Home » Life & Style » Horoscop » Horoscopul iubirii. Cei mai infideli nativi ai zodiacului. Ce e bine să știi despre fiecare zodie în parte

Horoscopul iubirii. Cei mai infideli nativi ai zodiacului. Ce e bine să știi despre fiecare zodie în parte

Violeta Badea / 30.04.2021, 15:29
Horoscopul iubirii. Cei mai infideli nativi ai zodiacului. Ce e bine să știi despre fiecare zodie în parte

Horoscopul iubirii. Cei mai infideli nativi ai zodiacului. Ce e bine să știi despre fiecare zodie în parte. Unele persoană își exprimă dragostea printr-un mod fizic, altele verbal și de aceea este destul de greu să-ți dai seama când partenerul trișează. Cel mai simplu mod este acela de a-i observa semnalele pe care le transmite, în funcție de zodie. Astrologii au aflat ce face fiecare semn zodie atunci când vrea să înșele. În acest material veți afla care sunt cei mai infideli nativi ai zodiacului.

Horoscopul iubirii. Cei mai infideli nativi ai zodiacului

Oricât de bine ți-ai cunoaște partenerul este greu să spui cu exactitate dacă te înșeală sau nu, cel puțin până nu ai dovada clară în față. Specialiștii în astrologie susțin că zodia îl poate da de gol, deoarece fiecare nativ transmite anumite semnale. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii  „Adevăruri ascunse”, difuzată pe postul de televiziune Antena 3, cum înșeală fiecare zodie.

Berbec

Berbecul este o fire foarte directă și spune lucrurilor pe nume chiar și atunci când e vorba de infidelitate. De asemenea, acest nativ îți va aduce argumente și s-ar putea să auzi lucruri dureroase, cum ar fi că a găsit pe altcineva mai bun ca tine.

Taur

Taurul este considerat cel mai loial semn zodiacal. Totuși, dacă ajunge să te înșele, înseamnă că s-a îndrăgostit de altcineva și va pleca pentru totdeauna din viața ta.

Gemeni

Nativul din Gemeni te va înșela la orice pas, ba chiar și în cercul de prieteni. Este o zodie care se plictisește repede și are tendința de a căuta mai mult decât ceea ce îi oferă partenerul.

Horoscopul iubirii. Rac

Racul este loial și iubește stabilitatea. Dacă a găsit partenerul potrivit, atunci nu îi mai dă drumul niciodată și nu va mai avea ochi pentru altcineva. Dacă un rac este infidel, atunci nu ești ceea ce caută și cel mai bine este să te retragi din relație.

Leu

Leului îi place să aibă parte de multă atenție și nu te va înșela dacă i-o oferi. De asemenea, nu îi plac schimbările și nici reproșurile. Totuși, dacă vor călca strâmb înseamnă că nu merge ceva în relația voastră și vor argumenta spunând că atracția a fost prea mare.

Mihai Voropchievici a vorbit despre cei mai infideli nativi ai zodiacului
Mihai Voropchievici a vorbit despre cei mai infideli nativi ai zodiacului

Fecioară

Fecioara va înșela dacă partenerul nu se ridică  la înălțimea așteptărilor perfecționiste și este greu să o prinzi vreodată. Este o fire secretoasă și știe cum să ascundă lucrurile. Cu toate acestea, fecioara nu-și va părăsi niciodată partenerul, ci se va mulțumi doar cu câteva aventuri.

Balanță

Balanța consideră ca nu are sens să-și înșele partenerul, mai ales după ce a făcut atâtea sacrificii pentru el/ea. Dacă un astfel de nativ ajunge să înșele, cu siguranță e vorba despre o implicare emoțională.

Scorpion

Scorpionii nu mai înșeală, atunci când au ajuns să-și întemeieze o familie. Dacă acești nativi sunt infideli, atunci nu au găsit încă persoana potrivită.

Horoscopul iubirii. Săgetător

Săgetătorul adoră să înșele și nu au niciun fel de regret. De asemenea, acești nativi se vor da singuri de gol la un moment dat, deoarece au prostul obicei de a se lăuda.

Capricorn

Pentru Capricorn este ceva normal să înșele și nici măcar nu suportă să dea explicații pentru asta. Acest nativ se bucură de fiecare moment și nu ratează nicio șansă de a ieși din monotonia sau plictiseala care intervin la un moment dat în orice relație amoroasă.

Vărsător

Vărsătorul te cucerește și apoi profită de emoțiile tale. Este infidel din plictiseală, dar apoi observă că nu a găsit nimic special la cuceririle sale.

Horoscopul iubirii. Pești

Peştii sunt foarte inventivi atunci când vine vorba de infidelitate. Dacă vor să aibă o aventură, atunci fac un plan și sunt atenți la orice detaliu.