Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop: zodiile care pot prevesti viitorul. Ce puteri speciale ascund

Horoscop: zodiile care pot prevesti viitorul. Ce puteri speciale ascund

Voicu Costin / 06.04.2022, 13:59
Horoscop: zodiile care pot prevesti viitorul. Ce puteri speciale ascund

Oamenii pasionați de astrologie urmăresc zilnic cum va fi viitorul lor apropiat și ce le prezic astrele. Iată care sunt zodiile cu cea mai mare șansă de a fi înzestrate cu puteri supranaturale și care au nevoie de o înțelegere profundă a propriei vieți și dezvoltare spirituală. Care sunt zodiile care pot prevesti viitorul?

5 zodii înzestrate cu capacități speciale

Racii au puterea empatiei

Nativii Rac au o putere aparte în a intui și a înțelege personalitatea și nevoile persoanelor din jur, bănuind deja cum ar trebui să se comporte cu o persoană pe care au mai întâlnit-o. Singura lor problemă este aceea că au nevoie să învețe să îşi exprime emoțiile negative persoanelor din jur, pe care au tendința să le preia, să le internalizeze și să trăiască sentimente apăsătoare.

Odată dobândit acest autocontrol, nativii Rac pot fi vindecători, psihoterapeuți, psihiatri sau persoane care lucrează cu publicul. Este inutil să încerci să minți un nativ Rac. Își va da seama de adevăr înainte să încerci să spui ceva greșit. Din pricina empatiei de care dau dovadă, ei au nevoie de multă dragoste și afecțiune în viața lor, de un puternic atașament cu părinții sau bunicii și au nevoie de sinceritate și deschidere din partea celorlalți.

Pești au puterea înfăptuirii

Nativii Pești văd lumea într-o claritate uluitoare având capacitatea să înțeleagă adevărul din lumină, dar și toate părțile mai puțin plăcute ale realității și ale persoanelor din jur. Așa cum este reprezentat semnul lor, doi pești ce privesc în direcții opuse, acești nativi au simțuri paranormale în ceea ce privește realitatea. Pot cădea în plasa drogurilor și adicțiilor, tocmai pentru că îi ajută să își sporească aceste simțuri și își doresc să se înțeleagă pe sine mai mult și să se descopere.

Nativii Pești dețin și puterea înfăptuirii. Este îndeajuns ca un Pește să își dorească ceva cu adevărat, iar în scurt timp Universul îi va oferi ce are nevoie.

Vărsătorii răspândesc puterea binelui în lume

Ca și nativii Pești, Vărsătorii pot deține mai multe puteri, de la simțuri în anumite zone, la puteri de vraci și clarviziune. Dar ei au o putere anume: aceea de a aduce binele în lume. Vărsătorii sunt caracterizați ca și ciudați, dar sunt persoane calde, cu o personalitate puternică și hotărâtă. Pe lângă toate astea, sunt și foarte sufletiști. Din acest motiv, ei folosesc dragostea ca sursă de bază a puterii lor, însă caracterul lor blajin și echilibrat va fi perturbat de persoanele care vor să le facă rău.

Vom descoperi atunci un Vărsător puternic, agresiv și hotărât, gata de luptă. Cumulând capacitatea lor de a vedea binele în lume cu inteligența pe care o posedă, înțelegem de ce vom găsi Vărsătorii în fruntea celor care apără copiii, care apără drepturile oamenilor, ale femeilor, care se luptă pentru progres, care practică meserii de cercetare în domenii revoluționare sau care se angajează să vindece oameni.

Taurii dețin puterea creației

Nativii Taur par a fi cei mai înclinați spre artă și frumos, spre valoare și progres în artă. Indiferent de meseria pe care o are, nativul Taur va fi mereu înclinat spre a înțelege arta sub toate formele sale, de la muzică și pictură, până la artă contemporană, prin dans sau chiar ei vor naște noi forme de manifestare a emoției. Îndrăgostiți de culturi din toate colțurile lumii, acești nativi vor căuta întotdeauna să cunoască oameni noi, din alte medii, din alte țări, care au și alte valori pe care Taurii doresc să le experimenteze.

Ei vor lupta pentru drepturile oamenilor prin puterea artei și a exprimării individuale și colective.

Nativii Capricorni sunt înzestrați cu puterea magiei

Mulți definesc magia ca o putere paranormală, de control și organizare a haosului, iar Capricornii se pot mândri cu o asemenea abilitate. Pot face din nimic lucruri de valoare, pot reînvia business-uri, pot organiza oamenii pentru a obține rezultatele dorite, își pot organiza gândirea și își pot ghida viața către succes.

Sursa puterii lor este munca și interacțiunea cu ceilalți. Atunci când ambele sunt prezente în viața lor, nativii Capricorn duc la bun sfârșit orice plan. Nativii Capricorn pot stabili contacte, legături sau chiar pot dezvolta conversații cu persoane aflate la distanță sau cu suflete din lumea de dincolo. Aceste comunicări le realizează adesea prin intermediului visului sau al meditației profunde sau când experimentează situații care îi scot din controlul fizic.