Home » Life & Style » Horoscop » Zodia care minte cel mai mult. Acești nativi ocupă loc fruntaș la păcălit

Zodia care minte cel mai mult. Acești nativi ocupă loc fruntaș la păcălit

Alexandru Cazacu / 04.06.2022, 11:13
Zodia care minte cel mai mult. Acești nativi ocupă loc fruntaș la păcălit

Pe lângă oamenii obișnuiesc să spună adevărul, există și unele persoane care, pur și simplu, nu pot rezista fără să spună o minciună. Poate că nu realizăm acest lucru, însă unele părți din noi depășesc calitățile bune și ne fac să mințim pentru a evita confruntările sau pentru a obține ceea ce ne dorim. Unii nativi ai zodiacului se pricep mai bine în a ascunde adevărul, iar noi vă vom spune care sunt aceștia. Află în continuare care este zodia care minte cel mai mult. Când vine vorba de păcălit, acești nativi sunt specialiști.

Zodia care minte cel mai mult. Nativii care se pricep cel mai bine la mințit

Unii nativi ai zodiacului mint mai mult, spre deosebire de alții, folosind minciunile ca un instrument pentru a face lucrurile în felul lor. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre zodiile care știu să mintă cel mai bine. Potrivit cunoscutului numerolog, fiecare semn zodiacal reacționează diferit atunci când este prins cu minciuna. Haideți să vedem ce spune horoscopul despre mincinoșii zodiacului.

Berbec

Nativul Berbec are un semn revelator pentru fiecare minciună pe care o spune, chiar dacă încearcă tot timpul să fie dezinvolt. Ar putea să pară că spune o poveste, iar dacă îl prinzi, dă din umeri și încearcă să minimalizeze efectul minciunii, spune numerologul. Nu reacționează bine atunci când este acuzat.

Taur

Meticulos, Taurul se pregătește bine înainte de a spune o minciună. De fapt, parcă o gândește. Face tot posibilul să detalieze, să vină cu lux de amănunte. Știe ce să spună, iar dacă minte cu privire la ce a făcut într-o zi, are chiar și un plan pentru a face minciuna cât mai credibilă.

Zodia care minte cel mai mult – Gemeni

„Gemeni sunt mai guralivi. Se spune că și atunci când respiră mint. De obicei, îți dai seama când îți ascunde ceva. Când minte, și o face destul de des, consideră că ceea ce spune trebuie să fie auzit. Ei vorbesc foarte mult. Trebuie să fie în centrul atenției. Scopul este să fie acolo și să spună ceva. Singura problemă care poate apărea sunt detaliile care vin atunci când spun o minciună”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Rac

Se pare că una dintre cele mai bune trăsături ale Racului este faptul că nu știe să mintă. Îi este aproape imposibil să fie convingător și se înroșește imediat. Nativul acestei zodii te poate privi în ochi atunci când încearcă să te mintă. În schimb, dacă l-ai prins cu minciuna, va spune imediat că este ocupat și va evita discuția.

Cea mai mincinoasă zodie
Care este cea mai mincinoasă zodie

Leu

El trebuie să aibă credibilitate atunci când minte. Nativii acestei zodii au foarte multă încredere ei, iar atunci când vor să mintă, credibilitatea îi ajută să rămână concentrați, spune numerologul. Leii mint cu convingere, iar ca actori sunt cei mai buni.

Fecioară

„Fecioara este foarte atentă la detalii și la ce scoate pe guriță atunci când minte. Le pregătește la fix. Deci, te-a terminat. Adaugă prea multe detalii la poveștile lor. Devin obositori. Vin cu lux de amănunte, ca cel din fața lor să nu-și dea seama. Când a venit cu absurdități, atunci îl prinzi. Începe să se scuze și acuze”, spune Mihai Voropchievici despre nativii din Fecioară.

Balanță

Pentru a nu apela la minciuni, Balanțele vor evita confruntările directe. Nu prea vor să mintă, însă dacă vor fi nevoite să ascundă adevărul, te vor evita.

Scorpion

Scorpionul vrea să fie considerat cel mai sincer, urăște minciuna și preferă să ascundă adevărul, conform lui Voropchievici. Ajunge adesea la un compromis. Este extrem de convingător, însă atunci când îi pui întrebări, devine agitat.

Săgetător

Atunci când vine vorba de mințit, Săgetătorul este foarte priceput, mai ales dacă este nevoit să facă acest lucru. Poate ieși foarte ușor din anumite situații spunând o mică minciună. Dacă l-ai prins, el va ridica din umeri și trece la atac dacă este bănuit. Ba chiar mai mult de atât, dacă te-ai îndoit de el, ai putea ajunge să te simți chiar tu cel vinovat.

Capricorn

Și nativul acestei zodii se pricepe să ascundă adevărul, în special atunci când crede că este necesar să o facă. Dacă știe un adevăr despre cineva și este nevoit să îl țină doar pentru el, preferă să îl spună în față. Capricornul preferă să nu vorbească prea mult și este foarte să îl prinzi cu minciuna.

Vărsător

Vărsătorului nu-i place minciuna, iar când alege să mintă încearcă să păstreze lucrurile simple. Se schimbă la față atunci când minte și este cuprins de emoții. Cu toate acestea, dacă îi pui prea multe întrebări, el te va lua cu vorba ca să te facă să uiți de minciuna respectivă. Ar putea chiar încerca să pară cu a spune o minciună nu e un lucru foarte grav.

Pești

„Sunt rudele lui Pinocchio” și „mint și când dorm”, spune numerologul despre Pești. Totuși, cu mint mai mult, cu atât mai repede sunt prinși cu minciuna. În plus, dacă ai observat că minte, nativul acestei zodii se va victimiza, pentru a te convinge că spun adevărul.