Home » Life & Style » Horoscop » Adevărul dur despre fiecare zodie. Nativii se feresc să recunoască, dar asta e partea lor mai puțin plăcută

Adevărul dur despre fiecare zodie. Nativii se feresc să recunoască, dar asta e partea lor mai puțin plăcută

Manolică Anca / 28.05.2022, 14:23
Adevărul dur despre fiecare zodie. Nativii se feresc să recunoască, dar asta e partea lor mai puțin plăcută

Fiecare persoană are defecte, dar, uneori, unele dintre acestea ne fac să ne simțim atât de nesiguri încât nu ne place să înfruntăm realitatea. Iată, potrivit astrologiei, adevărul dur despre fiecare zodie. Ce defecte proeminente au semnele zodiacale, de care nu vor ca cei din jurul lor să afle niciodată.

Adevărul despre fiecare zodie în parte

  • Berbec

Cu toate că Berbecii sunt oameni de cuvânt, care rareori spun ceva și fac altceva, problema apare atunci când greșesc. De cele mai multe ori se vor face că plouă și vor evita să discute despre acțiunea lor.

Acești nativi sunt ființe cinice care vor lua peste picior pe oricine, oricând au ocazia. Mai mult, se cred de neînfrânt, țintind adesea cu înverșunare poziții de conducere.

  • Taur

Acești nativi cad tot timpul pradă propriilor emoții. Trec foarte repede de la o stare la alta, având o personalitate bipolară. Deși se cred maeștri în psihanaliza și își evaluează deseori prietenii, aceștia duc lipsă de experiență de viață, nu pentru că nu au avut parte de evenimente majore în viață, ci pentru că nu prea obișnuiesc să învețe din propriile experiențe.

  • Gemeni

Gemenii iubesc faptul că sunt persoane duale, motiv pentru care vorbele și acțiunile lor vor fi greu de prezis. Se pot răzgândi chiar în ultimul moment, le place să se audă și să primească atenția tuturor din jur. Deseori se poate să nu le pese că în „joaca” lor ar putea ca cineva să iasă rănit, cel puțin sufletește.

  • Rac

Racii sunt teribil de curioși, dar și foarte leneși. Rareori vor excela la vreun sport pentru că, daca ar fi după ei, ar lua pauza din 15 în 15 minute. Puterea de influență a acestor nativi nu prea există, ei neavând un cuvânt important de spus nici măcar în fața prietenilor.

  • Leu

Persoanele născute sub acest semn vor face orice pentru a fi în centrul atenției. Au o stimă de sine foarte ridicată, ajungând uneori chiar la adulație. Obișnuiesc mereu să întrerupă conversațiile celor din jur și sunt foarte speriați de ideea de umilință. Nu s-ar arata umili în absolut nicio situație.

  • Fecioară

Acești nativi au mereu câte o problemă. Sunt foarte greu de mulțumit, pentru că sunt firi perfecționiste. Pot ajunge adesea să aibă un comportament obsesiv-compulsiv.

  • Balanță

Cei în zodia Balanță au tendințe bipolare. Echilibrul specific provine din faptul că acești nativi cântăresc toate beneficiile, toate dezavantajele și toate posibilele scenarii înainte de a lua o decizie.

Mulți nativi trec prin viață gândindu-se ce decizie să ia, fără să apuce să se hotărască și să-și pună planul în aplicare. Este nevoie să primească impulsuri exterioare constante pentru a-și face treaba cum se cuvine.

  • Scorpion

Sunt nativi tipicari, fixiști și le place ca totul să fie pus ca la carte. Cei mulți hackeri sunt născuți sub acest semn zodiacal.

  • Săgetător

Acești nativi sunt mari aventurieri, dar aceste aventuri vin cu un preț. Adesea, ei reușesc să se rănească emoțional și fizic în această căutare. Din păcate, atunci când vine vorba de pierdere, ei nu știu să piardă cu demnitate.

  • Capricorn

Sunt muncitori, de încredere, dar foarte plictisitori. Iar acest lucru le-ar putea pune obstacole în drumul lor de a reuși tot ceea ce își propun. De asemenea, sunt ființe exagerat de prevăzătoare. Se ghidează mereu după un program de la care nu se abat, insistând ca și cei din jurul lor să îi urmeze.

  • Vărsător

Vărsătoriii sunt visătorii din zodiac. Și în ceea ce privește viitorul. Visează mereu cu ochii deschiși, oriunde ar fi. Din acest motiv, ei nu prea par a se sincroniza cu realitatea din jur, trăind în propria bulă pe care, evident, ei au creat-o.

  • Pești

Firi foarte sociabile, îi fac pe alții să râdă, însă au mari probleme în ceea ce privește sinele lor sexual. Astfel că ei mereu caută să se refugieze în alte aspecte ale vieții la care chiar se pricep, cum ar fi familia. Au un caracter extrem de familist și grijuliu, fiind mereu apreciați în relațiile cu cei dragi.