pentru ca relația lor să evolueze spre mai bine. Nativii din această zodie știu să se bucure de intimitate, de tandrețe și de partenerii lor de viață. Peștii singuri se pot aventura într-o relație în luna cadourilor.