Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop septembrie 2021. Principalele previziuni astrale. Balanțele și Scorpionii, printre cei mai norocoși nativi

Horoscop septembrie 2021. Principalele previziuni astrale. Balanțele și Scorpionii, printre cei mai norocoși nativi

Manolică Anca / 27.08.2021, 10:04
Horoscop septembrie 2021. Principalele previziuni astrale. Balanțele și Scorpionii, printre cei mai norocoși nativi

Horoscop septembrie 2021. Luna nouă din Fecioară și Mercur din Balanță aduc o perioadă prosperă în prima jumătate de lună. Fiecare zodie va avea beneficiile ei și trebuie să profite de această conjunctură norocoasă!

Horoscop septembrie 2021

  • Berbec

Pentru acești nativi, prima lună de toamnă este una mai echilibrată, doar dacă nu au planuri prea mari, care costă prea mult. Atâta timp cât stau departe de achiziții scumpe și investiții hazardate, nu vor avea de ce să își facă griji din punct de vedere financiar. Venus și Mercur din Balanță le aduc Berbecilor o perioadă echilibrată, cu timp liber și activități lejere, cu precădere în prima jumătate a lunii. Pe plan profesional nu vor exista schimbări, însă pe ălan amoros vor avea zile frumoase.

  • Taur

Acești nativi vor avea parte de o lună liniștită, fără evenimente neplăcute sau schimbări deosebite. Venus va trece din Balanță în Scorpion, iar energia ei poate aduce împliniri mari în dragoste, ajutându-i pe Taurii singuri să retrăiască o mare pasiune. Cei cuplați, vor găsi soluții să facă relația de dragoste mai colorată și mai frumoasă. În prima parte a lunii septembrie este indicată o scurtă vacanță, în timp ce în cea de-a doua jumătatea este recomandat să se ocupe de finanțele și câștigurile lor.

  • Horoscop septembrie 2021. Gemeni

Gemenii ar trebui să se ocupe ceva mai mult de cariera lor și să facă un progres în septembrie, având în vedere că Mercur din Balanță este de partea lor. Dacă nu vor găsi un post mai bun, sunt binevenite și cursurile de calificare. dacă nu găsesc un post mai bun, cursurile de calificare sunt binevenite. Totodată, la începutul lunii, mulți nativi vor lua parte la nunți sau la petreceri speciale, vor merge în mici călătorii cu prietenii care le sunt mereu alături. Vor fi evenimente relaxante, frumoase, care îi ajută să își consolideze și relațiile de dragoste.

  • Rac

Racii vor primi vești bune chiar din primele zile ale lunii, iar astrele vor fi extrem de generoase cu ei pe tot parcursul lunii. Venus aduce împlinirea unor dorințe de suflet și, de ce nu, o nouă dragoste. În ceea ce îi privește pe nativii singuri, aceștia ar trebui să acorde mai multă atenție celor care încearcă să se apropie de ei. Pe plan profesional, pentru Raci va fi o perioadă bună în a doua decadă a lunii septembrie, înainte ca Luna plină să ajungă în Pești, pe data de 20 septembrie.

  • Leu

Venus ține cu Leii, în prima decadă a lunii septembrie, și poate veni cu noi situații favorabile sau proiecte bune în plan profesional. Chiar dacă se mai ivesc unele probleme, mulți nativi din zodia Leu vor putea acum să găsească un loc de muncă sau să avanseze. În privința problemelor familiare sau de casă, este important să fie rezolvate cu propriile resurse și totul va fi bine. În această lună, ar fi bine să nu facă împrumuturi, dacă nu se pot baza pe câștiguri viitoare mari.

Luna nouă din Fecioară și Mercur din Balanță aduc o perioadă prosperă în prima jumătate de lună
Luna nouă din Fecioară și Mercur din Balanță aduc o perioadă prosperă în prima jumătate de lună
  • Horoscop septembrie 2021. Fecioară

Acestor nativi le merge de minune în septembrie, grație lui Venus. Din 6 septembrie, se formează o conjunctură norocoasă după Luna nouă din Fecioară, iar influențele astrale cele mai bune vin cu noi șanse sau proiecte de viitor pentru carieră. Mai mult, Luna nouă din 6 septembrie vine cu vești bune și la serviciu, cu privire la o situație dificilă pentru care se vor găsi soluțiile cele mai potrivite. Mulți nativi vor fi apreciați și vor fi răsplătiți fix când nu se vor aștepta.

  • Balanță

Balanțele se vor bucura de o situație financiară mai bună, iar unii dintre ei își vor prelungi concediul la început de septembrie. Alții vor avea tendința de a cheltui banii pentru a obține un confort în plus! Așadar, vor trebui să fie mai atenți când vine vorba de finanțe și să analizeze cu atenție avantajele și dezavantajele. Nativii zodiei vor avea o perioadă bună, își vor împlini unele țeluri, dar vor trebui să și economisească.

  • Scorpion

Norocul va fi de partea lor luna aceasta. Totul le va merge din plin și mulți vor avea parte de o perioadă prosperă. cei care sunt dornici să călătorească vor dispune de un buget mai mare decât în alți ani. Banii le vor oferi mai multă libertate de mișcare și nu vor ezita să plece pentru câteva zile chiar în străinătate, pentru a descoperi locuri noi și activități inedite. Din păcate, luna aceasta ar putea apărea și ceva probleme de sănătate.

  • Horoscop septembrie 2021. Săgetător

Acești nativi ar trebui să profite mai mut de timpul liber de la începutul lunii și să călătorească mai mult. După 12 septembrie, lucrurile nu vor mai sta la fel, pentru că vor apărea noi obligații și noi priorități profesionale. Mulți dintre Săgetători vor avea ocazia să ia parte la multe proiecte importante a muncă și se vor remarca în fața șefilor. Dar norocul nu le este „băgat în traistă”. Trebuie să vadă dincolo de aparențe și să profite la maximum de avantajele schimbărilor din jurul lor. Față de alte luni, profitul va fi mai mare.

  • Capricorn

Datorită Lunii noi din zodia Fecioarei, Capricornilor le va merge foarte bine în prima jumătate a lunii septembrie. Este o ocazie bună să facă unele schimbări, să se bucure de pasiunile sale, de sport, de o nouă relație de dragoste. În carieră, însă, nu este de bun augur să se gândească la schimbări majore deocamdată și nici nu au parte de câștiguri prea mari. Veștile bune vor veni ceva mai târziu. Pentru moment, ei trebuie să se bucure de timpul liber și să se odihnească mai mult.

  • Vărsător

Unii nativi ar putea avea o lună mai dificilă, dacă nu au ceva bani economisiți. În prima parte a lunii, se vor ivi călătorii, petreceri, distracții unde vor cheltui mulți bani. Iar Luna nouă din 6 septembrie ar putea veni și cu ceva probleme de sănătate. Abia după data de 18 septembrie, situația financiară se mai redresează și vor reuși să scape de diversele obligații. Pe plan amoros, Vărsătorii nu au de ce să se plângă dacă oferă mai multă pasiune!

  • Pești

Peștii nu trebuie decât să se bucure mai mult de ceea ce au realizat și mai ales de persoanele dragi care le sunt alături. Septembrie nu este o lună bună pentru ambiții și proiecte noi. Nu ar fi indicat să facă nicio schimbare majoră în carieră sau în viața de zi cu zi. Se vor ivi oportunități profesionale, dar ceva mai încolo. Nu este momentul nici să plece în călătorii departe de țară. Ei ar trebui să se bucure de dragoste, de seri alături de partener, de jocurile copiilor lor, de liniștea casei și de timpul lor liber.